![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Daca lucrezi ore suplimentare iei mai putini bani?

Posted 25 February 2021 - 19:01

mykero !! eu traiesc si lucrez in Germania , vezi si alte posturi ale mele , cum drak imi explici tu mie din Vaslui cum e la mine in Munchen cu impozitele !? eu am 16 ore suplimentare pe luna care se numesc Überstunde ! nu ,,caca maca sau cum so numi ele '' citez un celebru roman ,, si nu pied nimic pe ora si per total Brutto am de castigat ! Daca se impoziteaza cum zici tu cu vecinu tau , nu ar mai veni dracu nimeni la munca sa faca suplimentare in Germania ! Daca asa este la voi , nu trebuie sa fie si in Germania la fel , MUNCA ESTE INCURAJTA SI PLATITA IN Germania ! Statul German te incurajeaza sa muncesti , chiar si suplimentare . lasa ma cu expicatile tale de 2 banii , vino si munceste aici si ai sa vezi cum e si pe urma sa explici prostiile tale cu net si brut Daca faci ore suplimentare castigi mai multi bani .Sa iti mai spun un secret ! prin lege firma nu este obligata sa it platesca orele suplimentare te poate pune sa iti iei liber ! Oricine traieste si munceste in Germania stie ce spun
Edited by Karhu, 26 February 2021 - 12:34.
|
Posted 25 February 2021 - 19:13

Combate asta daca poti ![]() ![]() ![]()
20 euro brut pe ora. Luna asta lucreaza omul nostru 150 ore, 3000 euro brut, ~1956 NET (in mana). Adica 13.04 euro net/ora. Luna urmatoare lucreaza 200 ore. 4000 euro brut, ~2467 euro NET (in mana). Adica 12.33 euro net/ora. Edited by MembruAnonim, 25 February 2021 - 19:14. |
Posted 25 February 2021 - 20:40

scorpionule ! In ce tara sa calculez ? in Germania nu pot calcula asa ceva !? tu intelegi ? nu se poate ! fi atent asta ! : Eu in Germania am Steuerklasse 3 , si mai mult platesc la Rentenversicherung , A.O.K si abia pe locul 3 este impozitul catre stat care il datorez , si cu ore suplimentare tot atat am pe ora , nu pierd nimic, nimic nu scade ! si castig mai mult chiar ! dar nu pe ora , pe ora ramane la fel !!! ci pe brut , totul creste exponential inclusiv darile catre stat ! NU iti ia statul banii mai multi pe ora daca tu faci ore suplimentare ci iti creste salariul adica Gehalt - ul ! Calculul tau poate fi ok in Romania , nu stiu ! dar in Germania stiu sigur ca nu se potriveste . Inca ceva in Germania un muncitor , un angajat poate avea 6 clase de impozitare diferite !! tu intelegi ??? poti avea clasa 1 , 2 , 3 , 4 , 5 sau 6 ! Germania nu este Romania , este total diferit , iar odata pe an cand iti faci STEUERERKLÄRUNG ! poti sa mai dai sau poti sa mai primesti banii de la stat referitor impozitarea baniilor . intelege odata ca nu merge ce spui . ce vrei tu sa spui cu impozitarea aia mare nu este pentru muritorii de rand ! plm ci cei care au peste 100.000 mii euro an venit cel putin , de ex Solidaritätszuschlag , un alt impozit sau taxa trebuie platit abia daca treci de 73.000 mii euro brutto pe an , ce zici tu de 2000 sau 4000 pe luna e caca maca . maruntis ....nu pierde statul timp cu saracii de muncitori sa impoziteze banii , intelegi acum ? au ei de unde sa traga banii ...plm deja in orasele mari chiria este 1200 - 1500 euro lunar la 2 camere .... sper ca m am facut inteles .
@ apropo uite aici un teste de calculare a salariului , Gehaltsrechner . https://www.nettoloh...ohn.de/Â Â Â Â , unde , normal trebuie sa treci daca ai copii , beruf , in ce Bundesland louiesti si in ce bransa lucrezi .. nu este asa caca maca calcularea salariului , dar statul nu te arde ca in Romania aici , orele mele , banii mei . daca iti arat Lohnabrechnung ul meu ... care nici macar nu e la fel ca si al colegului meu de munca ,desi lucram in aceiasi firma , el are alte date de calcul , eu altele ...difera . |
Posted 25 February 2021 - 21:32

Io am 5... E hartie oficiala ca nu sunt desteptul familiei, dar nu contează. Banu' sa curga!
|
Posted 25 February 2021 - 21:40

scorpionule ! In ce tara sa calculez ? in Germania nu pot calcula asa ceva !? Eh nu poti calcula. Pici de ***** daca o sa imi spui ca acel calcul este corect. Si nu vrei asta ![]() Pentru clasa 1. Spune ca nu este corect calculul asta "4000 euro brut luna, ~2467 euro NET (in mana). Adica 12.33 euro net/ora." Haide, nu te rusina! Ziceai ca esti AS. La 4000 euro brut/luna, cat inseamna net? edit: te-ai facut de cacao singur spunand ca nu poti calcula ce ti-am dat. Adica ceva simplu, la mintea cocosului ![]() Se vede de la o posta ca habar nu ai. Ai ciupit si tu o informatie de ici de colo si cam atat ![]() Edited by MembruAnonim, 25 February 2021 - 21:47. |
Posted 03 March 2021 - 17:42

Se vede de la o posta ca habar nu ai. Ai ciupit si tu o informatie de ici de colo si cam atat ![]() mai si semnalizezi ! pai ti am explicat ca spui o prostie si nu ai cum sa calculezi ce spui tu , adica sa arati ca daca faci ore suplimentare iti scade salariul ,adica toti nemtii sunt tampiti ,se duc la munca sa faca ore suplimentare si SA LE SCADA SALARIU ! iti dai seama ce prosti sunt nemtii astia , nu vor sa faca un bani in plus , ei vor sa faca in minus ! se duc asa ca prostii la munca sa le scada salariu . tot in intr o prostie o ti , nu te lasi . este un mic adevar pe care la postat Pengoon si mykero , ca ei au clasa 5 la impozitare dar in schimb sotiile colegilor au 3 deci castiga banul !!!! dar la cand isi fac Steuerjahr se face impreuna pe familie ..... si e alta poveste .... pai mai mykero tu asta vrei sa zici ca te arde statul ca ai 5 ! pai si cu sotia adunat la Steuerjahr cum e ? cum a fost anul trecut la Steuererklärung ca esti obilgat sa il faci ? ai primit sau ai dat ? tu pengoon cum a fost ? Pai mykero explica si tu la scorpionul ca la 1,2,3 si 4 nu ai cum sa pierzi la impozit ! doar la 5 si 6 pierzi ! ia arata Lohnabrechnung lu scorpion ce impozit mic are sotia ta ! si ca plateste mai mult la rente si la aok , Corect mykero ???? ia zi cum e .. ps. pengoon stiam ca e in Germania , stie ! de tine banuiam mykero ca vad ca sti cate ceva , da scorpioniul e copil din vaslui , habar nu are de el |
Posted 03 March 2021 - 17:48

io am 3, ca io castig lozu
![]() nevasta mea are 5 pentru decorativitate ![]() poate-i povestesc intr-o zi ![]() |
Posted 03 March 2021 - 17:54

Amice, hai inceteaza cu circul asta ![]() "e duc la munca sa faca ore suplimentare si SA LE SCADA SALARIU" Ti-a spus si ro_explorer si neagu_laurentiu.. iti scade plata pe ora nu salariu.. dar tu Batman Batman. edit: Iti este jena sa calculezi pt un om care este incadrat la clasa 1 e impozitare cat va castiga net avand un salariu brut de 4000 euro? Hai, nu te rusina, ziceai ca te pricepi. Are ~2467 euro NET sau nu? Bineinteles ca este ~2467 euro net. Dar tu nu vrei sa recunosti pt ca vei confirma ce stim cu totii despre tine ![]() Nu esti in stare nici sa scrii corect. Edited by MembruAnonim, 03 March 2021 - 18:05. |
Posted 03 March 2021 - 20:32

ai spus ca scade salariu daca faci ore suplimentare ! unde este calculul acela ca iti scade salariu ca faci ore suplimentare ? arata acel calcul cu Steuerklasse 1 .
COPILE , explica asta .... deci zici tu : Luna asta lucreaza omul nostru 150 ore, 3000 euro brut, ~1956 NET (in mana). Adica 13.04 euro net/ora. ..Luna urmatoare lucreaza 200 ore. 4000 euro brut, ~2467 euro NET (in mana). Adica 12.33 euro net/ora. . ..... aoleo ARATA TE ROG UNDE AI CALCULAT TU ASTA ? e din cap calculata ? ce sistem de impozitare ai folosit ? din cap sau ....din filme ![]() ![]() |
|
Posted 03 March 2021 - 20:39

ADICA 13,04 ori 50 de ore tie iti da 1000 de euro in PLUS LA SALARIU Canta la alta masa ![]() Nici un text nu esti in stare sa intelegi.
A semnat contractul, 20 euro brut pe ora. Clasa impozitare 1 Luna asta lucreaza omul nostru 150 ore, 3000 euro brut, ~1956 NET (in mana). Adica 13.04 euro net/ora. Luna urmatoare lucreaza 200 ore. 4000 euro brut, ~2467 euro NET (in mana). Adica 12.33 euro net/ora. Cu cat lucrezi mai mult, cu atat este mai dezavantajos pt tine. In sensul ca primesti mai putin pe ora. Asta a vrut sa spuna initiatorul. edit: Si invata sa scrii, nu suntem obligati sa iti citim balivernele scrise gresit gramatical. Primesti raport pentru asta, este prevazut in regulament sa respecti niste reguli gramaticale. ![]() Edited by MembruAnonim, 03 March 2021 - 20:44. |
Posted 04 March 2021 - 08:11

Încetează să-l mai provoci că ți-o iei tu pentru flame.
Iar regulamentul sancționează scrisul stâlcit intenționat, nu e al Facultății de Litere. Sigur că ar fi bine ca toți userii să scrie corect, dar pe motiv de greșeli gramaticale neintenționate nu se șterg mesaje. Dacă ți-e greu să citești și să vorbești frumos du-te pe alt topic. |
Posted 04 March 2021 - 12:25

luat ca exemplu:
calculatorul de la gehalt.de Steuerklasse 1 gesetzlich versichert Rheinland-Pfalz localitatea (irrelevant): Worms profesia (si mai irrelevant): calau ![]() cu 6000 pe luna la 172 de ore iese un net de 20,ceva /ora amu facut ca 23 de ore mehrarbeit (torturat acuzati) ca sa ajung la un brut de 6800, acum la 195 ore. net iara 20,ceva. incepand de la o anumita valoare, adica dincolo de Bemessungsgrenze, e tot aia, cel putin pana la 250.000 anual cand creste la 45%. io am colegi care fug de ore suplimentatre ca scaraotzchi de tamaie ![]() io inca-s tanar si am nevoie de bani ![]() |
Posted 04 March 2021 - 15:12

Deci o luam de la capat , se intreaba : ,, Salutare, unii spun ca daca faci ore suplimentare in germania salariul net scade, as fi curios daca cunoaste careva sigur cum sta treaba mai exact?
Daca ar fi asa nu vad logica pentru care ar lucra cineva ore suplimentare ** DECI INTREABA DACA SALARIUL NET SCADE ! NU PE ORA !! SALARIUL NET !! Tu zici asa : ,, A semnat contractul, 20 euro brut pe ora. Clasa impozitare 1 Luna asta lucreaza omul nostru 150 ore, 3000 euro brut, ~1956 NET (in mana). Adica 13.04 euro net/ora. Luna urmatoare lucreaza 200 ore. 4000 euro brut, ~2467 euro NET (in mana). Adica 12.33 euro net/ora. ** EU VAD CA SALARIUL NET CRESTE CU 511 EURO !! ( deci a intrebat daca salariul net scade ! nu pe ora ! ) DECI DE LA 1956 euro NET CRSTE SALARIUL CU 50 DE ORE SUPLIMENTARE LA 2467 euro NET ; EL CASTIGA UN PLUS DE 511 EURO NET LA SALARIU ! DECI NU SCADE !!! oricum calculul tau este fals si cu ora pentru ca este alt calcul la orele suplimentare ,si asta depinde si de contract . e de explicat si asta . impozitele sunt mari in Germania dar munca este platita si nu pierzi daca muncesti . PS: imi cer scuze de greseli de ortografie , si pentru ca am scris cu litere de tipar dar nu stiu cum sa mai explic ca in Germania castigi nu pierzi muncind mai mult . SI scorpionule eu ti am vorbit frumos si clar , am incercat sa explic fara sa jignesc , canta la alta masa , scri prosti , scri baliverne etc iti dau raport la postari pentru jigniri repetate . Daca nu poti avea o conversatie civilizata nu jigni , abtinete de la comentarii . Multumesc de intelegere . |
Posted 04 March 2021 - 17:33

Amice inceteaza sa mai emiti minciuni. Am scris clar, salariul scade pe ora. Ti-a zis si ro_explorer si neagu_laurentiu. Daca nu esti in stare sa intelegi ce au scris colegii mai sus, mai bine parasesti topicul asta. Si inceteaza si cu jgnitul, aici nu suntem pe maidan. ![]()
A semnat contractul, 20 euro brut pe ora. clasa 1 Luna asta lucreaza omul nostru 150 ore, 3000 euro brut, ~1956 NET (in mana). Adica 13.04 euro net/ora. Luna urmatoare lucreaza 200 ore. 4000 euro brut, ~2467 euro NET (in mana). Adica 12.33 euro net/ora. Cu cat lucrezi mai mult, cu atat este mai dezavantajos pt tine. In sensul ca primesti mai putin pe ora. Asta a vrut sa spuna initiatorul. Calculul este ca se poate de corect. Am pus un contabil din .de sa se uite peste el si mi-a zis ca totul este ok. Asa ca inceteaza cu circul ca iti dau report fara sa clipesc ![]() Edited by MembruAnonim, 04 March 2021 - 17:39. |
|
Posted 04 March 2021 - 17:57

edit: Citeste ce scrie mai jos. Ro_explorer lucreaza la fel intr-o tara unde impozitul este progresiv ca in Germania. Ro_explorer castiga foarte bine, deci stie ce inseamna sa fii impozitat mai mult.
Eu nu inteleg ce e atata discutie pe tema salariului intr-o tara unde exista impozit progresiv. Cu cat castigi mai mult cu atat de duc mai multi bani spre impozit procentul ajungand la un maxim la un moment dat (parca era 45% ultima oara cand m-am uitat).
Edited by althea, 04 March 2021 - 20:14.
|
Posted 04 March 2021 - 20:08

Salutare, unii spun ca daca faci ore suplimentare in germania salariul net scade, as fi curios daca cunoaste careva sigur cum sta treaba mai exact? Daca ar fi asa nu vad logica pentru care ar lucra cineva ore suplimentare zice scorpion : ... A semnat contractul, 20 euro brut pe ora. Clasa impozitare 1 Luna asta lucreaza omul nostru 150 ore, 3000 euro brut, ~1956 NET (in mana). Adica 13.04 euro net/ora. Luna urmatoare lucreaza 200 ore. 4000 euro brut, ~2467 euro NET (in mana). Adica 12.33 euro net/ora. Cu cat lucrezi mai mult, cu atat este mai dezavantajos pt tine. In sensul ca primesti mai putin pe ora. Asta a vrut sa spuna initiatorul...... serios ?? el zice de salariu NET ; deci salariu net nu pe ora . Iar din calculul tau , se castiga in plus 511 euro . nu pierde nimic , nu poti sa recunosti ca ai gresit ? deci castiga 511 euro in plus la salariu net . ce nu intelegi ? |
Posted 04 March 2021 - 20:17

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users