![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Apple Watch 7
Last Updated: May 22 2023 13:24, Started by
December
, Sep 14 2021 19:32
·
19

Posted 11 October 2021 - 12:08

Am la activ peste 100 de saune si peste 100 de steam bath-uri, multe sute de ture de piscina, sute de dusuri cu Apple Watch seria 3.
Zero probleme. Este un submarin in toata regula. |
Posted 11 October 2021 - 14:26

La iStyle apar "in stoc". 2209 lei / model - Apple Watch 7 GPS, 45mm Green Aluminium Case, Clover Sport Band.
Chiar or fi pe stoc? Poate am drum zilele acestea prin AFI, sa vad. LE. Cand intri la detalii apare ca si precomanda, si livrare din 15... |
Posted 11 October 2021 - 17:02

Groot, on 11 octombrie 2021 - 12:08, said:
Am la activ peste 100 de saune si peste 100 de steam bath-uri, multe sute de ture de piscina, sute de dusuri cu Apple Watch seria 3. Zero probleme. Este un submarin in toata regula. Groot, on 11 octombrie 2021 - 12:08, said:
Am la activ peste 100 de saune si peste 100 de steam bath-uri, multe sute de ture de piscina, sute de dusuri cu Apple Watch seria 3. Zero probleme. Este un submarin in toata regula. Wow! Deci inseamna ca n-ar trebui sa am nicio problema cu el in cada si/sau in dus, nu? Ca astea sunt locurile unde evit sa iau telefonul. Inseamna ca o sa ma gandesc serios sa imi iau unul. |
Posted 11 October 2021 - 19:45

Am avut seria 3, l-am tot ținut in apa inclusiv in mare și nu a avut nimic, asta pana l-am bușit de o balustrada.
![]() |
Posted 11 October 2021 - 21:08

2Unlimited, on 11 octombrie 2021 - 14:26, said:
La iStyle apar "in stoc". 2209 lei / model - Apple Watch 7 GPS, 45mm Green Aluminium Case, Clover Sport Band. Chiar or fi pe stoc? Poate am drum zilele acestea prin AFI, sa vad. Am inteles ca intial fiecare magazin fizic din retea are stocul sau, stoc care nu va fi afisat/centralizat pe site. Ulterior, dupa ce mai trece hype-ul, va aparea disponibilitatea si pe site. |
Posted 12 October 2021 - 10:37

Se lansează pe 15/10, nu găsești in nici un magazin istyle astăzi.
Precomenzile au început pe 7, lansarea e pe 15. Istyle e foarte atent sa nu vândă înainte de data de disponibilitate oficială a Apple. |
Posted 12 October 2021 - 15:53

Nu e vorba de vandut, ci de prezentat produsul. Insa asa cred si eu, ca in 15 il expun toti.
|
Posted 13 October 2021 - 00:17

Care-i faza la ceasurile cu cellular? eSIM se poate activa pe doua deviceuri si sa functioneze simultan? Adica nu vad rostul sa am SIM-uri diferite pe ceas si pe telefon.
Edited by boy4ever, 13 October 2021 - 00:18. |
Posted 13 October 2021 - 08:28

Varianta Cellular este utila doar daca alergi, mergi pe munte sau inoti, fara telefon. Asa cum car eu telefonul dupa mine, chiar si cand alerg, intr-un armband, nu prea vad utilitatea unui ceas cu eSIM. Avand in vedere ca ceasul se poate conecta la castile wireless, si are si vreo 32 GB, poti linistit sa-l folosesti si ca Mp3 player, este mult mai practic. Asta daca alergi mult si greutatea telefonului este un impediment...
|
|
Posted 13 October 2021 - 08:36

Eu am AW6 varianta cu eSIM si Casti PowerBeats Pro ca sa numai car telefonul dupa mine cand alerg.Dar sincer lasa de dorit cand vreau sa pun muzica pe spotify sau Apple Music ori nu le nimereste ori Siri nu intelege ce piesa vreau sa pun .
Mai trebuie imbunatatit Apple Watch-ul gen sa poti folosi Apple Watch si in roaming |
Posted 13 October 2021 - 11:39

Deci Apple watch cu cellular folosește același Nr de tel care îl ai pe iPhone? Funcționează pe Vodafone (abonament) treaba asta?
Mulțumesc |
Posted 13 October 2021 - 15:16

doar orange are esim, exista topic dedicat ! se foloseste acelasi numar prin abonament de number share (2 euro).
|
Posted 13 October 2021 - 15:23

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/BsosQkfa2L8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
|
Posted 13 October 2021 - 16:11

2Unlimited, on 13 octombrie 2021 - 08:28, said:
Varianta Cellular este utila doar daca alergi, mergi pe munte sau inoti, fara telefon. Asa cum car eu telefonul dupa mine, chiar si cand alerg, intr-un armband, nu prea vad utilitatea unui ceas cu eSIM. Avand in vedere ca ceasul se poate conecta la castile wireless, si are si vreo 32 GB, poti linistit sa-l folosesti si ca Mp3 player, este mult mai practic. Asta daca alergi mult si greutatea telefonului este un impediment... |
Posted 13 October 2021 - 17:10

Nu, Apple Watch cellular nu funcționează în roaming. Asta e general valabil. În plus, soluția Number Share de la Orange tot nu permite roaming, acesta fiind posibil doar pe device-ul principal, respectiv pe smartphone-ul care are numărul pe care îl share-uiește cu ceasul. Prin urmare, nici un alt ceas (Samsung, etc.) nu funcționează în roaming în varianta asta (Number Share de la Orange).
Pt. Sclaud: la Vodafone nu funcționează treaba asta cu Apple Watch și iPhone având același număr, pentru simplul motiv că nu oferă o soluție de tip Number Share sau similar. Ei au altă implementare, Connect Smart, unde ceasul are un număr diferit de telefon (sigur, se pot face redirecționări). Deocamdată e în ofertă cu noile ceasuri Samsung pe bază de Wear OS. E posibil să apară și cu Apple Watch. |
Posted 13 October 2021 - 17:38

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users