virus sau ce la sony experia e5
Last Updated: Jul 09 2021 18:52, Started by
vdesigns
, Jul 08 2021 19:18
·
0

Posted 08 July 2021 - 19:18

dupa ce am instalat crome si intrat pe anumite siteuri educative tot imi apare mesaj sa imi curete nesolicitate care cred ca sunt ceva virusi ?
Attached FilesEdited by vdesigns, 08 July 2021 - 19:18. |
Posted 08 July 2021 - 19:21

Reinstaleaza browser-ul.
Sper ca nu ai instalat nimic de pe site-urile alea, din imagini par doar reclame de pe site-uri web. Data viitoare intra folosind modul incognito sau private ![]() |
Posted 08 July 2021 - 19:34

@initiator
Nu prea inteleg eu ce ie ele alea "site-uri educative". Ca idee generala: daca stai cu chilotii in vine, sa nu te miri daca te ataca cineva pe la spate. Nu stiu cati ani ai si nici cata "educatie de navigare online". Dar iti dau un sfat: navigheaza dor prin locuri SAFE. Orice site car eofera ceva GRATIS, care arata fetite, care promite ca de maine esti snatos tun si mai bogat decat Musk iti ofera posibilitatea de a te lasa in curul gol, posibil definitiv. Daca intelegi ce vreau sa spun. |
Posted 08 July 2021 - 19:50

eu mai instalez din cand in cand un antivirus varianta free si scanez. nu gaseste nimic de obicei dar e bine de verificat.
|
Posted 08 July 2021 - 20:00

E un serviciu recursiv de abonare prin sms, vei fi taxat lunar
|
Posted 08 July 2021 - 20:12

Nu îl taxează nimeni daca nu trimite el vreun SMS. Iar daca are prepay e chiar imposibil.
A apăsat yes, next, ok, la câteva ferestre Pop up și atât. Dezinstalezi Chrome, cureți cache și îl reinstalezi Vezi și ce aplicații ai mai permis sa se instaleze. Le dai jos pe cele instalate din greșeală. |
Posted 09 July 2021 - 18:52

dupa ce am instalat crome si intrat pe anumite siteuri educative tot imi apare mesaj sa imi curete nesolicitate care cred ca sunt ceva virusi ? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users