Performanță afectată de conectarea a două ecrane? (TV + monitor)
Last Updated: Nov 12 2020 00:26, Started by
EskillBasil
, Nov 11 2020 21:08
·
0

Posted 11 November 2020 - 21:08

Bună seara. Am un PC format dintr-un i5 10500 cu 32gb de ram și o placă video gtx 1660 ti strix și momentan folosesc un singur monitor. Am folosit pentru o bună perioadă de timp un Steam link pentru a clona imaginea de pe PC pe un TV, însă după numeroase probleme, am hotărât că voi conecta și tv-ul direct în placa video. Acum, dacă realizez acest lucru, voi observa o scădere a performanței PC-ului în jocuri, atât timp cât voi folosi fie opțiunea duplicate, fie doar un singur monitor? (second screen only). Întreb, deoarece nu am găsit un răspuns concret pe diverse site-uri, în unele dintre ele stipulându-se chiar faptul că și în cazul opțiunii second screen only, placa video tot va randa imagini pentru două surse și implicit va reduce performanța sau va crește utilizarea VRAM. Este adevărat? Mulțumesc!
|
Posted 11 November 2020 - 21:41

EskillBasil, on 11 noiembrie 2020 - 21:08, said:
Bună seara. Am un PC format dintr-un i5 10500 cu 32gb de ram și o placă video gtx 1660 ti strix și momentan folosesc un singur monitor. Am folosit pentru o bună perioadă de timp un Steam link pentru a clona imaginea de pe PC pe un TV, Ă®nsă după numeroase probleme, am hotărât că voi conecta și tv-ul direct Ă®n placa video. Acum, dacă realizez acest lucru, voi observa o scădere a performanței PC-ului Ă®n jocuri, atât timp cât voi folosi fie opțiunea duplicate, fie doar un singur monitor? (second screen only). ĂŽntreb, deoarece nu am găsit un răspuns concret pe diverse site-uri, Ă®n unele dintre ele stipulându-se chiar faptul că și Ă®n cazul opțiunii second screen only, placa video tot va randa imagini pentru două surse și implicit va reduce performanța sau va crește utilizarea VRAM. Este adevărat? Mulțumesc! |
Posted 11 November 2020 - 22:23

Dacă sunt și alte păreri, ar fi de ajutor. Mulțumesc.
|
Posted 12 November 2020 - 00:26

Performanta e afectată doar dacă ambele monitoare lucrează în regim de extended desktop. La clone nu.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users