Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acasa TV devine televiziune gener...

[Recomandare] Caut scara de 7 m (...

Masinile de spalat AUTOMATE in an...

Procedura Rabla 2024
 "File Explorer" pentru un...

Inel de logodna

Ati auzit de scandalul in care es...

Iaz 12 m3
 Recomandare masina de tuns gazon

Recomandare rulouri/rolete/jaluze...

Zgarda capuse /pureci + hrana

Scula taiere plastic
 Definitie activitate continua

RC09 pentru camera A500s

Dren de fosa langa casa?

Panko lung
 

internet digi si router !

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
IulianLEV

IulianLEV

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 28.07.2020
Salutare! Am o intrebare , am de 4 5 ani internet la digi(rcs rds) de 100 mbps, m am gandit sa imi pun de 500, intrebarea e imi pune alt cablu? acesta l am mascat pe sub parchet si in tocul usii, si nu as mai vrea sa am mate de cabluri intinse sa ma impiedic de ele, are idee cineva care este procedura? si totodata imi puteti recomanda si un router wifi ? preferabil asus .. m am gandit la un asus ca acesta, si nu vreau sa pierd si din pc viteza, folsesc doar pt telefon si tv..ocazional laptop https://www.emag.ro/...SM5H5BBM/  va multumesc mult , ziua frumoasa

#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
100% ai cablu cat5 deci nu ai probleme, ramai cu acelasi cablu.

Linkul routerului nu merge.

edit:

Routerul asta este arhisuficient si destul de laudat, Archer C6. Costa 120 lei.

https://www.emag.ro/...6/pd/D0CSFCBBM/

Edited by MembruAnonim, 09 January 2021 - 11:52.


#3
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Doar pentru uz ocazional nu mi-aș bate capul cu upgrade-uri, 100Mbps sunt super suficienti inca multi ani.

#4
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,791
  • Înscris: 22.02.2014
Daca ai si cablu tv poate sa-ti puna FO.

#5
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015

View Poststoshiba, on 09 ianuarie 2021 - 11:59, said:

Daca ai si cablu tv poate sa-ti puna FO.

Fibra nu are nicio treaba cu cablul care ii pleaca probabil de la usa unde este priza si pana in dormitor sau unde are laptopul. Fibra ii va veni pana la usa unde se va monta probbail ONT-ul.  Initatorul isi face griji de cablul care este ingropat sub pachet/gresie/toc usa.

Edited by MembruAnonim, 09 January 2021 - 12:02.


#6
rodion22

rodion22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 07.11.2020

View Postaddelin, on 09 ianuarie 2021 - 11:58, said:

Doar pentru uz ocazional nu mi-aș bate capul cu upgrade-uri, 100Mbps sunt super suficienti inca multi ani.
De ece nu mai bun? Eu nu m as întoarce în veci la 100

#7
IulianLEV

IulianLEV

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 118
  • Înscris: 28.07.2020
https://www.emag.ro/...u/pd/DSM5H5BBM/

pai cu mult timp in urma mergea mai bine, 30 ping in jocuri , de ceva timp 1 an 60 63 ..

#8
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015

View Postrodion22, on 09 ianuarie 2021 - 12:13, said:


De ece nu mai bun? Eu nu m as Ăźntoarce Ăźn veci la 100
Am spus ca nu m-aș complica daca asta implică o renovare...

Edited by MembruAnonim, 09 January 2021 - 12:24.


#9
rodion22

rodion22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 07.11.2020
merge pe cablu si fb1000

#10
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,791
  • Înscris: 22.02.2014
Cablu UTP care este montat sub parchet se cupleaza in ONT daca este FO, daca nu pune FO, cablu UTP de afara se cupleaza cu cel din casa printr-o mufa I.Indiferent de ce metoda aleg cei de la DIGI nu faci niciun deranj in casa.

#11
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Merge, dar trebuie si alimentat ont-ul. In blocurile vechi nu-s trase prize lângă ușă pentru ca de, nu era nevoie.

View Postrodion22, on 09 ianuarie 2021 - 12:53, said:

merge pe cablu si fb1000
Evident, dar pana la urma depinde si de provider. Pe unii la abonamente mari i-au migrat direct pe fibra, pe alții i-au lasat asa.

OP: cel mai bine intrabi la operator ce ar presupune aceasta schimbare, apoi iei decizia in consecință.

#12
Arhontis

Arhontis

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 08.08.2016
Iti vor pune fibra optica garantat. Am patit-o cu astia de la RDS, de la 100 mbps am facut trecerea la 300 si au venit, s-au apucat de dat gaura in perete din casa scarii, tras fibra, montat ONT-ul Huawei si gata...

#13
rodion22

rodion22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 354
  • Înscris: 07.11.2020
Nu fi asa sigur
s a mai discutat si pe alt topic

#14
valirex

valirex

    Muzeul Lampilor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,735
  • Înscris: 30.07.2006
Cum am mai zis si pe celalalt topic cu aceeasi intrebare, metoda de instalare depinde de infrastructura existenta in blocul in care se afla clientul.
Daca exista deja dezvoltata reteaua de fibra acolo se va face instalarea pe fibra, daca nu, ramane pe cablu utp\ftp.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate