Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Perioada de gratie inexistenta

Cel mai ieftin TV LED mic

Reverse proxy si htaccess pe Raps...

Statie de epurare sau fosa septic...
 "enerlux p" afisaj interm...

Adaptor usb3.1gigabit vs Adaptor ...

La multi ani @Atreides!

La multi ani @KENSINGTON!
 La multi ani @burebista!

La multi ani de Florii!

Stihl fs 70 c-e

Challengers (2024)
 Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 

M-a INNEBUNIT o fantoma / pradator sexual/ sarlatan !

* - - - - 10 votes
  • Please log in to reply
306 replies to this topic

#1
ina2605

ina2605

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 20.09.2020
Salutare tuturor ! Posted Image N-am mai postat pe un forum de mult timp, dar ma bucur ca inca exista comunitatea asta. Hai ca aici sigur ma lamuresc ! Posted Image Posted Image Posted Image  ... Cred ca e bine sa trec direct la subiect. Initial vroiam sa vorbesc cu fetele, "ca fetele", dar am vazut la alte topics niste raspunsuri de la baieti nu neaparat "gentili", asa ca o sa ma adresez ca pentru "toate categoriile". Posted Image

Subiectul pare banal - poate chiar e ultra banal, asta incerc sa pricep si eu odata... Posted Image Am avut o experienta din care inca nu sunt in stare sa-mi revin, dupa 4 luni. Teoretic, se pare ca, de fapt, era vorba de un "one night stand", doar ca eu inca nu reusesc sa pricep chestia asta. Posted Image

Am cunoscut un tip, online, acum 4 luni. Eu sunt "solo" de mult timp , dar inainte sa apara tipul din titlul topicului am mai avut si relatii pasagere, dar si relatii cu persoane care inca exista in viata mea. Prin introducerea asta vreau sa ma "prezint", ca sa nu para ca sunt vreo virgina si vreo neprihanita de pe la manastire, care nu intelege ce i s-a intamplat....  Si totusi, fix asta e problema mea: nu inteleg ce mi s-a intamplat. El refuza sau nu a avut curaj sa zica; prietenilor mei li se pare banal; eu nu pot sa trec peste faza asta si de aia am venit aici, pe capul vostru. Posted Image

Traim in vremurile in care sa obtii sex, doar sex, nu mai e demult o mare problema... Sunt, totusi, alte vremuri, acum chiaaaaar nu mai e cazul sa depui extra-mega-eforturi ca sa "ti-o pui", la ce debandada e... Posted Image Ei bine, eu am dat de un individ care nu doar ca s-a dat peste cap ca sa obtina ceva ce oricum ar fi primit (ca si eu aveam nevoie...) , dar mi-a dat si mie viata peste cap.
Nici acum nu stiu cine e, daca exista cu adevarat ca individ, cu CNP... Posted Image Nici acum nu stiu cum il cheama cu adevarat, unde traieste cu adevarat si cine e, de fapt. Eu am cunoscut O FANTOMA ! O fantoma pe care doar Politia ar putea s-o identifice, haha.... doar ca nu e cazul. O fantoma online. Un magician, un zmeu, un extraterestru si singura persoana care m-a pus la pamant, KO 100% ! Posted Image
Sa incerc sa fac povestea mai scurta, ca e clar ca eu inca sunt in filmul ala. Posted Image Posted Image Posted Image L-am cunoscut online - in 5 minute i-am dat numarul de telefon, m-a sunat si am vorbit 1 ora jumate la primul apel. Dupa aia au urmat vreo 3 saptamani care au parut .... nici acum nu-mi dau seama daca au parut 3 ani sau 3 zile.... 3 saptamani cu discutii telefonice chiar si de 7 ore continuu... Posted Image Nu m-am nascut ieri, am auzit de-a lungul timpului tot felul de manevre si incercari de agatzament si "seductie".... Seductia difera, e pe categorii si nivele... Unii sunt amatori, altii sunt intermediari, altii... maestri. Iar apoi l-am cunoscut pe ăsta, care a pus capac la tot ce a fost inaintea lui. Posted Image
Cine naiba sta 'jpe ore la telefon zilnic ca sa seduca pentru 1 partida de sex, wtf, suntem in ERA VIDEOCHAT-ului.... N-am auzit in viata mea genul ala de povesti si vrajeli pe care mi le-a servit aceasta fantoma. Am ajuns sa-l numesc PSIHOPAT, pentru ca doar un psihopat ar avea nevoie sa-si ingenuncheze psihic victima ca sa obtina satisfactie si apoi sa-si declare "misiunea" incheiata si sa dispara. Cam asta s-a intamplat in experienta mea. Am avut de-a face cu un foarte abil si experimentat si versat seducator, care , in afara de asta, pare si psihopat. Seducatorul e alta categorie decat psihopatul. Chiar am intrat in polemici cu un prieten, care mi-a spus ca genul asta de vrajeala e obisnuita si nimic iesit din comun. .. Posted Image CE ?!? Posted Image Cum mama dreaq ?! N-am intalnit asemenea povesti nici prin carti, nici din alte relatari.,, dar poate aflu de la voi si atunci chiar ca ma linistesc ! Posted Image Posted Image Posted Image Imi dau seama ca ce zic nu prea are sens, ca nu spun ceva concret... Ideea e ca si daca ma chinui, tot nu as reusi sa redau ARSENALUL LUI... O voce hipnotica, niste texte nemaiauzite, o atmosfera nemaintalnita. Efectiv imagineaza-ti (tu, fata....) ca apare in fata ta idealul, din ABSOLUT TOATE punctele de vedere, in detalii pe care doar tu le stii si le imaginezi. Ăla apare în viața ta, IDEALUL în detalii. Se da el peste cap 3 saptamani sa te dea pe spate, ca si cum era important.... Ca si cum era vorba de mai mult de un ONS. Si apoi dispare, iar mai apoi incepe cu sarcasm si batjocura, iar apoi incepe si cu amenintari. Posted Image OK, câți tipi care au conturi online au genul asta de comportament ? Câți din ei au timp si energie pentru asa ceva, daca sunt oameni normali, serios ...?!  Cati barbati casatoriti cauta aventuri prin online si cati din ei pierd mai mult de 3 zile cu vrajeala, daca strict de ONS e vorba ?!
Prietenul care a incercat sa ma lamureasca cum ca m-am indragostit de cineva "probabil casatorit si deloc interesant in realitate", nu m-a lamurit. De aia sunt eu aici acum. Fetelor ! Dar si baietilor.... ! Serios, chiar n-am cum sa cred ca sunt comune si banale povestile cu niste detalii incredibil de pertinente despre destin si lucruri comune despre personalitatea fiecaruia dintre noi. Ma rog, vrajelile cu numerologie si imaginatia dusa la extrem ... imi dau seama ca erau partial umflate ... Dar ce te faci cand VRAJEALA LUI COINCIDE CU REALITATEA VIETII TALE ?! Posted Image Cum mai faci atunci diferenta intre "partenerul ideal" si "povesti de adormit copiii" ? Nu cautam cu totii, in final, acelasi lucru , " dragoste" ? [ "In final" poate sa insemne si "la 70 de ani, cand nu ma mai baga nimeni in seama, cu vrajeli si aberatii".... ;) ] Daca toti cautam in final acelasi lucru, de ce ti-ai pierde 3 saptamani din viata ca sa obtii nu dragoste ci un #utut pe care sigur puteai sa-l obtii mai usor de atat ?

^ mare offtopic....

Omul mi-a facut povestea vietii si a Universului care ne-a adus impreuna, gen, apoi m-a blocat peste tot, pe telefon si pe retele de socializare. Dupa 2 luni, m-a deblocat. I-am scris din nou, la deblocare, evident... Posted Image))) Era firesc ! M-a blocat din nou.,, Vreau sa va intreb ce motivatii ati avea voi sa deblocati pe cineva pe care l-ati blocat acum 2 luni.. Ma opresc, ca nu mai stiu oricum ce e cum ....

#2
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,788
  • Înscris: 12.01.2018
crede ca ti-a trecut de aceea te-a deblocat.dar avand o poveste cu un post este clar ca-i singurul si dispari

#3
hunab

hunab

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,802
  • Înscris: 23.12.2011
Ai scris mult si m-ai pierdut. Daca problema ta este nerezolvata, ma ofer sa te ajut. Promit ca nu sun după, dava nu vrei.

#4
althea

althea

    Guru Member

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 11,660
  • Înscris: 30.10.2009
Ne ocupăm de poveste, nu de user, da? Mulțumesc.

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,384
  • Înscris: 01.12.2001
Un rezumat? Nu cred că va avea răbdare cineva de acest roman

#6
SCHA7

SCHA7

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 22.06.2020

 dorin_2k, on 21 septembrie 2020 - 06:26, said:

Un rezumat? Nu cred că va avea răbdare cineva de acest roman
A fost sex cu preludiu de 3 săptămâni. Înțeleg că nici așa nu e bine, inițiatoarea ar fi preferat fara cele 3 săptămâni de frăgezire.

#7
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,173
  • Înscris: 28.06.2005
Ina, tu ce vrei de la el: poveștile sau motivul dispariției?

#8
Power211

Power211

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 20.10.2011
O lume minunata , in care veti gasi , numai prostii .....

Sa revenim .. Cred ca ai pus prea mult suflet intr-o discutie cu un strain pe internet .

Spui ca ai mai avut relatii pasagere , sau ma rog , de umplutura/ nevoi . Dar nu ne-ai spus ce varsta ai . La o anume varsta fetele cad prada foarte usor in capcanele sentimentale .

Ma rog , nu sunt eu marele psiholog, dar cred totusi ca ar trebui sa interactionezi mai mult in viata reala cu oamenii , nu pe internet .. Si aici nu ma refer la relatii neaparat .

 SCHA7, on 21 septembrie 2020 - 06:29, said:

A fost sex cu preludiu de 3 săptămâni. Înțeleg că nici așa nu e bine, inițiatoarea ar fi preferat fara cele 3 săptămâni de frăgezire.

Eu sunt de parere ca nu a fost nimic , si asta este problema de baza .

#9
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Ce mama dreaq poti discuta 7 ore neintrerupte cu un telefon? V-ati citit povesti unul altuia? voi sunteti ca ala din bancul "domnisoara,grecul e om cinstit, n-are bani, nu pune mana"!

#10
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
ba, am reusit sa citesc pana la 7 ore conversatii zilnice la telefon. wtf?!?!? cine moartea caprioarei sta 7 ore in telefon? e ceva foarte dubios cu ghidusu' ala. personal raman fara voce dupa 2. si as termina absolut tot ce as avea de spus EVER in 3.
daca vreau paranormale d-astea ma uit la black mirror.

#11
mcd2020

mcd2020

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,957
  • Înscris: 02.05.2020
Fiecare barbat are,sau ar trebui sa aiba un sablon de cucerire.La mine,cind cautam aventura gaseam relatii de o viata si invers.E posibil ca individul acela sa isi fi facut rolul,indiferent de scop,dupa care ori ceva nu i-a convenit,ori a gasit intre timp ceva mai atragator,ori nu are ideile clare privitor la ce cauta.

#12
hunab

hunab

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,802
  • Înscris: 23.12.2011

 mcd2020, on 21 septembrie 2020 - 08:36, said:

Fiecare barbat are,sau ar trebui sa aiba un sablon de cucerire.La mine,cind cautam aventura gaseam relatii de o viata si invers.E posibil ca individul acela sa isi fi facut rolul,indiferent de scop,dupa care ori ceva nu i-a convenit,ori a gasit intre timp ceva mai atragator,ori nu are ideile clare privitor la ce cauta.

Mult prea profund. Eu cred ca s-a orientat dupa zicala "Poti, nu poti, vremea pututului trece". S-a reorientat la cineva care s-a oprit doar la salutul banal "Buna! Eu vreau. Tu?"

#13
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,106
  • Înscris: 29.01.2016
La cat a scris, il inteleg si pe ala de ce nu a mai vrut sa continue...
Totusi @hunab are dreptate, cred ca mai e nevoie de cineva sau cativa sa se ocupe in continuare de "user", ca vad ca nu a ajuns la finish...al povestii, bineinteles

#14
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,541
  • Înscris: 04.01.2006
Am patit de multe ori sa discut online cu persoane si sa para totul compatibilitate 400%, inclusiv discutii cu orele, apoi la intalnirea fata in fata, persoana respectiva sa nu imi exprime nimic.
Sau eu sa nu exprim nimic respectivei persoane.
Sentmentul e chiar frustrant, mai ales cand ai anumite asteptari si ti-ai format o imagine care nu corespunde cu realitatea. Si mai frustrant daca de fapt corespunde, dar nu corespunzi tu cu ce a gandit ea/el.

Si da, pe fondul singuratatii de mult timp, care cam distorsioneaza anumite perceptii + un pahar in plus, s-a ajuns uneori si la alergari prin cearceafuri.
Problema la aceste alergari e cand doar unul vrea mai mult, celalalt face sport sau bifeaza o reusita.

E bine ca in cunoasterea unui om online sa fii constient ca fiecare poate spune ce vrea sau parea ce vrea.
Nu ai de unde sti ca respectivul crai nu mai avea discutii la fel de profunde si cu alte craiese. Sau mai putin profunde online, dar la vederea cu una sau mai multe din ele, a fost mai placut impresionat si tu ai devenit optiunea nr 14.

Exista si varianta (pe care eu o conider foarte probabila) ca respectivul sa fi fost iesit dintr-o relatie lunga si simtea nevoia, constienta sau nu, de validare/testare a puterii de seductie si apoi s-a impacat cu fosta, sau de ce  nu, chiar sa fi avut o relatie serioasa in tot timpul aventurii.

#15
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,526
  • Înscris: 05.06.2009
Ina, zi mersi c-ai scăpat ieftin. Cel puțin a meritat, era la fel de bun în pat, pe masura abilitatilor cu care te-a "vrăjit" ?
Măcar te-ai protejat? Dacă nu, urgent la medic, să-ți faci analize.
Cat despre blocare/deblocare/reblocare, cine știe cu câte femei jonglează omul, de le-a pierdut sirul/evidenta. Sau o fi crezut ca ai înțeles cum stau lucrurile în alea 2 luni și nici prin cap nu ți-ar mai trece să-l contactezi, chiar dacă te-a deblocat (intenționat sau din neatenție) .

#16
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,106
  • Înscris: 29.01.2016

 ina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

Daca toti cautam in final acelasi lucru, de ce ti-ai pierde 3 saptamani din viata ca sa obtii nu dragoste ci un #utut pe care sigur puteai sa-l obtii mai usor de atat ?

^ mare offtopic....

Omul mi-a facut povestea vietii si a Universului care ne-a adus impreuna, gen, apoi m-a blocat peste tot, pe telefon si pe retele de socializare. Dupa 2 luni, m-a deblocat. I-am scris din nou, la deblocare, evident... Posted Image))) Era firesc ! M-a blocat din nou.,, Vreau sa va intreb ce motivatii ati avea voi sa deblocati pe cineva pe care l-ati blocat acum 2 luni.. Ma opresc, ca nu mai stiu oricum ce e cum ....

Cred ca nu i-ai dat de inteles asta de la inceput si a avut impresia ca trebuie sa te convinga, sa te dea pe spate. Si atunci s-a straduit. Prea tare, pare-se...
Cat despre blocat, nu stiu ce i-ai scris, dar cred ca l-ai speriat sau sictirit. Nu stiu nici "cat ai vorbit" in scris. Daca foarte mult, asta sperie pe 99% dintre barbati si atunci e de inteles de ce te-a blocat...

#17
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,744
  • Înscris: 08.10.2004
ala a vrut doar pasarica si e de moda veche...zic eu 40+ ? nu e versat  in stilul nou... si acu l-ai speriat

parerea mea...trageti-o cu altu. sau un vibrator, dildo..whatever. sau 2. o sa uiti.

#18
foxbat

foxbat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,891
  • Înscris: 22.12.2005

 althea, on 21 septembrie 2020 - 06:25, said:

Ne ocupăm de poveste, nu de user, da? Mulțumesc.

cred ca e taman invers aici. :)
o partea am inteles, alta am extrapolat-o, alta am "somatizat-o".
clar nu sunt toate tiglele prinse bine pe acoperis.
pacat, muierea avea potential de echilbrare la inceput. Pesemne ca o familie/copil ar mai face ordine daca "genetica ajuta".

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate