![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
eSIM Digi
Last Updated: Jun 01 2023 17:48, Started by
nelutu79
, May 15 2020 12:50
·
62

Posted 13 June 2020 - 08:08

N-are nicio treaba esim cu Apple.Doar ca o folosesc si ei.
|
Posted 25 June 2020 - 16:47

De marți se lansează teleportarea la Digi și logic ar fi sa lanseze și serviciul eSim pt telefoanele care știu aceasta tehnologie . Dacă tot te portezi din fata calculatorului de ce sa nu alegi eSim și sa nu stai sa aștepți sa îți vina cartela de la Digi prin curier sau sa o ridici dintr-un punct Digi .
Cel puțin eu așa sper sa se lanseze și eSim la Digi de marți Edited by Bvdan2016, 25 June 2020 - 16:48. |
Posted 25 June 2020 - 17:29

Doar sper , nu am nici o informatie . Informatia asta doar cineva de la Digi din Bucuresti sau Oradea ne-o poate oferi.
|
Posted 25 June 2020 - 20:43

La Orange Polonia ai posibilitatea astea, sa te abonezi direct din aplicatie și să-ți dea direct nr pe esim. La noi "teleportarea" asta, nu-i altceva decat o campanie obișnuită, in care primești ceva reduceri, iar simul evident il ai prin curier.
|
Posted 25 June 2020 - 20:47

Dacă ar face portare online cu eSim o grămada de oameni ar testa rețeaua și poate ar rămâne cu abonament de backup pe Digi
|
Posted 25 June 2020 - 20:53

Telefoanele cu esim sunt inca putine și probabil nu renteaza (inca) dezvoltarea de aplicații pentru treaba asta. Plus ca ®romanii subt inventivi si imposibil sa nu faca ei vreo combinatie (abuz) daca totul este online
![]() |
Posted 25 June 2020 - 21:07

Sunt putine astăzi când vorbim , dar pe zi ce trece se Adaugă noi dispozitive care pot fi viitori clienți și atunci costurile se transforma in profit.
|
Posted 25 June 2020 - 21:11

Asta am zis si eu. Evident ca asta e trendul pe viitor, dar deocamdată proiectele astea sunt scump de implementat.
|
Posted 21 July 2020 - 14:09

Se mai aude ceva de implementarea pe platforma digi a tehnologiei e-sim?
|
|
Posted 21 July 2020 - 15:10

Ultima noutate:
Te asigur ca dorim sa oferim tot suportul necesar pentru implementarea serviciile VoLTE si VoWiFi pe cat mai multe modele de terminale mobile insa update-ul de software trebuie sa fie oferit de catre producator. In ceea ce priveste lansarea de multisim si esim, nu am o informare oficiala in acest sens, insa am transmis mai departe sugestia ta. Edited by deathnite, 21 July 2020 - 15:10. |
Posted 22 July 2020 - 22:37

Să fim serioși. La ei șchioapătă tot core-ul, nu cred că asta e o prioritate.
|
Posted 19 August 2020 - 09:30

Sincer si eu as opta pentru eSIM chiar daca ar costa si 5 Euro doar sa pot conecta un smartwatch.
Cred ca abia acum dupa ce si Vodafone a facut pasul probabil va urma si Digi. Ma enerveaza factul ca platesc la Orange un abonament in plus doar pt eSIM.... |
Posted 21 October 2020 - 18:35

Mi-ar trebui și mie unul pentru mașină. Nemții s-au zgârcit la un amarat se slot SIM!
|
Posted 22 October 2020 - 13:59

Asta mi-au răspuns cei de la Digi pe pagina lor de facebook: ”Daca va fi introdusa pe viitor vom anunta acest aspect pe pagina de Facebook sau pe site-ul www.digiromania.ro insa momentan nu este disponibil un termen estimativ.”, deci probabil au un proiect, un plan, testează, dar nu fac publice mai multe detalii despre termenul limită.
|
|
Posted 22 October 2020 - 14:48

E un răspuns standard.Am auzit si eu mai demult ca ar avea in plan sa implementeze destul de repede,dar nu e clar când.
|
Anunturi
▶ 1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
AdalwinRo