![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Daca lucrezi ore suplimentare iei mai putini bani?
Last Updated: Mar 06 2021 01:24, Started by
AndreY2u
, Feb 19 2021 11:56
·
0

Posted 04 March 2021 - 23:54

AndreY2u, on 19 februarie 2021 - 11:56, said:
Salutare, unii spun ca daca faci ore suplimentare in germania salariul net scade (plata neta per ora), as fi curios daca cunoaste careva sigur cum sta treaba mai exact? Daca ar fi asa nu vad logica pentru care ar lucra cineva ore suplimentare Da, este corect ce ai auzit, plata neta per ora va scadea deoarece in Germania exista impozitare progresiva. Daca bagi ore suplimentare multe, vei munci pe bani mai putini per ora. In concluzie nu are rost sa ai prea multe ore suplimentare. Problema nici nu merita prea multe cuvinte. Impozitarea progresiva spune totul ![]() Daca esti in Germania, nu baga prea multe ore suplimentare. Nemtii nu muncesc pana cad sub birou. D-aia la ei duminica nu este aproape nimic deschis. In Germania nu se incurajeaza sa muncesti mai mult decat este nevoie. Au fost alti colegi care spun acelasi lucru ro_explorer, on 22 februarie 2021 - 17:54, said:
Eu nu inteleg ce e atata discutie pe tema salariului intr-o tara unde exista impozit progresiv. Cu cat castigi mai mult cu atat de duc mai multi bani spre impozit procentul ajungand la un maxim la un moment dat (parca era 45% ultima oara cand m-am uitat). Edited by MembruAnonim, 05 March 2021 - 00:07. |
Posted 05 March 2021 - 11:34

duminica chiar merita sa lucrezi ca sporul nu se impoziteaza. io-s primu care striga "prezent" cand intreaba astia cine vrea duminica.
|
Posted 06 March 2021 - 01:24

Oare care din cei doi de mai jos are dreptate?
foxtian, on 19 februarie 2021 - 12:23, said:
iti spun eu la sigur ! DA , iti scade foarte mult pentru ca depasesti grila de impozitare , merita sa faci suplimentare doar sa iti iei zile libere , si nu banii ! cand crezi ca orele suplimentare iti va ridica salariu , ar fi logic , vine alta grila de impozitare si iti ia din banii de te lipsesti foxtian, on 03 martie 2021 - 17:42, said:
mai si semnalizezi ! pai ti am explicat ca spui o prostie si nu ai cum sa calculezi ce spui tu , adica sa arati ca daca faci ore suplimentare iti scade salariul ,adica toti nemtii sunt tampiti ,se duc la munca sa faca ore suplimentare si SA LE SCADA SALARIU ! iti dai seama ce prosti sunt nemtii astia , nu vor sa faca un bani in plus , ei vor sa faca in minus ! se duc asa ca prostii la munca sa le scada salariu . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users