![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Acte pentru primarie
Last Updated: Jul 04 2021 09:24, Started by
CP1234
, Jul 04 2021 06:49
·
0

Posted 04 July 2021 - 06:49

Salut!
Am o intrebare pentru cei care si-au luat o locuinta in Chiajna de curand. Ce acte trebuie sa am la mine in momentul cand merg la primarie sa declar achizitia locuintei? Trebuie sa fie in original sau pot avea si copii ale acestora? Si inca o chestie, pot sa ma duc oricand sau trebuie programare? Mersi! |
Posted 04 July 2021 - 09:20

Vezi pe site-ul primăriei (sigur au site).
La partea de acte, mă gândesc că e ca peste tot, adică trebuie să aduci actul original și copie. |
Posted 04 July 2021 - 09:24

Nu cred ca difera actele cerute de la primarie la primarie...
Eu recent m-am dus pt luarea in evidenta a unui loc de parcare cumparat si am avut nevoie de carte identitate, contractul de vanzare cumparare, schita (plan amplasament) si copii dupa acestea plus ca am completat acolo un formular tipizat pe care mi l-au dat ei. Din ce imi amintesc ultima data cand am inregistrat un apartament, inafara de cele de mai sus parca era si certificatul de performanta energetica (care oricum il aveam in dosarul cu actele de vanzare cumparare). PS: Fara programare, cel mult mai astepti dupa altii daca mai sunt acolo Edited by AroundYou, 04 July 2021 - 09:26. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users