Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amplificator auto

PC nu porneste dupa inlocuirea ba...

Recomandare intre 3060/3060 TI vs...

Boxa audio , avansat, RCF art 910...
 Concediere prin acordul partilor

Germana cuvantul "Gleich"

IPRS Baneasa - caracteristici SD...

Galaxy A13 5Gb probleme cu “...
 Termostat radiator blocat?

Radio FM prin Bluetooth catre Cas...

Intrebare concediu medical

Program editare video
 Montare tv pe perete

Partitionare mansarda

Recomandare casti in ear

Upgrade placa video onboard la AT...
 

Tableta TOSCIDO,10.1

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
adrianpopa55

adrianpopa55

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 01.03.2010
Am luat tbleta TOSCIDO,10.1",Octa-Core,4GB RAM,128GB ROM,Android 10.0,1920*1200,2GHz,4G LTE de care sunt foarte multumit. Singura problema este ca nu o pot conecta la TV prin HDMI. Am luat ADAPTER 4K ULTRA HD TIP C PENTRU HDMI, VGA, DVI, DISPLAY PORT, ETHERNET, USB HUB.(ACESTA MI-A FOST RECOMANDAT LA ALTEX), plus cablu separat HDMI, si nu reusesc. Spune: ”Disozitiv conectat.” Cand dau ”Incarcati dispozitivul conectat” spune ca ”Acest dispozitiv nu s-a putut comuta” Poate ma ajutati sa rezolv acest inconvenient. Multumesc.

#2
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021

 adrianpopa55, on 02 iulie 2021 - 07:54, said:

Am luat tbleta TOSCIDO,10.1",Octa-Core,4GB RAM,128GB ROM,Android 10.0,1920*1200,2GHz,4G LTE de care sunt foarte multumit. Singura problema este ca nu o pot conecta la TV prin HDMI. Am luat ADAPTER 4K ULTRA HD TIP C PENTRU HDMI, VGA, DVI, DISPLAY PORT, ETHERNET, USB HUB.(ACESTA MI-A FOST RECOMANDAT LA ALTEX), plus cablu separat HDMI, si nu reusesc. Spune: ”Disozitiv conectat.” Cand dau ”Incarcati dispozitivul conectat” spune ca ”Acest dispozitiv nu s-a putut comuta” Poate ma ajutati sa rezolv acest inconvenient. Multumesc.

Dati tabletei o "revenire la setarile din fabrica", adica reset "blana" si reconfigurati de la zero.
Daca nu rezolva, incercati un update de firmware numai de pe site-ul oficial al producatorului.Aceste operatii rezolva de multe ori problemele mentionate.M-am izbit de ele in service (am lucrat si eu la service de tablete si telefoane, acum am evoluat la ceva mult superior) si asta este calea cea mai sigura si fara riscuri.

Edited by routerboard70, 02 July 2021 - 08:11.


#3
adrianpopa55

adrianpopa55

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 01.03.2010
Multumesc pentru raspuns. Am incercat sa conectez tableta la un tv Vortex, acum am incercat la un tv lg led 4k 43un73003lc si nu a mers. Ce sa-i fac?

Edited by Ciubex, 02 July 2021 - 08:25.
Modificate fonturile


#4
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
V-am spus mai sus clar,calm si la sigur ce sa-i faceti.
Reset obligatoriu la setarile din fabrica, aveti in meniu facilitatea.
Resetati tableta, reconfigurati de la zero (o sa va ceara cont de Google), aveti grija pe ce dati accept.Dupa asta mai vorbim.

Edited by Ciubex, 02 July 2021 - 08:25.
Scos citatul


#5
adrianpopa55

adrianpopa55

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 01.03.2010
Asa voi face. Multumesc.

Edited by Ciubex, 02 July 2021 - 08:26.
Modificate fonturile


#6
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,299
  • Înscris: 06.01.2008

 adrianpopa55, on 02 iulie 2021 - 07:54, said:

...Cand dau ”Incarcati dispozitivul conectat” spune ca ”Acest dispozitiv nu s-a putut comuta” ...
"Incarcati"...la ce te duce cu gandul? Nu cumva ca vrea sa incarce bateria?
Esti sigur ca minunea asta stie sa scoata imagine prin portul USB?

#7
adrianpopa55

adrianpopa55

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 96
  • Înscris: 01.03.2010
Nu merge nici dupa reset

Edited by RealThing, 02 July 2021 - 11:47.
scos caps


#8
FreemanG1

FreemanG1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 724
  • Înscris: 14.07.2014
Citeste asta, valabil si pentru tableta cu android :
https://www.etuo.ro/...pecialisti/2392

#9
routerboard70

routerboard70

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 03.05.2021
OK.Sunt sigur ca va scapa ceva...
Ziceti ca va scrie "Dispozitiv conectat"... ati incercat sa vedeti daca pe TV, dupa ce ati selectat corect portul HDMI in care ati conectat tableta (este important, setati din "Source" HDMI-ul corespunzator cablului conectat), va apare ceva?
Dati mai multe detalii fiindca nu avem clar operatiile efectuate. Cu tableta asta n-am umblat dar majoritatea stiu sa scoata semnal video cu adaptor prin HDMI. Sunt si exceptii, spar sa nu fie taman a DVS. exceptia.
TV-urile sunt smart? Daca DA, incercati si ce vi s-a sugerat mai sus. Ma refer la o conexiune via WI-FI, daca tableta stie DLNA.

#10
[mc]xtrem

[mc]xtrem

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,412
  • Înscris: 22.07.2004
A gasit cineva o folie care sa se potriveasca bine?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate