Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema token semnatura electron...

Incarcator diy China

Unde au disparut tancurile federa...

RMN Decontat
 Jgheab clasic forma "U"- ...

Reparatie plafoniera LED

Problema PC - se blocheaza sau re...

Notebook HP 840G2 - Upgrade RAM, ...
 Defect ciudat Videorecorder Panas...

lege de reglementare a shrinkflat...

Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...
 Cartelul din Carpati - mafia PNL ...

Trecut: Europa versus S.U.A. la c...

Garantie apartament dezvoltator

Aplicație GPS cu zoom automa...
 

Samsung S21 Ultra

* * * * - 10 votes
  • Please log in to reply
7188 replies to this topic

#7075
MindArchitect

MindArchitect

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,184
  • Înscris: 30.11.2021
Observ ca S21 ultra cam are pofte în cea ce privește accesoriile originale.

#7076
CORSARUL77

CORSARUL77

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 18.06.2012
Mai concret? Dezvolta subiectul....

#7077
raulrom1

raulrom1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 220
  • Înscris: 20.12.2012
Am mai multe huse,toate se potrivesc dar cu o evoluție in timp diferită: cea din piele originală de la Samsung e "ca nouă" doar în zona modulului camerei care e în relief se cunosc urme de uzură dar normale (la cele din piele va recomnd sa luați întotdeauna pe negru, la Note 10 am avut pe maro si intr-o lună s-a facut ca naiba). Dezavantajul la acest tip e ca are un preț mare, posibil sa fie cel de referință (iar va recomand sa nu luati husa imediat dupa lansare, am vazut de ex la S23 Ultra ca la început costa 299 de lei si acum la promotie un prieten care are telefonul a achiziționat-o cu 189 de lei de la Altex).
O alta husa tot de la Samsung e cea transparentă din silicon sau ce naiba o fi ca după două-trei purtări s-a îngălbenit (cică asa se face de la razele UV ale Soarelui) am încercat eu sa o spăl dar nu sunt mulțumit de ea și o am aruncată printr-un sertar.
După două experiențe "originale" (până acum luasem doar huse originale atât la S8 cat si la Note 10... cea din piele alcantara a fost super aspectuoasa dat tot asa pretențioasă) am zis hai să dau o șansă și altora și după câteva căutări m-am oprit la Spigen de unde am luat-o pe cea transparentă din silicon (mult peste cea Samsung, odată ca nu s-a îngălbenit si apoi la colturi protejează mai bine) apoi pe cea Spigen Rugged care in partea de jos are o inserție dintr-un material care imita carbonul, foarte cool!
Pe viitor la noul device dacă va fi tot Samsung voi lua tot pe cea din piele pe negru plus ca as vrea una integral carbon, sunt scumpe într-adevăr dar un stil aparte.

Am plăcerea de a schimba periodic husa, e asa o bucurie pe undeva cu noul look parca ai mereu alt telefon... cred ca acest motiv sta la baza atasarii mele de telefon. Nu îmi sta în fire sa schimb smartphone-ul după un an, hai dupa 2 ani cel puțin dar în medie 3, altfel din punctul meu de vedere nu se justifica investiția intr-un flagship... pai când dai la nord de 4-5.000 de lei pe un telefon, în sinea ta nu asta spui, dau un ban dar ma bucur câțiva ani de ce e mai bun pe piață și apoi îl revând si amortizez o parte (vorba vine avansul) din noua investiție?

Recunosc, eu asa gândesc și procedez... pai după ce stau și instalez toate cele pe telefon, până mi-l personalizez, e si o perioadă aceea când îl descoperi și apoi te asatasezi/obișnuiești  cu el trece un an... apoi încă un an te bucuri din plin stiindu-i deja cam toate secretele și după acesta perioadă "de miere" începi într-adevăr sa fi atent la ce mai apre nou pe piață și dacă se merită o schimbare.

*personal am "boală" (scuzați-mi expresia) pe cei care cumpără un device și apoi dau prin comentarii de pământ cu acesta, invocând motive de tot felul. Păi de ce nu au așteptat o perioadă ca să vadă mai multe review-uri, sa-l testeze chiar ei prin magazine, sa-l vadă efectiv la un prieten. Zic ca un telefon nu se ia asa după ureche sau la impulsul momentului, ca asa e trendul.

*o altă chestie, încă am pe ecran folia originala, cea cu care a venit telefonul... va dați seama că Samsung cândva punea din fabrica asa ceva? Wow, nu? Dacă la husa e discutabil, din punctul meu de vedere orice telefon cu pretenții de bun simț ar trebui sa vină din start cu folie pe el.

În concluzie per-ansamblu S21 Ultra a fost si este un telefon reușit. Pe partea de design un mare atu (comparativ cu seriile ulterioare) e manevrabilitatea, colturile rotunjite îi oferă acest avantaj.
Apoi, camera, procesorul, bateria sunt ce trebuie, nu rup gura târgului, dar țin pasul (l-am comprat cu un P60 pro si un S23 Ultra al unui prieten si da sunt unele diferențe pe partea foto, nimic de zis, dar nu wow).

*** ce ma sperie pe undeva e ca zvonurile legate de S24 Ultra nu sunt în totalitate pozitive și pe undeva ma face sa cred ca S23 Ultra ar fi fost o alegere mai înțeleaptă. Dar vom vedea ce si cât se va adeveri.
Faza ca păstrează același modul de camera ma lasă să cred că nu vor implementa senzorul de 1 inchi si nici lentile cu diagragma variabilă (aceste doua caracteristici ar duce camera la un alt nivel, cam ce face Huawei cu al lor P60 pro si stați sa vedeti noul Mate 60 care se ca lansa in toamna... daca ma dezamăgeste Samsung cred ca schimb tabăra).
Apoi un alt zvon e ca revin la procesoare proprii Exynos, practic după un an își dau singuri cu stângul un dreptul.
Dar încă am dubii, sper ca nu tot ce e lansat la bursa zvonurilor se va adeveri.
Vom vedea, week-end plăcut!

Edited by raulrom1, 06 August 2023 - 08:37.


#7078
CORSARUL77

CORSARUL77

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 18.06.2012
Mai asteptam un an daca nu e ce trebuie S24.Crezi ca nu face fata inca un an s21? Eu zic ca lejer trece si poate si mai mult.Sunt oameni care inca au s8 si posteaza  pe la s23...se stiu eiPosted Image .Vorba ta...cu o husa noua schimbi aspectul...si ramin bani de inca o vacanta de 5-7 zile cu familia.Daca ma intrebai acum 3 ani ca o sa rezist mai mult de 1 an fara sa schimb telefonul as fi zis ca NU. Acum merg spre 3 ani si poate 4 daca S24 nu este ce trebuie sau poate concurenta ma v-a face sa schimb.Cu 16 gb la bord fac fata cu brio la multe telefoane aparute recent.Posted Image

Edited by CORSARUL77, 06 August 2023 - 08:56.


#7079
raulrom1

raulrom1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 220
  • Înscris: 20.12.2012
Foarte adevărat ca S21 Ultra va mai putea duce lejer 1-2 ani, singurul inconvenient ar fi sa fie schimbată bateria. Totuși nu am ținut niciodată un telefon 4 ani, asa un 3 ani și puțin da, am avut un Sony Z2, apoi un S8 aproape 3 ani și acum S21 Ultra ar face 3 ani în februarie.
Dacă S24 nu ma va convinge atunci trec pe Huawei P60/P70 (seria Mate de la ei știu ca e mai performanta dar nu ma atrage asa tare precum P-ul care e mai finuț, mai pe stilul meu) sau fie într-o ultimă opțiune as alege și seria iphone 15.
Simplul fapt ca încă sunt mulțumit de S21 Ultra ma face sa stau calm si sa fac alegerile "la rece", la mine nu e vorba atât de bani ci mai degrabă de principii; sunt adeptul filosofiei sa cunosc bine dinainte lucrul pe care dau banii și la fel sa fiu convins ca-mi merita acei bani.

#7080
raulrom1

raulrom1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 220
  • Înscris: 20.12.2012
Salutare, a venit update-ul pe august.

#7081
Immortal

Immortal

    nemuritoru'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,930
  • Înscris: 11.01.2004
Zilele trecute am luat un S23 ultra. Toate bune si frumoase, mi-am migrat aplicatiile, azi am rebootat S21ul ultra (ramasese fara baterie dupa vreo 7 zile de nefolosit), la 20% l-am pus la bateria externa si am uitat de el vreo ora. Dupa o ora, bateria externa (care se incarca in timpul asta) la sub 20%, telefonul meu cu display complet black.
"Find my device" il vede, suna...dar nici vorba de imagine pe ecran. Incerc metode de pe net, dar nimic - am o vibratie la 'volume down + power' dupa vreo 7-10secunde, dar asta-i tot. Acum, aparent, e mort si nici nu-l mai pot invia (find my device nu-l mai vede). Ce Dumnezeu ar fi de facut, mai putin partea cu 'smack it' sau 'put it in the freezer'? :/

#7082
ionut_blue

ionut_blue

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 07.08.2011
Black screen of death...am patit asta pe Note 20 ultra.
E plin netul, daca scrii asta pe google...altii au patit si pe modelele urmatoare, e o problema des intalnita la Samsung.
Daca ai noroc revine dupa cateva ore/zile singur, fara sa faci nimic.Daca nu...service.
Al meu a revenit dupa 2-3 ore si cateva luni a mers brici.Pana intr-o zi....apoi a vazut service-ul.
E frustrant la banii dati sa ai probleme din astea...calitate Samsung.
De asta regret si mai mult Huawei.

Edited by ionut_blue, 18 August 2023 - 11:58.


#7083
Immortal

Immortal

    nemuritoru'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,930
  • Înscris: 11.01.2004
Da, le-am citit si eu pe mai toate, inainte sa postez- de aia am si zis ca nimic nu merge, insa recunosc ca nu am incercat "sa-l iau la palme" ori "sa-l pun in frigider". Pacat, cumva imi revenisem cu increderea vav Samsung cu ultimile modele (eu am trecut de la Huawei -< mate10, p30 pro insa pe mai departe lipsa gapps e un no-go).

#7084
ionut_blue

ionut_blue

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 07.08.2011
I-am dat eu palme cat sa ajunga pt toti inginerii de la Samsung.Mai bine il lasi sa se descarce.Iti dai seama cand nu mai ai baterie, sunand pe el.El de fapt functioneaza mai putin displayul.Eu puteam chiar sa si vb la el daca ma suna cineva, intuiam asa pe orbeste sa raspund.

#7085
Immortal

Immortal

    nemuritoru'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,930
  • Înscris: 11.01.2004
Nu mai merge ca-i inchis acum si nu mai porneste la long-press de power button. Am vibratii la combinatii de power+volume, dar atat. Il mai las cateva zile, da' pare ca-i kaput.

#7086
CORSARUL77

CORSARUL77

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,913
  • Înscris: 18.06.2012
Probleme careva? OK...stam foarte bine.

#7087
costyprj

costyprj

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 334
  • Înscris: 14.10.2014
Actualizare noua, cam mare, s21 ultra DBT

#7088
popyropus

popyropus

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 17.01.2016
A sosit si pe ROM
Informații actualizare • Versiunea One UI: 5.1
Versiune: G998BXXU9EWH5 /
G998BOXM9EWH5/ G998BXU9EWH5
• Dimensiune: 1393,34 MB • Nivel corecție de securitate: 1
august 2023

#7089
danielzgk

danielzgk

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,878
  • Înscris: 14.05.2013
Si pe ORO.

#7090
DN12

DN12

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 28.09.2022
Attached File  Screenshot_20230921_143936_Software update.jpg   139.55K   51 downloads Ultima actualizare.

#7091
ionut_blue

ionut_blue

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,940
  • Înscris: 07.08.2011
Update securitate octombrie.

Attached Files



#7092
DN12

DN12

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 28.09.2022
Am primit astăzi.Attached File  Screenshot_20231012_104723_Software update.jpg   138.51K   28 downloads

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate