![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Dezvoltare fizica
Last Updated: Feb 28 2021 21:15, Started by
firicelgh
, Nov 13 2020 21:16
·
0

Posted 13 November 2020 - 21:16

Bună seara! Am 19 ani și am fizicul unui puști de 15 ani. Am 1,65 înăltime și sunt foarte slab. Pe la 15-16 ani am avut niște probleme la stomac. Nu stiu... poate de asta nu m-am dezvoltat.Vă rog frumos să mă ajutați cu niște sfaturi cum aș putea să mă dezvolt... în măsura în care se mai poate la vârsta asta.
|
Posted 14 November 2020 - 07:23

Posted 15 November 2020 - 10:45

alergare, aer curat....restul vine de la sine .Si mai multa stima de sine, vei gasi fete minione destepte si frumoase destule care te vor iubi mai mult decit cele cu picioare cit inaltimea ta....tu esti ceea ce crezi ca esti nu ceea ce se vede in poza.....
|
Posted 05 December 2020 - 00:27

Flotari, tractiuni la bara, fandari, step-up, pistoale si abdomene din atarnat la bara. Cate 4-5 serii pana la epuizare din fiecare, peste o zi. 5 mese pe zi care sa includa oua/carne/peste/branza plus legume bogate in fibre, plus o sursa de carbohidrati precum ovaz/orez/cartofi si 8-10 ore de somn pe noapte.
Edited by vinciun, 05 December 2020 - 00:28. |
Posted 20 February 2021 - 00:05

cauta emisiunea "supersize vs. superskinny" pe youtube.
ar fi bn sa discuti si cu un psihoterapeut |
Posted 28 February 2021 - 21:15

Bună seara! Am 19 ani și am fizicul unui puști de 15 ani. Am 1,65 înăltime și sunt foarte slab. Pe la 15-16 ani am avut niște probleme la stomac. Nu stiu... poate de asta nu m-am dezvoltat.Vă rog frumos să mă ajutați cu niște sfaturi cum aș putea să mă dezvolt... în măsura în care se mai poate la vârsta asta. Cand spui ca ai fizicul unui pusti de 15 ani te referi doar la inaltime si greutate sau si la caracteristicile sexuale secundare? Nu mai cauta sfaturi pe net, ca o sa primesti prostii precum cele de mai sus. Ai intuit bine: programeaza-te la un consult endocrinologic. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users