![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Vanzare Amazon UK - Sfaturi
Last Updated: Jan 06 2021 16:37, Started by
vasipop2211
, Dec 25 2020 03:12
·
0

Posted 25 December 2020 - 03:12

Ma gandesc ca in urmatoarele luni sa incerc sa vand pe amazon UK ( locuiesc in UK) . Am inceput sa ma uit la unele cursuri online, dar astept orice sfat despre vanzarea pe amazon. Multumesc anticipat
|
Posted 25 December 2020 - 08:18

Lucrurile sant mai complexe. In primul rand amazon promoveaza produsele sale, eventual vinde si ale altora. De ce crezi ca ai avea sanse sa vinzi si tu ceva? Ai preturi mici si produse de calitate?
|
Posted 25 December 2020 - 11:02

Initiator, slabe sanse sa gasesti pe cineva pe-aici care are experienta cu vanzarea pe Amazon - oricare.
Sunt cativa romani care vand, dar sigur nu stau pe-aici pe forum. Si cum Amazon nu are magazin romanesc... nu sunt multi. Iar in special ptr UK mai repede cauti suport pe forumuri locale - acolo vei gasi sigur pe careva. |
Posted 25 December 2020 - 12:05

Ma gandesc ca in urmatoarele luni sa incerc sa vand pe amazon UK ( locuiesc in UK) . Am inceput sa ma uit la unele cursuri online, dar astept orice sfat despre vanzarea pe amazon. Multumesc anticipat https://services.amazon.co.uk/ |
Posted 25 December 2020 - 12:26

Posted 25 December 2020 - 12:37

Posted 25 December 2020 - 12:46

Initiator tu incearca. Competitia ii mare. Dar cine stie.Daca nu incerci nu o sa stii. Oricum pe aci dam sfaturi doar astia, care habar nu avem.
|
|
Posted 25 December 2020 - 12:53

Posted 25 December 2020 - 12:54

Posted 25 December 2020 - 13:16

Daca te referi la un fel de dropshipping si te iei dupa cursuri, sau "experti" care iti spun sa comanzi produse si apoi sa te chinui sa le vinzi la suprapret, uita de asta, pentru ca in cel mai bun caz vei pierde banii si nu vei vinde nimic. In cel mai rau caz, daca pierzi sume mari, o sa te spanzuri. Nu de cursuri ai nevoie ca sa vinzi pe amazon, ci de cap.
Daca in schimb ai firma ta, produci ceva si vrei sa iti extinzi vanzarile si pe amazon, citeste doar ultima propozitie pe care am scris-o in alineatul anterior. Edited by Zark, 25 December 2020 - 13:18. |
Posted 25 December 2020 - 13:41

mai bine pe ebay, pe amazon cred ca platesti o taxa de 45 euro lunar si daca vinzi ceva si daca nu
|
Posted 25 December 2020 - 13:45

|
Posted 25 December 2020 - 13:46

mai bine pe ebay, pe amazon cred ca platesti o taxa de 45 euro lunar si daca vinzi ceva si daca nu Foarte bine zis, pe ebay platesti doar ceva maruntis doar dupa ce ai vandut produsul (10% parca e maximul din ce am vazut). Cu amazon m-am certat pentru faza asta, mi-au luat bani de pe card si nu vandusem nimic, doar pentru ca aveam cont de seller. I-am sunat, am facut scandal, le-am zis ca nu ma intereseaza ce zic ei si ca vreau banii inapoi. Mi-au returnat dublu, nu stiu de ce, dar nu i-am mai sunat sa-i intreb. ![]() |
Posted 25 December 2020 - 14:15

Foarte bine zis, pe ebay platesti doar ceva maruntis doar dupa ce ai vandut produsul (10% parca e maximul din ce am vazut). Cu amazon m-am certat pentru faza asta, mi-au luat bani de pe card si nu vandusem nimic, doar pentru ca aveam cont de seller. I-am sunat, am facut scandal, le-am zis ca nu ma intereseaza ce zic ei si ca vreau banii inapoi. Mi-au returnat dublu, nu stiu de ce, dar nu i-am mai sunat sa-i intreb. ![]() La ebay+paypal sunt mai mari comisioanele decat la amazon. Oricum, ebay e cel mai bun pentru incepatori, vor avea multe de invatat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users