Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Portare abonament Orange spre Vod...
 La multi ani @Therockstar!

Compresor AC

Tratament stranut invers caini

Sfaturi pentru o pompa de fantana
 Se pot refolosi ?

Numar de telefon ciudat

Ansamblul Nordis Mamaia

Isi va reveni unghia aceasta?
 Analize medicale de preventive

Invertor sudura Stahlwerk ARC 200...

Program decupare si indreptare do...

Schimbat capete de bara
 

MOTOROLA Moto E7 Power si widgets-ul

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,490
  • Înscris: 18.04.2018
Va salut, tocmai ce am cumparat telefonul din titlu https://altex.ro/tel.../SMTMOTOE7PWBL/
si dupa ce l am configurat, tot treaba socoteala am vrut sa adaug pe ecran ceasul si vremea, stiu din experianta avuta cu celelalte telefoane pe care le am avut anterior ca acest lucru era posibil doar tinand apasat cu degetul pe ecran, doar ca in momentul in care apas imi apare setari ecran de pornire si imagini de fundal, nimic de widgets, pe youtube am vazut ca altora le aparea intre aceste doua optiuni si widgets...cum pot sa il activez ? mersi Posted Image\
LE:  inca o intrebare,  la telefoanele astea noi mai  e nevoie formatarea bateriei, adica dupa ce s a stins sa il tin 24H la incarcat?

Edited by CostyNn96, 09 September 2021 - 13:41.


#2
GaBogdan

GaBogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 569
  • Înscris: 02.09.2020
Normal intre setari si wallpapers trebuie sa fie widgets, passi de accesare fiind exact cei pe care i-ai zis, nu ai apasat din greseala pe ceva aplicatie?

Referitor la baterie, nu mai este nevoie sa-l tii stins 24h la incarcat. Nu mai stiu exact daca este facuta sau se face pe parcurs.

#3
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,764
  • Înscris: 19.12.2012

 CostyNn96, on 09 septembrie 2021 - 13:32, said:

Va salut,
LE:  inca o intrebare,  la telefoanele astea noi mai  e nevoie formatarea bateriei, adica dupa ce s a stins sa il tin 24H la incarcat?

Nu, nu mai este nevoie de asa ceva.... Dar tu ce telefon aveai inainte ? Ca procedura asta cu "formatatu' era valabila pe vremea cand telefoanele aveau baterii NiMh sau Ni Cd adica hat haaat...acu multi ani si cand nu exista 3G sau 4G

#4
PiticVerde

PiticVerde

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,797
  • Înscris: 12.09.2015
Bateriile Li-Po si Li-i actuale nu se mai formateaza.Din contra,descarcarile totale le deterioreza.

#5
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,490
  • Înscris: 18.04.2018

 GaBogdan, on 09 septembrie 2021 - 13:44, said:

Normal intre setari si wallpapers trebuie sa fie widgets, passi de accesare fiind exact cei pe care i-ai zis, nu ai apasat din greseala pe ceva aplicatie?

Referitor la baterie, nu mai este nevoie sa-l tii stins 24h la incarcat. Nu mai stiu exact daca este facuta sau se face pe parcurs.
imediat dupa ce am terminat de configurat telefonul[contul google, downloadat aplicatii etc] am vrut sa pun si ceasul si vremea sa mi apara pe ecran  in momentul in care deblochez telefonul, doar ca intre aceste doua optiuni nu se afla si widdgets....am mai citit la cineva o chestie asemanatoare ca nu i apare widdgets, iar cineva ii raspundea ca  telefonul foloseste android 10 si nu mai e disponibila, acum nu stiu e posibil sa  fi inteles gresit, era in engleza Posted Image

 A10, on 09 septembrie 2021 - 13:45, said:

Nu, nu mai este nevoie de asa ceva.... Dar tu ce telefon aveai inainte ? Ca procedura asta cu "formatatu' era valabila pe vremea cand telefoanele aveau baterii NiMh sau Ni Cd adica hat haaat...acu multi ani si cand nu exista 3G sau 4G
am avut un asus zenphone, numai stiu exact modelul, era tot in jur de 600 ron, cumparat prin 2016

Edited by CostyNn96, 09 September 2021 - 13:50.


#6
GaBogdan

GaBogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 569
  • Înscris: 02.09.2020

 CostyNn96, on 09 septembrie 2021 - 13:49, said:

imediat dupa ce am terminat de configurat telefonul[contul google, downloadat aplicatii etc] am vrut sa pun si ceasul si vremea sa mi apara pe ecran  in momentul in care deblochez telefonul, doar ca intre aceste doua optiuni nu se afla si widdgets....am mai citit la cineva o chestie asemanatoare ca nu i apare widdgets, iar cineva ii raspundea ca  telefonul foloseste android 10 si nu mai e disponibila, acum nu stiu e posibil sa  fi inteles gresit, era in engleza Posted Image
Am dat si eu un scurt google pentru a te ajuta, am dat peste acel link, dar inainte am dat de asta : https://www.hardrese...dgets-motorola/
E acelasi model ca si al tau si el poate? Se contrazic Posted Image

#7
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,490
  • Înscris: 18.04.2018

 GaBogdan, on 09 septembrie 2021 - 13:52, said:

Am dat si eu un scurt google pentru a te ajuta, am dat peste acel link, dar inainte am dat de asta : https://www.hardrese...dgets-motorola/
E acelasi model ca si al tau si el poate? Se contrazic Posted Image
eu nu am optiunea widgets  intre  celelalte doua, asta spun :)
Attached File  241641423_871719840441528_5353522459552898104_n.png   747.41K   31 downloads

Edited by CostyNn96, 09 September 2021 - 13:55.


#8
GaBogdan

GaBogdan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 569
  • Înscris: 02.09.2020

 CostyNn96, on 09 septembrie 2021 - 13:54, said:

eu nu am optiunea widgets  intre  celelalte doua, asta spun Posted Image
241641423_871719840441528_5353522459552898104_n.png
Ma refeream la faptul ca pe un link, zicea ca nu mai sunt disponibile widgetul de la nu stiu ce versiune in sus, iar pe linkul pus de mine, e exact telefonul despre care vorbim si arata ca se poate. Despre acestea ziceam ca se contrazic.

Daca te uiti prin setari, nu se pot activa cumva de acolo?

#9
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,490
  • Înscris: 18.04.2018
M am uitat, inca nu am reusit nimic, ce altceva pot face?

Edited by CostyNn96, 09 September 2021 - 15:23.


#10
eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,510
  • Înscris: 01.03.2015
Sigur telefonul tau nu face parte din programul Android Go? Solutia este sa-i schimbi launcherul.

#11
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,490
  • Înscris: 18.04.2018
daca te referi la google go, atunci da Posted Image) si ce ar trebui sa fac? dezinstalez google go, si instalez google normal ?
LE : nu mi da voie sa instalez google normal,apare o eroare
LE 2 : acum am realizat ca e vb de launcher ul android

Edited by CostyNn96, 09 September 2021 - 17:07.


#12
eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,510
  • Înscris: 01.03.2015
Google searchi nu are treaba cu setarile din launcherul din android. Mergi pe fdroid si instaleaza un alt launcher.

Edited by eu-DECEBAL, 09 September 2021 - 17:10.


#13
eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,510
  • Înscris: 01.03.2015
https://search.f-dro...auncher&lang=ro

#14
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Cetatean European Imunizat Natural*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,619
  • Înscris: 10.07.2013

 CostyNn96, on 09 septembrie 2021 - 15:20, said:

M am uitat, inca nu am reusit nimic, ce altceva pot face?

Attached File  Screenshot_20210909-201125.png   124.79K   12 downloads

Este Android 10 instalat pe telefon?
Daca nu, trebuie sa ii faci update...

Edited by xmanyacs77, 09 September 2021 - 19:15.


#15
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,490
  • Înscris: 18.04.2018
Da, e android 10 updatat in iunie 2021

#16
eu-DECEBAL

eu-DECEBAL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,510
  • Înscris: 01.03.2015
Nu inteleg de ce la 4 gb de ram au pus un android go... Telefonul a venit si cu facebook preinstalat? Te intreb asa de curiozitate. Singura optiune ramane un alt launcher sau sa renunti la widget-ul ala.

#17
Mosu007

Mosu007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 31.07.2021
Pai ai vazut ce procesor are ?
On, incearca sa pui NovaLauncher sau altul, ai un android castrat pe el, logic de altfel avand in vedere performantele, pana la urma costa 500 de lei, ai primit suficient in banii astia.
Mai poti incerca direct cu aplicatii de vreme, Accuweather e ok, iti afiseaza gradele in bara de stare si e destul de cuprinzatoare in info.

#18
Cretuboy

Cretuboy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 18.12.2006
Postez și eu aici o problema care nu ii dau de cap cu Motorola E20, la aplicații gen whatsapp, messenger etc, când primește un mesaj apare o notificare în bara de stare cu mesajul respectiv, dar pe iconita aplicației nu apare badge-ul sau ecusonul cum ii mai zice, adică nu apare cu rosu 1, 2 sau 3 în funcție de câte mesaje are.
Am cautat prin setări și notificari și nu reușesc sa ii dau de cap sa apară pe iconita aplicației notificările. Poate știe cineva

Edited by Cretuboy, 02 April 2022 - 14:47.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate