Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

spațiu transfer

Reclamatie produs neconform

La Multi Ani Aether(Nicu)!
 Contractele de inchiriere - de de...

Motorola Edge 30 Pro

Asociație de Proprietari car...

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...
 Problema grupe bms

Windows 8.1 Error Code: 0x800

Recomandare router wifi

Clapeta soc L200 ?
 Caut o aplicatie android / windows

Solutie functionare Ridesharing U...

Adobe Acrobat Reader RdrCEF consu...

chimie ex
 

Mesaj obsedant ca parolele sunt compromise!

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Valmont43

Valmont43

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 15,148
  • Înscris: 22.01.2013
Salut, dragi colegi. Imi tot apare de luni de zile un mesaj pe win 10 cum ca ''chrome a detectat ca parolele sunt compromise datorita unei aplicatii ''....ce pot face? Sa stau sa schimb zeci de parole ar fi un chin....
Ce ma sfatuiti sa fac?

#2
kyrre

kyrre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,515
  • Înscris: 27.05.2010
Eu le-am schimbat pe cateva, unde platesc de obicei. Restul le-am lasat asa.

#3
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 42,972
  • Înscris: 01.12.2001
Schimba-le și aia e. Scapi de mesaj. Mai ales dacă ai o parola unde ca la mai multe conturi. Pui pass diferite la fiecare sau un manager de pass

#4
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,095
  • Înscris: 21.08.2008
Eu nu inteleg cum naiba functioneaza cacatul asta de manager de parole din Chrome.

Am sters toate parolele, din cele 110 nu mai am nici una salvata, cel putin asa arata managerul. Dau restart la PC, incerc un site si se logheaza automat, incerc altul, la fel. La un al treilea casuta parolei ramane libera, se sugereza o parola puternica, zice-se ca e salvata in Chrome (verific si asa e) dar la autentificare imi spune ca userul sau parola sunt incorecte.
Pana la urma e vreun bug sau cum naiba merge schimbarea parolelor ca nu le dau de cap?

Apare ca parola este incorecta desi casuta este libera (inainte se autocompleta) iar la introducerea parolei sugerate apare eroarea asta. Ii trebuie un timp de sincronizare?
Pe un site a mers parola veche, deja stearsa??!!??
Pe altul nu vrea cu nici una, trebuie sa resetez parola. O mizerie.

Edited by danghetau, 27 June 2021 - 15:36.


#5
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,339
  • Înscris: 01.01.2010
Nu stiu ce se intampla, dar mesajul este recurent. Le schimbi azi, maine iarasi nu sunt bune. Am securitate dubla la ce conteaza, m-am lasat de schimba parole, ca mai am si alte treburi

#6
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,095
  • Înscris: 21.08.2008
Ok, si eu dar... pana acum am reusit sa schimb 27 de parole, se pare ca pe moment sunt cele mai uzuale siteuri si aplicatii, am folosit sugerarea de parole puternice. Acum este ok dar sigur e pe undeva o buba. Sa nu fie doua, e bine asa.

#7
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,259
  • Înscris: 06.01.2008

 danghetau, on 27 iunie 2021 - 15:25, said:

Am sters toate parolele, din cele 110 nu mai am nici una salvata, cel putin asa arata managerul. Dau restart la PC, incerc un site si se logheaza automat, incerc altul, la fel. La un al treilea casuta parolei ramane libera, se sugereza o parola puternica, zice-se ca e salvata in Chrome (verific si asa e) dar la autentificare imi spune ca userul sau parola sunt incorecte.
Pana la urma e vreun bug sau cum naiba merge schimbarea parolelor ca nu le dau de cap?
Ai dat si sa stergi cookies si alte cele? Chiar daca parolele le-ai sters, tot raman urme salvate de catre site-urile respective pe PC.

#8
Valmont43

Valmont43

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 15,148
  • Înscris: 22.01.2013
Deci pana la urma e o mare porcarie si pasword manager Posted Image

#9
danghetau

danghetau

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,095
  • Înscris: 21.08.2008
Am șters tot cu CCleaner.
O mare problema am întâmpinat la încercarea de autentificare în aplicația Zepp, a mers exclusiv cu asocierea la contul Google, am pierdut 3 ore încercând. Evident, am pierdut și toate datele întrucât mi s-au cerut resetarea ceasului și ștergerea aplicației. Asta e, o luam de la zero. Parcă și MiFit a vrut doar prin Google. In rest a mers ok dar am avut o zi...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate