Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei
 E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM
 Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...

Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard
 3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...

Succesiune - mostenire apartament...

Donez Siofor de 1000mg ( diabet t...
 

Focus Sat TV HD

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 895
  • Înscris: 07.09.2018
"Secretul celor cinci" are premiera la [ https://i.imgur.com/zKgYoom.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] din 15 noiembrie

Attached File  19639.R.jpg   83.75K   6 downloads

Focus Sat TV va difuza mini-seria "Secretul celor cinci" (The Five, 2016), creată de autorul de romane best-seller, Harlan Coben, cu un scenariu semnat de Danny Brocklehurst (câștigător al premiilor BAFTA și Emmy), din 15 noiembrie, câte două episoade în premieră în zilele de luni și joi de la ora 21:30.

Cu peste 75 de milioane de cărți vândute în întreaga lume, traduse în 45 de limbi, Harlan Coben este un scriitor prolific de romane polițiste, cu intrigă complexă și pline de mister. Este apreciat pentru talentul său extraordinar de a construi suspans și deznodământ imprevizibil. De data aceasta, producția tv nu este o adaptare a uneia dintre cărțile sale, ci o poveste creată de la zero special pentru micul ecran, care ține telespectatorii în tensiune de la început și până la finalul surprinzător.

La vârsta de doisprezece ani, Mark Wells (Tom Cullen, Downton Abbey), Pru Carew (Sarah Solemani), Danny Kenwood (O-T Fanbenle, Povestea slujitoarei) și Slade (Lee Ingleby), formau un grup de prieteni nedespărțiți și își petrecea timpul împreună în pădure. Jesse (Alfie Bloor), fratele lui Mark, care avea doar cinci ani, îi deranja. Într-una din zile au vrut să scape de el și i-au spus să plece.

Jesse a fugit, iar ei nu l-au mai văzut de atunci, dar au fost tot timpul bântuiți de tragica sa dispariție. Douăzeci de ani mai târziu, Mark a devenit avocat, Danny este detectiv, Slade conduce un centru pentru tineri fără adăpost, iar Pru a revenit în țară, alături de soțul și fiica sa, după ce a petrecut 10 ani în Statele Unite. Danny, detectivul, află o veste șocantă: ADN-ul lui Jesse a fost identificat la locul unei crime. După această descoperire neașteptată, cei patru prieteni se lansează împreună într-o căutare frenetică, prin orice mijloace, în speranța că îl vor regăsi.

Plecând de la premisa că toată lumea ascunde ceva, seria dezvăluie o mulțime de secrete ale personajelor principale și ale celor apropiați de acestea, iar fiecare dintre ei se transformă pe rând în suspecți. Cele zece episoade abundă în răsturnări de situație și momente culminante. Oare cei patru adulți vor câștiga în lupta cu amintirile și minciunile pe care le-au țesut în timp?

Cu premiera acestei serii, canalul Focus Sat TV continuă să ofere clienților săi seriale în exclusivitate, ca parte din strategia de reapropiere a publicului din România de producțiile europene de calitate, pe care nu le putem uita ușor, pe care le ducem cu noi mult timp după ce am terminat vizionarea.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19639

#2
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,477
  • Înscris: 30.08.2003
Focus Sat TV HD?

#3
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018
E un post care emite HD doar online, difuzeaza ziua infotext iar seara difuzeaza seriale.

Este exclusiv in grila Focus Sat.

#4
MrMxyzptlk

MrMxyzptlk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,477
  • Înscris: 30.08.2003
Asta stiu. Credeam ca intra in HD pe satelit :)

#5
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018

FOCUS SAT TV difuzează serialul danez "PRO ȘI CONTRA"


Focus Sat TV difuzează începând din 2 decembrie, în serile de luni și joi, de la ora 21:30, câte două episoade cu aventurile celei mai simpatice familii de escroci profesioniști în cele două sezoane ale serialul „Pro și Contra” („Pros and Cons” / „Friheden”, 2018, 2020).

Când erau mai tineri și îndrăgostiți, Nina (Lene Maria Christensen – Nominalizată la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”) și Erik (Lars Ranthe – Nominalizat la Danish Film Awards în 2021 și 2019 la categoria „Cel mai bun actor dintr-un serial TV”) au trăit viața la maximum, apelând la diverse metode de înșelăciune și escrocherie.

Alături de complicea lor, Jacqueline (Lotte Andersen), puteau să înșele pe oricine. Dar când Nina a rămas însărcinată, tânărul cuplu a pus capăt stilului de viață aventuros, a părăsit-o pe Jacqueline și s-a stabilit în suburbiile orașului Copenhaga. Cei doi duc acum o viață obișnuită, ca orice cetățean care respectă legea, alături de fiica lor adolescentă și de fiul lor de 8 ani, iar pasiunea tinereții lor a dispărut demult. Nina este ambițioasă în toate aspectele vieții și prosperă în meseria ei.

Erik, pe de altă parte, nu a reușit niciodată să-și păstreze un loc de muncă, iar familia depinde de salariul Ninei. Înșelătoriile lor interesante și profitabile au fost înlocuite de ședințe cu părinții, pachete de prânz și credite ipotecare. Din fericire pentru narațiunea serialului, vechea lor amică Jacqueline reapare chiar în mijlocul crizei lor conjugale și schimbă totul. Amenințând să le dezvăluie identitatea trecută, îi convinge pe Nina și Erik să participe la o ultimă lovitură de proporții, în care este implicată o mare companie farmaceutică.

Miza este mare, cum ar putea să refuze “oferta”? Cuplul aflat în mare impas trebuie să navigheze permanent între două vieți extrem de diferite, cea de escroci profesioniști și cea de părinți dintr-o comunitate liniștită. Și astfel minciunile mai mici duc la altele mai mari și povestea lor este plină de răsturnări de situație amuzante.

De la primul sezon cu zece episoade al seriei, premieră din 2 decembrie, și continuând cu al doilea de 8 episoade din 20 decembrie, publicul român va primi cu bucurie în case, de sărbători, vizita surprinzătoarei familiei daneze, și, oricât o va îndrăgi, cu toții vor înțelege de ce în ghetuțele membrilor acestei familii disfuncționale de escroci Moș Nicolae nu poate lăsa mai mult decât o nuielușă.

Focus Sat TV readuce în atenția publicului din România producția de conținut tv europeană de calitate, prin difuzarea în exclusivitate a unor seriale europene multipremiate, producții Canal+ Original.

Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat, fiind inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Încearcă aplicația Focus Sat gratuit 7 zile și vezi oricând serialul Pro și contra (2 sezoane) disponibil în biblioteca VOD, alături de alte producții de succes Canal+, precum Paris Police 1900, Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane), ZeroZeroZero, Moscow Noir, Nox sau Secretul celor cinci.
Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe: www.focussat.ro și https://www.facebook...FocusSatRomania

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluția pentru un stil de viață nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea și fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează.

Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand.

Aplicația multi-screen care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă. Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă.

Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19683

#6
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018

SERIA „AI ÎNCREDERE ÎN MINE” SE LANSEAZĂ, ÎN IANUARIE, LA FOCUS SAT TV


Din 3 ianuarie (în fiecare luni și joi, la ora 21.30), Focus Sat TV ne invită să urmărim primul sezon al captivantei serii „Ai încredere în mine”, o poveste despre adevăr, minciună și alegeri complicate. Cel de-al doilea sezon sosește pe 10 ianuarie, cu un nou caz, la fel de incitant.

Ce ne aduce primul sezon din „Ai încredere în mine”

Povestea din „Ai încredere în mine” / „Trust Me” ne pune, la început, în fața unui conflict aparent ușor de tranșat. După ce descoperă cazuri de neglijență în spitalul din Sheffield în care lucrează, Cath Hardacre (Jodie Whittaker), o asistentă medicală pricepută și plină de empatie, ia legătura cu un ziarist, Sam Kelly (Nathan Welsh), pentru a face totul public și a le spune oamenilor adevărul.

Numai că, așa cum o avertizează chiar jurnalistul, mărturisirea neregulilor la care a asistat îi va aduce discreditarea din partea managementului spitalului. Iar lucrurile chiar așa se întâmplă, iar Cath se trezește pe drumuri, cu numele compromis după atâția ani de muncă onestă și cu o fetiță, Molly (Summer Mason), pe care trebuie să o crească singură, după divorțul de neseriosul Karl (Blake Harrison).

Disperată, ea vede în căsătoria și plecarea definitivă în Noua Zeelandă a prietenei sale, experimentatul medic de urgență Ally Sutton (Andrea Lowe), o soluție de supraviețuire.

Cath își asumă identitatea acesteia și pleacă la Edinburgh. Aici e angajată într-un spital scoțian după ce CV-ul ei o impresionează pe șefa departamentului, Brigitte Rayne (Sharon Small).

Empatia noii angajate față de pacienți și experiența ei îndelungată îi câștigă de partea ei pe noii colegi, printre care medicul divorțat Andy Brenner (Emun Elliott).

Încotro se înclină balanța?

Ceea ce părea premisa unei imposturi se dovedește, pe parcurs, cu totul altceva. Cath, devenită Ally, are nenumărate scrupule, își păstrează conștiința profesională și este disperată nu doar că cineva îi va descoperi identitatea, ci că ar putea afecta viața unui pacient.

Seria „Ai încredere în mine” nu este deloc genul de „serial cu medici” cu care suntem obișnuiți, ci mai curând o dramă psihologică (cu accente de thriller pe alocuri) găzduită în decorul unor spitale. Lansată în 2017, deci înainte de orice umbră de covid sau pandemie, această intensă serie BBC creată de Dan Sefton (unul dintre scenariștii excelentei miniserii „Secretul celor cinci”, difuzată tot de Focus Sat TV) vorbește despre secundele care pot înclina balanța spre viața sau spre moartea unui pacient adus în secția de urgență, dar – în subsidiar – și despre salvare sau condamnare, despre încredere și vină, greșeală, curaj și scrupule.

Treptat, Cath / Ally, această eroină imperfectă care se autoculpabilizează permanent, dar are și cerbicia de a merge înainte sub noua identitate, ne transpune în povestea ei, în care aproape fiecare secvență dansează pe muchia pericolului, părând că precede iminenta devoalare a adevărului.

Efectul psihologic puternic, rezultat dintr-un scenariu inteligent și atent la detalii, este susținut și de personajele credibile și deloc șablonarde, dar și de faptul că povestea nu ne bagă nicio clipă degetul în ochi, demonstrativ, ci ne expune doar faptele și reverberațiile lor morale asupra eroilor, cu precădere asupra lui Cath.

Într-o epocă în care adevărul, competențele și deontologia, mai ales cea medicală, sunt atât de frecvent chestionate, serialul prezintă povestea unor oameni deloc indiferenți la suferința care inundă secția de urgențe, a unor medici și asistente perfect conștienți de minusurile și slăbiciunile lor chiar și când bravează.

Lipsită de spectacolul gălăgios din multe seriale americane de gen, seria britanică „Ai încredere în mine”, nominalizată în 2018 la premiul BAFTA Scotland pentru cel mai bun scenariu de televiziune (premiu acordat de filiala scoțiană a Academiei Britanice de Film și Televiziune – n.r.), vorbește, cu mai puțini decibeli, dar cu infinit mai multă sensibilitate, despre profesia cronofagă și posesivă a oamenilor din sistemul medical.

O actriță pentru toate anotimpurile

Una dintre cele mai bune actrițe britanice de azi, Jodie Whittaker este, de fapt, motorul acestei serii bine scrise și atât de tulburător articulate etic.

După succesul enorm din neuitatul „Venus” (2006), în care s-a făcut remarcată chiar fiind o debutantă de 25 de ani care îi dădea replica unui colos precum Peter O’Toole, Jodie Whittaker a jucat impresionant în seriale precum „Oglinda neagră” / „Black Mirror”, „Broadchurch” sau în longevivul „Doctor Who” (în care continuă să joace și în prezent). Doar aparent frivolă, ea este genul de actriță cu un instinct infailibil, de la care nu te aștepți niciodată la un pas greșit.

Datorită talentului său extraordinar, Cath / Ally devine un personaj greu de prins în montura unor calificative tranșante. Jodie Whittaker ne duce cu ea peste tot, ne transmite dureros, drept în diafragmă, frământările teribile ale eroinei sale și tensiunea care o încearcă, de om corect o viață, silit brusc să acționeze fals și să mintă permanent, pentru că, după cum se știe, o minciună are nevoie de încă un șir de noi minciuni care să o acopere.

Îi dau replica inspirat, în această poveste neobișnuit de atașantă, excelenții Emun Elliott („Prometheus”, „Urzeala tronurilor”), Lois Chimimba („The One”, „Doctor Who”), Sharon Small („Downton Abbey”, „About a Boy”) și Michael Abubakar („Artemis Fowl”, „Supernova”).

Al doilea sezon din „Ai încredere în mine” spune o poveste nouă

Cu un al doilea sezon care urmărește o poveste nouă, dar concentrată tot în jurul unor valori precum încrederea, sinceritatea și altruismul, „Ai încredere în mine” ne aduce o mulțime de interogații cu atât mai pregnante în epoca angoasantă pe care o traversăm.

Sezonul al doilea îl are în centru pe caporalul Jamie McCain (Alfred Enoch), un supraviețuitor al unei ofensive militare încheiate dramatic.

Recuperându-se după o leziune a coloanei vertebrale și incapabil să meargă, Jamie se confruntă acum cu un nou inamic, în timp ce colegii internați o dată cu el mor pe capete. Forțat să-și înfrunte temerile, tânărul devine paranoic și incontrolabil, iar amenințarea de care vorbește e tot mai neclară. Cât mai valorează acum încrederea?

Focus Sat TV prezintă în exclusivitate seriale multipremiate și producții Canal+ Original, aducând în atenția publicului din România extraordinara cinematografie europeană.

Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat, fiind inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Pentru iubitorii de seriale europene de calitate aplicația Focus Sat este disponibilă timp de 7 zile gratuit.

Poți petrece vacanța de iarnă urmărind de oriunde vrei, pe orice dispozitiv smart sezoane complete ale serialelor „Ai încredere în mine”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox” sau „Secretul celor cinci” care sunt disponibile în biblioteca VOD.

Sursa: https://www.tvmania....s-sat-tv-328246

#7
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul “Planeta celor singuri. Opt povestiri” pe Focus Sat TV, de Ziua Îndrăgostiților


Cum este iubirea pe planeta celor singuri? Canalul Focus Sat TV răspunde la această întrebare chiar de Ziua Îndrăgostiților când aduce pe micile ecrane o serie de povestiri romantice despre întâlnirile online.

Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit, a lansat anul trecut canalul Focus Sat TV. De altfel, în mai 2019 Focus Sat a devenit parte a M7 Group S.A., unul dintre cei mai mari furnizori din Europa de servicii IPTV și satelit.

Serialul “Planeta celor singuri. Opt povestiri” (Planeta singli. Osiem historii, 2021) este rezultatul primei colaborări pe partea de producție dintre Canal+ Polonia și M7 Group.

CELE OPT EPISOADE VOR FI DIFUZATE ÎN ZILELE DE LUNI, CÂTE DOUĂ, DE LA ORA 21:30, ÎNCEPÂND DIN 14 FEBRUARIE.

Fiecare episod este un portret al lumii contemporane, cu personaje de diferite vârste, cu diverse motivații, aflate în căutare celeilalte jumătăți. Mai mult decât atât, fiecare poveste este transmisă prin ochii unui regizor diferit.

Stefano Colombo, VP content M7 Group:

“Un studiu realizat recent de Canal+ printre utilizatorii de servicii SVOD din Benelux și alte piețe europene confirmă că există un apetit puternic și nesatisfăcut pentru conținut european original și exclusiv.

Planeta celor singuri. Opt povestiri este o producție care îndeplinește aceste condiții și suntem încântați că am fost implicați în acest proiect. Proiectul este cu atât mai special cu cât a fost filmat în capitalele unor țări ce fac parte din piața M7 Group”.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7zDaHP9cbQs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Seria a fost filmată în Varșovia, Viena, Praga și Amsterdam.

Focus Sat TV este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat și difuzează producții de succes Canal+ precum „Pro și contra” (2 sezoane),  „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane).

Sursa: https://tinyurl.com/y6r2ya3t

#8
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018

Serviciul online de conținut Focus Sat TV a anunțat premiera seriei daneze „Ostatici în subteran” și alte titluri Canal+


Focus Sat TV difuzează primele două sezoane ale serialului danez „Ostatici în subteran” („Below the Surface”/ „Gidseltagningen”, 2017), în premieră în România, din 14 aprilie.

De la deturnarea unui metrou la atacul unui feribot, noile episoade despre investigațiile antitero conduse de comandantul Philip Nørgaard (Johannes Lassen, câștigător Golden Nymph, Monte-Carlo TV Festival 2018 – categoria „Cel mai bun actor serie TV”), alături de divizia Terror Task Force, vor fi difuzate în zilele de luni și joi, câte două episoade, de la ora 21:30.

Primul sezon începe pe 14 aprilie cu un incident care va deveni istoric: luarea de ostatici a cincisprezece danezi în metroul cu care călătoresc, de către făptași necunoscuți, care îi amenință că îi vor ucide pe toți, dacă cerințele nu le sunt îndeplinite.

Acest eveniment va schimba Danemarca pentru totdeauna pe parcursul unei singure săptămâni. Întreaga țară se trezește prinsă într-un vârtej. Politicienii se ceartă dacă să negocieze sau nu cu teroriștii. În presă sunt dezbătute limitele până unde poate merge portretizarea captivilor și căutarea familiilor acestora. Printre ostatici se vehiculează tot felul de scenarii care implică rebeliune, negociere și apatie, în timp ce un singur gând este împărtășit de toți: „O să mor acum?”. Iar fiecare telespectator se va gândi cum ar reacționa, dacă s-ar afla în locul celor luați captivi.

Joi, 28 aprilie, va începe sezonului al doilea al seriei „Ostatici în subteran”. După finalul dramatic din primul sezon, Philip a fost pus pe liber de la conducerea diviziei Terror Task Force (TTF) și va începe să investigheze dispariția misterioasă a unei tinere studente întoarsă recent din Siria.

Pentru că ea a fost implicată în lupta împotriva ISIS, există o recompensă pentru capturarea ei. Trei teroriști islamici au venit să colecteze ceea ce cred că li se cuvine. Investigația lui Philip îl conduce la bordul unui feribot de pasageri aflat în drum spre Suedia. Când situația escaladează și teroriștii îi iau ostatici pe toți cei aflați la bordul feribotului, Philip se trezește în mijlocul unei crize politice internaționale. Își dă seama că va trebui să lupte nu doar pentru salvarea vieților pasagerilor și a prietenului său, ci și pentru a lui.

După seria “Ostatici în subteran”, Focus Sat TV va continua sezonul cu premiera altor seriale Canal+, în lunile mai și iunie.

Noile producții sunt: „Regele Varșoviei” ("King of Warsaw"/ "Król", 2020), semnat de regizorul polonez Jan P. Matuszynski, cu 26 de trofee și 22 de nominalizări în palmares, care prezintă o poveste plasată în Varșovia anului 1937, când frecvența ciocnirilor dintre grupurile fasciste și muncitorii socialiști este în creștere, iar o grupare de tip mafiot conduce orașul;

„Posedare” ("Possessions", 2020), o poveste hipnotizantă, plină de mister, în limba franceză și ebraică, despre o crimă săvârșită de o mireasă în noaptea nunții;

„Ultimele Pantere” ("The Last Panthers", 2015), cu legendarul actor Sir John Vincent Hurt, despre o anchetă ce vizează o bandă celebră de hoți de diamante, dar care ajunge să dezvăluie alte probleme profunde ale societății;

„Ani și ani” ("Years and Years", 2019), un serial dramatic distopic cu Emma Thompson în rolul principal, despre impactul pe care îl va avea în următorii 15 ani evoluția societății și a tehnologiei asupra unei familii din Manchester.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV. Iubitorii de seriale europene de calitate, care nu se numără încă printre clienți Focus Sat, pot accesa gratuit timp de 7 zile aplicația Focus Sat. Alături de titlurile menționate mai sus, în biblioteca VOD sunt disponibile și alte producții de succes Canal+, precum: „Planeta celor singuri”, „Pro și contra” (2 sezoane), „Paris Police 1900”, „Baron Noir” (3 sezoane), „Pedagogul” (2 sezoane), „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine” (2 sezoane).

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie pe fețe. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluția pentru un stil de viață nou, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate, care pune accent pe libertatea de alegere, calitatea și fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează.

Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe interactive complete, noua aplicație Focus Sat vine în completarea ofertei lineare de satelit cu funcții noi, care permit repornirea, reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video premium tip on demand. Aplicația multi-screen, care poate fi accesată de pe orice dispozitiv fix sau mobil, oriunde în casă sau în afara acesteia, conferă libertate utilizatorilor pentru care mobilitatea este foarte importantă.

Un nou venit în familia M7 Canal+ Group, în septembrie 2019, Focus Sat și-a lansat o nouă identitate vizuală. Noul branding Focus Sat în culorile vibrante, roșu și albastru, de la M7 Group își întâmpină clienții și partenerii cu o imagine și o siglă nouă. Brand line-ul „Aici ne întâlnim” vorbește despre experiența televiziunii ca punct de întâlnire al tuturor, familie, prieteni, cunoștințe, un loc în care toți suntem mai aproape unul de celălalt, oricât de departe am fi, chiar și dincolo de granițe. Pentru mai multe informații vă rugam să accesați focussat.ro.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19979

#9
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018
Focus Sat TV va difuza din 16 iunie miniseria „Ani și ani” ("Years and Years", 2019) în serile de luni și joi, de la ora 21:30. https://mediaexpres....e.aspx?id=20092

#10
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018

Seria “KLANGOR” intră pe FOCUS SAT TV și în Aplicația Focus Sat după ce primele două episoade au fost văzute în avanpremieră la Festivalul Internațional de Film Transilvania


Focus Sat TV va difuza în exclusivitate mini-seria "Klangor" (2021), producție Canal+ Original, din 29 august, în zilele de luni și joi, de la ora 21:30. Toate cele 8 episoade în limba poloneză vor fi disponibile și în biblioteca video on-demand din Aplicația Focus Sat.

Anul acesta, în luna iunie, în cadrul secțiunilor "Focus Polonia" și "Va Urma" de la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), publicul român a putut vedea avanpremiera seriei cu ocazia proiecțiilor primelor două episoade.

Povestea începe cu o afacere cu droguri între un gardian și un deținut, care ia o întorsătură dramatică și duce la evadarea prizonierului psihopat Emil Knapik (Konrad Eleryk). După 24 de ore polițiștii îl găsesc, dar viața a două familii legate de penitenciar este dată peste cap.

Rafał Wejman (Arkadiusz Jakubik), psihologul închisorii, un tată prietenos și cumsecade, ce poartă o emblematică geacă galbenă - așa cum apare pe afișul mini-seriei - pentru că a pierdut un pariu cu fiicele sale, o caută cu disperare pe fiica sa adolescentă Gabi (Matylda Giegżno), care a dispărut fără urmă după ce a mers la o întâlnire cu iubitul ei secret Ariel (Maciej Musiał).

Dar Ariel este descoperit mort în râu, iar situația dramatică se complică pe măsură ce Gabi devine principalul suspect. După două zile de anchetă, poliția concluzionează că Ariel ar fi putut să o drogheze pe Gabi și să fi încercat să o violeze, dar, într-un act de legitimă apărare, ea l-a ucis și nu a mai putut să trăiască după aceea, punându-și capăt zilelor.

Rafal însă crede cu tărie că fiica lui este încă în viață și va face tot ce este omenește posibil pentru a o găsi încercând în același timp să-și țină familia unită, în timp ce disperarea din ce în ce mai mare îl obligă să-și confrunte criza conjugală și distanța emoțională față de cealaltă fiică a lui.

Cine l-a ucis cu adevărat pe Ariel și ce s-a întâmplat cu Gabi? Pe măsură ce adevărul iese la iveală, Rafal devine tatăl care nu mai are nimic de pierdut, nu mai există nicio speranță în el, doar furie și răzbunare, va încălca niște limite pe care nu ar fi crezut că le va încălca vreodată.

Dincolo de principala investigație de crimă, acțiunea serialului aduce în prim-plan și drama unei familii despărțită de granițe, cu probleme financiare și măcinată de conflictul dintre generații și minciunile adolescentine. Poveștile personajelor se întrepătrund și vorbesc în același timp despre iubire, speranță și sacrificiu, atrăgând cu ușurință empatia publicului.

Termenul "klangor" din poloneză se referă la sunetul emis de un stol de cocori în zbor, care vestește primăvara, simbolizând speranța. Pe de o parte, predomină teama și drama, însă pe de altă parte avem speranța și lumina.

Regia serialului este semnată de Lukasz Kosmicki ("The Coldest Game" /2020), iar scenariul aparține lui Kacper Wysocki pentru care este primul scenariu ecranizat.

Mini-seria „Klangor” va fi cel mai recent titlu intrat în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, alături de numeroase alte seriale europene de succes producție Canal+ Original, din care enumerăm „Ultimele pantere”, „Posedare”, „Regele Varșoviei” „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”, „Ani și ani”, precum și sute de alte filme din catalogul FilmBox OnDemand, documentare National Geographic și History ș.a.

Clienții serviciului prin satelit Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20218

#11
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018
Focus Sat TV începe din 12 septembrie, de la ora 22:00, difuzarea celor mai recente trei sezoane (6, 7 și 8) ale serialului „Spirala crimei” (Spiral / Engrenages), o producție Canal+ Original.

https://mediaexpres....e.aspx?id=20241

#12
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018

"Paris Police 1905", în exclusivitate în România la Focus Sat


În data de 30 martie, Focus Sat va lansa în exclusivitate în România noua producție Canal+ Original "Paris Police 1905" (sezonul 2 al serialului noir francez "Paris Police 1900"), disponibilă în Aplicația Focus Sat și la Focus Sat TV, difuzat luni și joi, de la ora 22:00, anunță operatorul DTH printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Această continuare a primului sezon, "Paris Police 1900", care a fost lansat în octombrie 2021, își prezintă povestea în 6 noi episoade, care încep în Ajunul Crăciunului din 1904. Acțiunea începe cu descoperirea unui nou corp neidentificat în parcul Bois de Boulogne din capitala Franței, iar inspectorul Antoine Jouin (interpretat de Jérémie Laheurte, din "Adèle: Capitolele 1 și 2") conduce investigația, care îl va duce într-o zonă secretă a orașului unde cele mai întunecate dorințe prind viață și unde toți infractorii din Paris se simt ca și cum ar fi acasă.

În paralel, șeful poliției, Louis Lépine (interpretat de Marc Barbé, din "La Vie en Rose"), se luptă cu problemele sale personale. Marguerite "Meg" Steinheil (interpretată de Evelyne Brochu, din "Orphan Black") este o curtezană care conduce o organizație ilegală și se folosește de expozițiile de pictură ale soțului ei pentru a-și ascunde adevărata ocupație. Toate personajele sunt implicate într-un vârtej de vicii, corupție și șantaj, în care toată lumea are ceva de ascuns, inclusiv poliția.

Noile episoade sunt regizate de Julien Despaux ("Zona neagră" / "Black Spot") și Frédéric Balekdjian (premiat la Festivalul de Film de la Berlin 2005 pentru "Les mauvais joueurs"). Decorurile au fost concepute de Pierre Quefféléan (câștigător al Premiului César 2018 la categoria "cele mai bune decoruri" pentru filmul "La revedere acolo sus" / "Au revoir là-haut"), iar garderoba, care este axată pe piese vestimentare de iarnă, este creată de Anaïs Romand (câștigătoare a 3 Premii César pentru costume).

Serialul-eveniment "Paris Police 1905" dezvăluie o altă față a perioadei idilice La Belle Époque (1871-1914). În premieră în România, acesta este o poveste plină de vicii și viciați, riguros documentată și cu o intrigă bine construită, care aduce la viață o lume fascinantă.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/rIutJyMsdMA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
În plus, pasionații de seriale europene pot explora biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, unde vor găsi o mulțime de seriale captivante de la Canal+ Original, printre care "Toate acele lucruri", "Regăsirea", "Ridley Road", "Ultimele pantere", "Posedare", "Avocatul", "Regele Varșoviei", "Planeta celor singuri", "Pro și contra", "Paris Police 1900", "Baron Noir", "Pedagogul", "ZeroZeroZero", "Moscow Noir", "Nox", "Secretul celor cinci", "Ai încredere în mine", "Ostatici în subteran", "Ani și ani", "Klangor" și "Spirala crimei", precum și sute de alte filme, seriale și documentare. Aplicația Focus Sat poate fi testată gratuit timp de 7 zile chiar și de cei care nu sunt clienți Focus Sat.

Sursa: https://www.hdsateli...ivitate-in.html

#13
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018

Filme românești de dragoste, în martie la Focus Sat


Focus Sat TV a pregătit trei filme autohtone perfecte pentru îndrăgostiții de toate vârstele, în prima lună a primăverii. Peliculele programate sunt "Un film cu o fată fermecătoare" din 1966, care va fi difuzat pe 8 martie, la ora 20:25, "Declarație de dragoste" din 1985, care va fi difuzat pe 11 martie, la ora 20:25 și "Divorț... din dragoste" din 1991, care va fi difuzat pe 25 martie, la ora 20:20. Aceste filme vor fi disponibile și în aplicația operatorului, începând cu ziua premierei la Focus Sat.

"Un film cu o fată fermecătoare" este povestea Ruxandrei (Margareta Pâslaru), o fată superficială care vrea să devină actriță. Asemănător stilului peliculelor din Noul Val francez, filmul a fost interzis timp de 23 de ani de către oficialii comuniști și este o ocazie de neratat acum.

În "Divorț... din dragoste", intriga este legată de un ordin absurd al Direcției Spațiului Locativ, care dispune ca proaspeții însurăței, Angela (Emilia Popescu) și Dan Cantemir (Horațiu Mălăele), să împartă noul lor apartament cu un chiriaș. Pentru a putea locui singuri, cei doi se văd nevoiți să divorțeze, dar procesul se transformă într-unul monstruos.

Piesa de rezistență a lunii martie este "Declarație de dragoste", o peliculă emblematică pentru cinematografia autohtonă, care va genera garantat o porție de nostalgie după anii de liceu. Filmul este un "Love Story" (1970) autohton, care va împlini în curând 40 de ani de la lansare și a fost urmărit de peste 5 milioane de români în cinematografe. Eroii scenariului sunt liceenii Ioana (Teodora Mareș) și Alexandru (Adrian Păduraru), care rămân împreună în ciuda obstacolelor sociale și familiale. Filmul a fost primul din seria de 4 pelicule "Liceenii", în care Tamara Buciuceanu a făcut un rol de neuitat în ipostaza faimoasei profesoare de matematică Isoscel.

Focus Sat a discutat cu actorul Adrian Păduraru despre experiența sa în filmul "Declarație de dragoste", care a fost al treilea în care a jucat. El a recunoscut că acum, la distanță de patru decenii, simte uneori că rolul lui Alexandru este jucat de altcineva, dar crede că este doar o impresie. Cu toate acestea, Adrian Păduraru nu este un susținător al continuării poveștii prin intermediul unui sequel, deși regizorul Nicolae Corjos i-a propus această idee. El consideră că primul film dintr-o serie este de neegalat și că încercarea de a continua povestea ar putea duce la o imitație a originalului.

Întrebat despre liceenii de astăzi, Adrian Păduraru a remarcat că aceștia au mai multe opțiuni și că valorile societății s-au schimbat, dar că unii dintre ei reușesc să-și construiască o cale frumoasă prin viață prin noblețe, prietenie, sacrificiu și onestitate. El crede că aspirațiile și sensibilitatea liceenilor de astăzi sunt la fel ca ale generațiilor anterioare și speră că aceștia își vor urma visurile într-o lume în care valorile materiale domină adesea.

Adrian Păduraru îi invită pe toți telespectatorii să se bucure de cinematografia autohtonă și de fiecare moment de artă pe care îl oferă aceasta, cu speranța de a le face viața mai frumoasă.

În plus, biblioteca VOD a aplicației oferă și iubitorilor de seriale europene o experiență captivantă prin Canal+ Original și alte sute de filme, seriale și documentare. Este posibil să accesezi această ofertă chiar și dacă nu ești client Focus Sat, prin intermediul unei perioade de test gratuită de 7 zile.

Despre Focus Sat

Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, lansat în 2004, cu scopul de a aduce bucurie și divertisment de calitate în casele românilor. Focus Sat oferă o experiență completă de vizionare prin soluțiile sale de livrare de conținut și prin aplicația OTT de ultimă generație - Focus Sat App - care poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart fix sau mobil și care oferă funcții interactive, cum ar fi reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video on demand premium. Focus Sat este o marcă înregistrată de Canal+ Luxembourg S.à r.l., unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa, care include și alte branduri precum Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria și Slovacia, Direct One în Ungaria, Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.

Sursa: https://www.hdsateli...-in-martie.html

#14
Jeremy1981

Jeremy1981

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 192
  • Înscris: 25.11.2016
Filme romanesti, trei pana la numar, reluate si transmise la nesfarsit peste tot. Ce nu inteleg este o totala lipsa de a lungul aniilor in a  remasteriza negativul peliculelor. Acum se folosesc filme "puse pe casete" abia dupa revolutie cu o calitate execrabila. Cum se poate chiar in 2023 se vezi ceva la o calitate video foarte proasta cu eterna problema a audioului "acut si falsat"...
Nu vorbesc de restaurarea neaparat, dar de o remazterizare de calitate

#15
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018
Începând cu data de 24 aprilie, serialul "Django" va fi disponibil publicului român prin intermediul aplicației și televiziunii Focus Sat, difuzând câte două noi episoade în zilele de luni și joi de la ora 21:30. Chiar și cei care nu sunt clienți Focus Sat încă pot vedea acest serial, testând gratuit aplicația timp de 7 zile.

https://www.hdsateli...lul-django.html

#16
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,716
  • Înscris: 06.11.2018
Din 30 martie, Focus Sat difuzează în exclusivitate, în fiecare luni și joi, de la ora 22.00, „Paris Police 1905”, al doilea sezon al serialului care ne transporta, nu demult, în inima unui Paris corupt, zbuciumat și periculos, al cărui farmec întunecat ascunde acum noi povești captivante.

https://www.tvmania....ocus-sat-408498

#17
CHchannelplus

CHchannelplus

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 08.04.2023
Focus Sat TV va difuza rugby în curând: https://m.facebook.c...100064799226031

Apare deja în program, dar nu se știe nimic despre ce competiție de rugby va difuza:
https://m.program-tv...T_TV/19.08.2023
https://m.program-tv...T_TV/20.08.2023

#18
AlexFCSB4

AlexFCSB4

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,261
  • Înscris: 02.06.2020
E vorba de TOP14, campionatul francez de rugby.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate