![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
[Fortran] suma si produsul elementelor
Last Updated: Mar 30 2021 18:54, Started by
Mim72
, Mar 30 2021 11:18
·
0

Posted 30 March 2021 - 11:18

Buna ziua am revenit cu o noua intrebare. Pt a face suma si produsul elementelor unei matrici cum se procedeaza ? Asemanator ca la sir?
![]() |
Posted 30 March 2021 - 11:54

Mim72, on 30 martie 2021 - 11:18, said:
Buna ziua am revenit cu o noua intrebare. Pt a face suma si produsul elementelor unei matrici cum se procedeaza ? Asemanator ca la sir? ![]() implicit none real A(10,10) ,s,r(10,10),B(10,10) integer i,j,m,n print*,'introduceti nr de linii(m) si nr coloane(n)' read*,m,n print*,'introduceti matricea A pe linii' read*,((a(i,j),j=1,n),i=1,m) print*,'introduceti un scalar' read*,s do i=1,m do j=1,n r(i,j)=s*A(i,j) enddo enddo write(*,*)'transpusa matricei' print*,((A(j,i),j=1,n),i=1,m) print*,((A(i,j),j=1,n),i=1,m) print*,'rezultatul:' print*,((r(i,j),j=1,n),i=1,m) print*,((a(i,j),j=1,n),i=1,m) write(*,*)'suma a doua matrici' print*,((B(i,j),j=1,n),i=1,m) print*,((C(i,j),j=1,n),i=1,m) C=A+B write(*,*)'matricea C' do i=1,m do j=1,n print*,'a(',i,',',j,')=',a(i,j) enddo enddo pause end Am scris programul acesta dar nu stiu de ce nu este bine |
Posted 30 March 2021 - 13:18

ca o paranteză, am încadrat cu taguri [CO DE] [/CO DE] și parcă e mai "inteligibil" codul.
Edited by NelsonMandela, 30 March 2021 - 13:18. |
Posted 30 March 2021 - 16:42

NelsonMandela, on 30 martie 2021 - 13:18, said:
ca o paranteză, am încadrat cu taguri [CO DE] [/CO DE] și parcă e mai "inteligibil" codul. implicit none real A(10,10) ,s,r(10,10) integer i,j,m,n,suma,produs print*,'introduceti nr de linii(m) si nr coloane(n)' read*,m,n print*,'introduceti matricea A pe linii' read*,((a(i,j),j=1,n),i=1,m) print*,'introduceti un scalar' read*,s suma=0 produs=1 do i=1,m do j=1,n suma=suma+a(i,j) produs=produs*a(i,j) r(i,j)=s*a(i,j) print*,'suma=',suma print*,'produs=',produs r(i,j)=s*A(i,j) Ceva e genul acesta atunci? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users