Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pilotaj drone - curs obligatoriu?...

Probleme submersibila

Utilizatorii de servicii de comun...

Notificare Anaf pentru venituri d...
 Router WiFi care sa stie VLAN si ...

ETL one to many relationship from...

Trust Wallet

Inmulțire pomi cu flori (meliferi...
 Întrebare, facebook in Rusia

Excel scriere numar condensat

Camera auto DVR PNI Voyager S1700...

PC pentru editare video si putin ...
 Sistem de navigatie GPS PNI L710 ...

OnePlus Watch 2

Costuri 150 mp parter vs 170 p+1

Turcia - cea mai apropiata statiu...
 

Configuratie Adobe Premier 4K

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
tudosie

tudosie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 417
  • Înscris: 30.06.2010
Salutare ,detin un pc configurat astfel

Placa video MSI RTX 2060 SUPER 8 GB 256
Memorie HyperX Fury Black 32GB (2x16GB), DDR4, 3200MHz, CL16, 1.35V
Placa De baza A320M-A PRO MSi
Sursa Segotep SG-D600SCR, 600W, PFC Activ
Procesor AMD Ryzen™ 7 3700X, 36MB, 4.4 GHz cu Wraith Prism cooler



Consider ca la configuratia data editare in premier pro format 4k ar trebui sa fie una decenta dar se pare ca nu este asa si mai exact se intampla urmatoarele

lag in timeline , de foarte multe ori astept si o secunda dupa ce dau play sunetul porneste si apoi apare si imaginea

merge sacadat cand tai din clipuri sau le sincronizez..La randare totul este ok insa

cand lucrez cu efecte gen remove noise from video, dupa cateva aplicari calculatorul se restarteaza fara bluescreen.

Clipurile sunt de maxim 2 minute ca si lungime.premierul  este varianta pro,windowsul cu licenta toate driverele instalate la zi ,update bios ,windows curat reinstalat de atatea ori.

Cu toate aste nu se misca cum m-as astepta.

Voi aveti ceva sugesti, parerii.


Unitatea a costat 7000 de lei si  mai am un amarat de  pc dell cu i3 placa video integrata pe care am dat 1500 ron,iar pe editare full hd zici ca este avion.

#2
ClaudiuCC

ClaudiuCC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 13.09.2007
folosesti vlc ca sa rulezi video-ul ? s-ar putea sa fie de la el problema.

#3
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
El zice ca lucrează in Premier, tu intrebi de vlc ?
Mai citește odată. El are probleme la editarea clipurilor nu la redare.


Inițiator, n-ai zis ce mediu de stocare ai? Dacă e Hard fa un test sa vezi dacă nu cumva are erori.
Și verifica sursa sa nu aibă probleme.

De asemena placa video.

Niște teste in Furmark, și programe asemănătoare de stress test pentru placa video

Unigine, 3dmark, MSI combustor

www.beebom.com/best-tools-stress-test-gpu/amp/

N-ar strica un test și de memorii ram

Edited by waterman, 13 September 2021 - 23:59.


#4
d4m4g3

d4m4g3

    The best or nothing.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,739
  • Înscris: 23.05.2013
Este Premiere, nu Premier.

Ce format/fisiere folosesti la editare? In functie de camera si setarile ei, pot fi greu de "dus" de sisteme performante, cum sunt unele fisiere de la camerele Sony.
Verifica sa ai accelerarea GPU activa.
Mai sterge Media Cache din Premiere.
Playback resolution poate fi 1/2 sau 1/4 nu mereu full.
Creeaza proxy-uri la clipuri.
Foloseste render previews, poate la 720p/1080p QuickTime cu Apple ProRes 422.

Bineinteles, la fiecare din astea poti cauta mai multe informatii in functie de modul tau de lucru sau fisierele folosite.

In plus, vezi sursa aia ca pare cam vai de ea. Poti testa si cu ceva benchmarkuri intense pentru CPU+GPU si vezi daca PC-ul se restarteaza, sa nu fie vreo problema acolo.
La fel, verifica si temperaturile la CPU+GPU.

#5
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Pfui, scrisesem Premiere și de oboseala mi s-a părut ca suna nașpa
Sa ma scuzaț

#6
ClaudiuCC

ClaudiuCC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 980
  • Înscris: 13.09.2007

View Postwaterman, on 13 septembrie 2021 - 23:50, said:

El zice ca lucrează in Premier, tu intrebi de vlc ?
Mai citește odată. El are probleme la editarea clipurilor nu la redare.

da...oops, am citit aiurea. m-am grabit sa arunc un ochi si am inteles de-a-ndoaselea

#7
Varonul

Varonul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,225
  • Înscris: 02.06.2021
Așa rapid la prima vedere 3 probleme
Coolerul
Sursa
Placa de baza.
Cine ți-a recomandat sursa și placa de baza a făcut mișto de tine.

#8
tudosie

tudosie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 417
  • Înscris: 30.06.2010

View Postwaterman, on 13 septembrie 2021 - 23:50, said:

El zice ca lucrează in Premier, tu intrebi de vlc ?
Mai citește odată. El are probleme la editarea clipurilor nu la redare.


Inițiator, n-ai zis ce mediu de stocare ai? Dacă e Hard fa un test sa vezi dacă nu cumva are erori.
Și verifica sursa sa nu aibă probleme.

De asemena placa video.

Niște teste in Furmark, și programe asemănătoare de stress test pentru placa video

Unigine, 3dmark, MSI combustor

www.beebom.com/best-tools-stress-test-gpu/amp/

N-ar strica un test și de memorii ram



Se pare ca in stress test se restarteaza ,Prima problema ar  parea sa fie sursa..
folosesc ssd ca si stocare.

Multumesc de respunsuri

#9
tudosie

tudosie

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 417
  • Înscris: 30.06.2010

View PostVaronul, on 14 septembrie 2021 - 06:05, said:

Așa rapid la prima vedere 3 probleme
Coolerul
Sursa
Placa de baza.
Cine ți-a recomandat sursa și placa de baza a făcut mișto de tine.

Salutare ,am identificat sursa ca problema principala,Urmeaza sa o inlocuiesc.

Pentru placa de baza ai ceva sugestii?

Care ar fii motitvul de consideri ca placa nu ar fii buna?

#10
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
E o placă de bază ieftină, nu poți avea pretenții de la  ea.
Plus că mie nu mi-a plăcut niciodată MSI.

Mi se pare prea China

View Posttudosie, on 15 septembrie 2021 - 09:37, said:

Salutare ,am identificat sursa ca problema principala,Urmeaza sa o inlocuiesc.

Zi colegilor ce buget ai pentru sursa nouă, să primești ceva recomandări să nu mai iei tot pocnitoare.

#11
Ramuran

Ramuran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,771
  • Înscris: 16.01.2017
Las-o naibii de sursa, a devenit obsesiva povestea cu sursele la orice problema. Adobe Premiere are nevoie de procesor puternic, multa memorie RAM si dispozitive de stocare voluminoase si rapide, placa video capabila de accelerare hardware. Ceea ce descrie tudosie se incadreaza intr-un comportament normal pentru configuratia detinuta, fara optimizari serioase in cadrul programului.
Optimizari se pot face o gramada (setarile pentru memoria media, lucrul cu fisierele proxy, dezactivate salvarile automate, dezactivata redarea de inalta calitate, dezactivate orice suprapuneri si multe altele).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate