Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Donez medicamente renale ptr pisica
 Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila
 Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K
 Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...
 

Focus Sat TV HD

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#19
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,265
  • Înscris: 30.03.2019
Măcar comentariu în română să aibe.

#20
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Premieră la televiziunea Focus Sat TV: transmite pentru prima dată sport în direct


TOP14, competiție de rugby profesionist, va fi transmisă în România, exclusiv și în direct, cu comentariu în limba română, de televiziunea Focus Sat TV. Pasionații de rugby pot urmări confruntările de elită din Liga Națională de Rugby din Franța atât pe canalul Focus Sat TV, cât și prin intermediul aplicației Focus Sat.

Cele mai prestigioase echipe de rugby franceze concurează în TOP14, considerată una dintre cele trei mari competiții de rugby din Europa. Acest campionat a fost fondat în 1892 și, începând cu 1998, este organizat de Liga Națională de Rugby. TOP14 include 14 cluburi ce luptă pentru a obține un loc în Cupa Campionilor Europeni la Rugby.

Un sezon din această competiție se întinde de la august la iunie, având 26 de runde împărțite în două faze. În prima fază, toate echipele participă, iar în a doua fază, cele mai bune șase echipe concurează într-un sistem de eliminare directă.

Finala se desfășoară pe Stade de France, iar câștigătoarea primește trofeul numit "Scutul lui Brennus". Echipele clasate pe ultimele două locuri retrogradează în Pro D2, în timp ce primele două echipe din Pro D2 promovează în TOP14. Cele mai bune opt echipe din TOP14 vor reprezenta Franța în Cupa Campionilor Europeni la Rugby.

Echipele calificate pentru sezonul 2023-2024 sunt: Aviron Bayonnais, Union Bordeaux-Bègles, Castres Olympique, ASM Clermont, Stade Rochelais, LOU Rugby, Montpellier Hérault Rugby, Oyonnax Rugby, Stade Français Paris, Section Paloise, USA Perpignan, Racing 92, RC Toulon și Stade Toulousain.

În sezonul precedent, 2022-2023, primele cinci echipe clasate au fost: Castres, Montpellier, Bordeaux-Bègles, Toulouse și La Rochelle.

TOP14 joacă un rol crucial în calificarea cluburilor franceze la nivel european. Din sezonul 2014-2015, echipele din TOP14 participă la European Rugby Champions Cup și European Rugby Challenge Cup.

De-a lungul timpului, anumiți jucători români s-au alăturat echipelor din TOP14, precum Silviu Florea (US Montauban, Union Bordeaux-Bègles), Mihăiță Lazăr (Castres Olympique), Ion Paulică (USA Perpignan) și Valentin Ursache (US Oyonnax).

Cele mai importante meciuri din TOP14 pot fi urmărite în direct pe Focus Sat TV cu comentarii în limba română. Prin intermediul Focus Sat App, fanii pot viziona aceste meciuri live sau le pot revedea timp de 7 zile.

Programul transmisiunilor live pentru următoarele săptămâni este:
  • Duminică, 20 august, ora 22:05: Montpellier Hérault Rugby contra Stade Rochelais
  • Sâmbătă, 26 august, ora 16:00: Stade Rochelais contra LOU Rugby și la ora 22:00: RC Toulon vs Aviron Bayonnais
  • Duminică, 27 august, ora 22:05: Stade Toulousain contra Montpellier Hérault Rugby.
Ieri a fost meciul Racing 92 contra Union Bordeaux-Bègles.

Sursa: https://www.hdsateli...cus-sat-tv.html

#21
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Focus Sat TV va difuza și Padel, dar și MMA
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nUEt_5bkmBw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#22
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Focus Sat TV va difuza ultimul sezon al serialului "La porta rossa"


În această toamnă, fanii serialului italian "Poarta roșie" ("La porta rossa", 2017-2023, care a primit o nominalizare la Globul de Aur în Italia în 2019) vor avea surprize plăcute. Pe data de 21 septembrie, Focus Sat TV va începe difuzarea, în exclusivitate pentru România, a sezonului 3 și ultimul, al acestei serii pline de mister, unde realitatea și fenomenele supranaturale coexistă. Episoadele vor fi transmise în fiecare luni și joi, începând cu ora 21:30, fiind două episoade programate. Iubitorii acestui serial pot urmări producția CANAL+ Original "Poarta roșie" direct din Aplicația Focus Sat, accesibilă oriunde în Uniunea Europeană, anunță operatorul tv printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Primele două sezoane, constând din 24 de episoade, au fost transmise de Focus Sat TV începând cu decembrie 2022 și pot fi vizualizate integral în aplicația lor. Serialul, ce are o nuanță de fantasy noir, prezintă o intrigă captivantă. Comisarul Leo Cagliostro, interpretat de Lino Guanciale, este lichidat, dar spiritul său rămâne pe Pământ datorită unei premoniții legate de soția sa, judecătoarea Anna Mayer, jucată de Gabriella Pession. Spiritul comisarului încearcă să descopere identitatea celui care l-a eliminat, fiind ajutat în această misiune de Vanessa, o adolescentă cu puteri de clarvăzătoare, rol jucat de Valentina Romani.

În cele 8 episoade noi din sezonul 3, Cagliostro se confruntă cu un nou caz și o viziune tulburătoare. El este martor la un accident auto fatal și pornește într-o investigație palpitantă, în care trecutul și prezentul se întrepătrund. Aventura sa cu Vanessa combină elemente de investigație polițistă, o poveste de dragoste și elemente paranormale, iar cei doi sunt simultan aliați și adversari, încercând să dezlege misterul legăturii lor neobișnuite.

Lino Guanciale, actorul care îl interpretează pe comisarul Leonardo Cagliostro, este recunoscut pentru carisma sa. El are în CV colaborări cu regizori renumiți precum Carlos Saura, Woody Allen și frații Paolo și Vittorio Taviani. Gabriella Pession, una dintre cele mai populare actrițe din Italia, îl însoțește în serial, având și ea un palmares impresionant de roluri în producții ca „Rossella” și „Polițiști fără frontiere”. De asemenea, Valentina Romani, actrița care o interpretează pe Vanessa, este considerată una dintre cele mai promițătoare talente din Italia.

Focus Sat TV și Aplicația Focus Sat vor aduce și alte producții de top acestă toamnă, oferind o varietate de genuri. Prin aplicație, filmele și serialele pot fi descărcate și vizionate offline. Cei care nu sunt clienți Focus Sat au posibilitatea de a testa aplicația gratuit timp de 7 zile.

Sursa: https://www.hdsateli...l-sezon-al.html

#23
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Brigada, serialul de succes de pe Canal+, vine și în România pe Focus Sat


Un nou serial vine pe Focus Sat. Începutul lunii octombrie aduce la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat o nouă premieră: serialul polițist francez „Brigada” („BRI”, 2023). Producția tv a fost cea mai de succes lansare CANAL+ Original din 2019, până în prezent, în Franța.

Programul de lansări tradițional săptămânal (difuzarea a câte 2 episoade noi în zilele de luni și joi) pe care Focus Sat TV l-a avut până acum pentru producțiile în premieră va fi înlocuit, începând din luna octombrie, de lansările tip binging – difuzarea zilnică a unor noi episoade.

Așadar, în perioada 9 – 12 octombrie, se vor difuza câte 2 noi episoade din serialul “Brigada” în fiecare zi de luni până joi, începând de la ora 21:30. În aplicația Focus Sat vor fi disponibile toate cele 8 episoade chiar din ziua premierei, 9 octombrie.

Scris și regizat de Jérémie Guez (cunoscut pentru filmele „Bluebird In My Heart” și „The Sound of Philadelphia” ca și pentru serialul „A French Case”), acțiunea serialului „Brigada” are loc în Paris și dezvăluie investigațiile neobișnuite și arestările spectaculoase din palmaresul unei trupe de elită  a Poliției Naționale Franceze, care luptă împotriva crimei organizate și terorismului.

Jérémie Guez și-a dorit să ofere o serie „brută, autentică și captivantă”.

Prin căutarea neîncetată a realismului și prin asprimea tonului „Brigada”  amintește de „Engrenages” („Spirala crimei”), un serial polițist cu accente psihologice, care a fost difuzat la Focus Sat TV anul trecut și care este în continuare disponibil în Biblioteca VOD din aplicația Focus Sat.

Lansat pe 24 aprilie 2023 în Franța, „Brigada”  a reușit foarte repede să facă furori înregistrând cea mai are audiență pentru o creație originală în aplicația myCanal din ultimii 4 ani, acumulând peste 12 milioane de vizualizări.

De curând Canal+ a anunțat că serialul va continua cu un nou sezon.

Raiduri, urmăriri, interceptări, nimic nu lipsește din această producție Canal+ Original care combină genul polițist și de investigație criminală.

Saïd (Sofian Khammes) tocmai a aterizat în fruntea brigăzii de cercetare și intervenție (Brigade de recherche et d’intervention) de la Versailles, o unitate istorică specializată în crima organizată formată din tineri polițiști de elită, pe cât de nesăbuiți, pe atât de eficienți.

El este hotărât să îmblânzească cele patru temperamente vulcanice cu care va lucra: Vanessa (Ophélie Bau), Badri (Rabah Nait Oufella), Julien (Waël Sersoub) și Socrate (Théo Christine).

Însă, pentru a face acest lucru trebuie să-l facă uitat pe Patrick (Bruno Todeschini), fostul lor lider carismatic aproape idolatrizat, și să pună capăt micilor aranjamente ale acestuia din urmă cu lumea interlopă locală.

Saïd descoperă legăturile complicate ale lui Patrick cu Éric, liderul unei bande de romi, aflat în război cu un alt clan, El Hassani.

Patrick devine hotărât să revină în fruntea unității dacă Saïd refuză să ia parte într-o reglare de conturi dintre cele două clanuri care amenință să distrugă Parisul.

În realitate, brigada din titlu a fost înființată în 1964 și este echivalenta SWAT din SUA.

BRI a fost implicată în operațiuni importante, precum atacul armat din redacția publicației „Charlie Hebdo” (din ianuarie 2015) și atacurile cu bombă din Paris (din noiembrie 2015).

Ei au fost implicați și în vânătoarea celebrului Jacques Mesrine, „Omul cu o mie de chipuri”, un criminal francez responsabil pentru numeroase crime, jafuri de bănci și răpiri în Franța, SUA și Canada.

Serialul vine cu o distribuție de excepție, un mix între tineri actori confirmați și actori veterani carismatici.

Actorul principal din „Brigada” – Sofian Khammes – este cunoscut din „November” (2022) și „Lăcustele”/„La nuée” (2020) și a fost premiat la Brooklyn Horror Film Festival la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din scurtmetrajul „Acide” (2018).

Ophélie Bau a jucat în „Des feux dans la nuit” (2020) și are o nominalizare la Premiul César (în 2019 la categoria „Cea mai promițătoare actriță”, pentru filmul „Mektoub, My Love: Canto Uno”).

La același Premiu César a fost nominalizat în 2004 și Bruno Todeschini, la categoria „Cel mai bun actor” pentru filmul „Fratele lui”/„Son frère”.

În plus, actorul elvețian are în palmares și filmele „Un año, una noche” (2022), „ „Les amours d’Anaïs” (2021) și „Brava” (2017).

Din distribuție mai face parte și veterana actrița franceză Emmanuelle Devos, nominalizată la 6 Premii César, laureată pentru rolul principal din „Sur mes lèvres” (2001) și pentru rolul secundar din „À l’origine” (2009).

Toamna aceasta vine cu un regal de producții Canal+ Original și Studiocanal din cele mai diverse genuri la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat.

Cei care iubesc filmele și serialele europene pot explora Bibilioteca VOD din Focus Sat app unde săptămânal sunt introduse noi producții de calitate.

Filmele sau serialele pot fi descărcate direct din Focus Sat app pe telefonul sau tableta personală și văzute offline de oriunde, ori de câte ori se dorește. Iar cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa aplicația Focus Sat gratuit timp de 7 zile.

Sursa: https://tinyurl.com/5ak6aytv

#24
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Focus Sat TV: noi producții originale CANAL+ și Studiocanal


Toamna din 2023 marchează lansarea unui festival de producții originale CANAL+ și Studiocanal care cuprinde diverse genuri, toate având ca temă enigmele și secretele. Acestea pot fi accesate atât prin aplicația Focus Sat, cât și pe canalul de televiziune Focus Sat TV. Pentru cei pasionați de cinematografia europeană, biblioteca VOD a aplicației Focus Sat este locul ideal, deoarece aici sunt adăugate săptămânal premiere noi. În luna octombrie, Focus Sat îi invită pe amatorii de cinema să descopere în aplicația lor două seriale în premieră de la CANAL+ Original, anunță Focus Sat printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Primul dintre acestea este „Stagiarii” („Hippocrate”, 2018), un spin-off al unui film francez cu același nume lansat în 2014, care a avut un mare succes în cinematografele locale. Serialul este rodul creativității lui Thomas Lilit, un fost medic care a practicat medicina timp de 12 ani înainte de a se îndrepta către regie și care și-a reluat cariera medicală în timpul pandemiei COVID-19. Povestea serialului îi are în centru pe Louise Bourgoin, Alice Belaïdi și Zacharie Chasseriaud, care interpretează rolurile a trei studenți la medicină. Acești studenți sunt puși în situația de a gestiona un spital public care intră în carantină pentru o durată necunoscută. Tinerii se ocupă de pacienți și rezolvă diferite situații critice în absența medicilor titulari, fiind ajutați de un legist, interpretat de Karim Leklou. Interesant de menționat este faptul că filmările s-au desfășurat într-o aripă nefolosită a unui spital real. Serialul cuprinde două sezoane, fiecare având 8 episoade.

Cel de-al doilea serial, numit „Instinto” (2019) și având 8 episoade, va fi disponibil începând cu 30 octombrie. Acesta prezintă povestea lui Marco (jucat de Mario Casas), un tânăr de succes care are o relație cu psihologa Carol (interpretată de Ingrid García Jonsson), specialista care îl tratează pe fratele său autist. Deși este o persoană populară, Marco are o viață socială limitată și se simte foarte singur. El este marcat de o traumă din trecut și găsește consolare doar în sport și în frecventarea unui club privat exclusivist, unde oamenii se adună pentru a-și trăi fanteziile fără restricții.

Luna octombrie este, de asemenea, dedicată misterelor și anchetelor prezente în producțiile Studiocanal, disponibile atât în aplicația Focus Sat, cât și pe canalul de televiziune Focus Sat TV. Printre titlurile de film menționate se numără „Cineva, undeva” („Deux moi”, 2019), „Afacerea Clearstream” („L’enquête”, 2014), „Jocuri la nivel înalt” („State of Play”, 2009), „Adoratoarea” („Elle l’adore”, 2014), „Opt femei” („8 femmes”, 2002) și „Gelozia” („Jalouse”, 2017).

Pasionații de cinema european sunt încurajați să acceseze săptămânal biblioteca VOD din aplicația Focus Sat pentru a descoperi noi producții europene premiate și tematic variate. Filmele și serialele pot fi descărcate direct în aplicație și vizionate offline, oriunde și oricând. De asemenea, pentru cei interesați, aplicația Focus Sat poate fi testată gratuit timp de 7 zile.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/bCy5QlU1cGk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/u1dL8KfPUik?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/J9CFDKLCGSI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Despre Focus Sat

Înființată în 2004, Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România. Misiunea lor este de a oferi divertisment de calitate. Cu o dedicare constantă pentru a asigura o experiență de vizionare de excepție, Focus Sat a extins metodele de livrare a conținutului, lansând aplicația OTT – Focus Sat App. Aceasta permite accesul de pe orice dispozitiv smart, oferind funcții interactive precum repornirea și reluarea programelor TV preferate sau accesul la servicii video on demand premium. Focus Sat este o marcă înregistrată sub umbrela Canal+ Luxembourg S.à r.l., unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa. Alte branduri care fac parte din același grup includ Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria și Slovacia, Direct One în Ungaria și Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.

Sursa: https://www.hdsateli...-originale.html

#25
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Patru seriale, în premieră la Focus Sat într-un "noiembrie întunecat"


În noiembrie, Focus Sat intenționează să ofere telespectatorilor săi o experiență captivantă, prezentându-le mai multe seriale de televiziune dramatice și misterioase. Compania precizat printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania că a programat lansarea a patru seriale noi atât în aplicația lor cât și pe canalul de televiziune Focus Sat.

Această selecție de seriale se desfășoară sub tema intitulată "Noiembrie întunecat" și este gândită pentru a permite telespectatorilor să urmărească episoadele într-un ritm accelerat, având episoade noi programate zilnic, de luni până joi.

Patru seriale vor fi lansate în această lună la Focus Sat sunt „Fără nicio pată” („Spotless”), „Soarele de la miezul nopții” („Midnight Sun”/„Midnattssol”), „Sanctuarul” („Sanctuary”/„Himmelsdalen”) și „Carlos”.

Serialul "Fără nicio pată", cunoscut și sub numele de "Spotless" din 2015, având 10 episoade, va avea premiera pe data de 6 noiembrie și este programat să fie difuzat și prin intermediul aplicației Focus Sat, prezentând serii de câte două episoade de la începutul săptămânii, de luni până joi. Ultimele două episoade să fie difuzate pe data de 13 noiembrie. Povestea, care are la bază un scenariu conceput de Ed McCardie, laureat al premiului BAFTA, este un amestec dramatic cu nuanțe de umor negru. Acesta reprezintă o coproducție între Marea Britanie și Franța și urmărește viețile a doi frați care locuiesc în Londra. Jean Bastière, interpretat de Marc-André Grondin, are o viață stabilă în compania soției și a copiilor și gestionează o afacere specializată - o companie ce se ocupă cu curățarea profesională a locurilor unde au avut loc infracțiuni. În contrast, fratele său, Martin Bastière, jucat de Denis Ménochet, este reprezentat ca o persoană lipsită de responsabilitate, reușind să-l introducă pe fratele său în infracțiuni organizate după o lungă perioadă în care cei doi nu sau mai întâlnit.

Din data de 14 noiembrie, serialul intitulat „Soarele de la miezul nopții” (cunoscut și sub numele de „Midnight Sun” sau „Midnattssol” din anul 2016, având 8 episoade) își face debutul la Focus Sat Tv. Această producție din genul polițist va fi disponibilă în aplicația Focus Sat începând cu aceeași dată, fiind prezentată în seturi de câte două episoade. Se prevede ca ultimele două părți ale serialului să fie difuzate pe 20 noiembrie. În cadrul acestui thriller cu origini suedeze și franceze, semnat de Mans Mårlind (cunoscut pentru „Bro(e)n” sau „The Bridge”) și Björn Stein, dispariția subită a unui cetățean francez duce la intervenția polițistei Kahina Zadi, interpretată de Leïla Bekhti, care se deplasează în Kiruna, considerat cel mai nordic oraș din Laponia. Odată ajunsă acolo, Kahina colaborează cu procurorul Rutger Burlin, jucat de Peter Stormare, și cu adjunctul său, Anders Harnesk, rol asumat de Gustaf Hammarsten, ultimul având rădăcini parțiale în comunitatea Sámi. Ancheta se complică pe măsură ce investigația dezvăluie că incidentul inițial este doar începutul unei serii de evenimente, având în spate intenții întunecate din partea comunității locale.

Pe 21 noiembrie, serialul intitulat „Sanctuarul” (cunoscut și sub numele de „Sanctuary”/„Himmelsdalen”, produs în 2019 și având 8 episoade) își va face debutul în aplicația Focus Sat. Este planificată difuzarea sa în seturi de câte două episoade, cu ultimele episoade programate pentru 27 noiembrie. În povestea acestui serial, personajul Helena, interpretat de Josefin Asplund, decide să o viziteze pe sora sa geamănă, Siri, tot interpretată de Josefin Asplund, într-un sanatoriu situat în Alpi. Siri este internată acolo cu scopul de a se recupera dintr-o anumită dependență. Într-o răsucire neașteptată a evenimentelor, Siri decide să schimbe locurile cu Helena și părăsește sanatoriul, lăsând-o pe Helena în interior. Datorită condițiilor de acolo, care sunt departe de a fi ideale, Helena constată că evadarea nu este o opțiune imediată și că supraviețuirea devine prioritatea principală. Acest thriller psihologic se bazează pe o lucrare literară cu același nume, scrisă de Marie Hermanson în 2011, și în distribuție se numără și actorul de origine română, Marius Bizău.

„Carlos” (2010, compus din 3 episoade) reprezintă o producție mixtă franco-germană ce a fost recunoscută prin nominalizări la 2 Premii Emmy, 2 Globuri de Aur și 3 Premii César. În intervalul 28 - 30 noiembrie, în aplicația Focus Sat vor fi difuzate toate segmentele acestei producții valoroase. Această miniserie este inspirată din viața reală a lui Carlos Șacalul, interpretat de Édgar Ramírez, care a primit premiul César pentru „Cel mai promițător actor”. Această producție a fost premiată cu Globul de Aur pentru „Cea mai bună miniserie/film TV”, consolidând renumele actorului Édgar Ramírez.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ehpF9ry4vgI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Pe lângă aceste lansări, Focus Sat oferă numeroase alte producții Canal+ Original și Studiocanal. Aplicația Focus Sat le oferă utilizatorilor acces la o gamă variată de filme și seriale europene. Funcția de descărcare permite vizionarea conținutului în mod offline, iar cei care nu sunt clienți pot testa aplicația timp de 7 zile gratuit.

Sursa: https://www.hdsateli...-focus-sat.html

Edited by IceCoolExtreme, 02 November 2023 - 21:32.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate