![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Intrebare legata de waze
Last Updated: Jul 07 2021 21:17, Started by
pancone99
, Jul 07 2021 20:31
·
0

Posted 07 July 2021 - 20:31

Va salut,
Am o problema legata de aplicatia waze si nu stiu cum sa ii dau de cap...Ma exact dupa o anumita perioada de timp imi apare o bara in partea de jos a ecranului pe pare scrie "my waze".Daca dezinstalez si instalez inaoi aplicatia dispare,dar dupa o perioada iar apare... Cum pot sa o sterg de acolo?Ma refer la acea bara...E foarte enervanta.Am cautata pe net dar nu am gasit,iar la waze help am trimis o intrebare dar nu mi-a raspuns nimeni. Multumesc. Attached Files |
Posted 07 July 2021 - 20:51

Nu se poate.
Așa e ultima versiune a aplicației “It’s just a relabeling of the old magnifying glass menu. Exact same functionality.” Este solicitat sa se scoată https://www.waze.com...hp?f=3&t=307639 |
Posted 07 July 2021 - 20:56

Maps n-are optiune la fel de eficienta de raportat evenimente in trafic. Nu se muta nimeni doar pentru un feature care probabil va fi scos in urma feedback-ului.
|
Posted 07 July 2021 - 20:59

Posted 07 July 2021 - 21:12

Daca alegi o destinatie nu dispare?
Edited by icename, 07 July 2021 - 21:12. |
Posted 07 July 2021 - 21:17

Aia nu dispare, in schimb dispare/se ascunde linia de deasupra, aia cu lupa pentru cautare, daca alegi o destinatie sau te pui in miscare....
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users