Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

xiaomi se blocheaza

Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM
 Oneplus 10T

Va doriți revenirea tramvaielor p...

Modificare publici

Alegere laptop dintre variantele ...
 Constructie bicicleta electrica

Exponometru extern si obiectiv de...

Izomeri

Recomandare TV
 Prostamin forte - bun la ceva?

eroare in Windows Server

Creștere testestoron natural

Camere ip aditionale HGNVK48902
 

Nu pot face un upload mai mare de 16Mb pe un server Debian

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Buna tuturor!

Am un server, cu os Debian, Php 5.4 ... si pe site nu pot incarca fisiere video mai mari de 16Mb. Nu ma lasa. Daca sunt mai mari imi apare...Eroare incarcare fisier,
Pana acum puteam incarca pana la 8Mb, am modificat in fisierul de baza php.ini , post_max_size si upload_max_filesize, de la 8Mb la 128Mb
Sunt mai multe fisiere php.ini in dosarul: etc/php5.... in care sunt mai multe dosare, din care majoritatea au un fisier php.ini. Am modificat in toate la fel, de la 8 la 128Mb. DAR NU MA LASA SA INCARC UN FISIER MAI MARE DE !6MB: (tot e bine, de la 8Mb upload, am ajuns la 16Mb Posted Image ) Nu am mare experienta ca administrator de server. Am tot cautat si in etc/apache2.... dar nu gasesc

Ma poate ajuta cineva pls?

Multumesc anticipat!

Edited by cata2000, 02 May 2020 - 11:37.


#2
alx42

alx42

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,802
  • Înscris: 26.06.2014
asa se facea upload pe vremuri.
acum se imparte fisierul in bucati de 1-2 mega si se face upload la 4-5 bucati simultan. si pe sever bucatile se asambleaza la loc.
asa poti lucra cu fisiere de ordinul gb, e si mai rapid si in caz ca iti pica netu nu o iei de la inceput

#3
red2k

red2k

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 03.04.2007
Ai dat restart apache dupa ce ai modificat?

#4
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Da, am dat mereu de fiecare data..restart.

#5
coniac

coniac

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 17.12.2019
Vezi si
memory_limit = 512M
sau max_memory in 5.4 ?

#6
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
memory_limit e 128Mb peste tot si e bine sa o las asa ptr moment. Nu cred ca are legatura cu Mb in upload din cate stiu.

#7
coniac

coniac

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 17.12.2019
Are
Ia cauta cu un serach intr-un editor 16M
Si asigura-te ca php.ini pe care-l editezi e cel folosit

$inipath = php_ini_loaded_file();

if ($inipath) {
    echo 'Loaded php.ini: ' . $inipath;
} else {
    echo 'A php.ini file is not loaded';
}

#8
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Am facut asta, cautand in fiecare fisier php.ini. In toate era insa , post_max_size = 8Mb. In 2, era 2Mb. Cand am schimbat la 128Mb  maximul a devenit 16Mb. Pana nu am schimbat in toate la 128, nu am putut incarca 16, in loc de 8Mb. Undeva exista un fisier, poate in dosarele Apache, care imi limiteaza la 16Mb. Nu le am cu administrarea servarelor, dar un lucru stiu---memoria e memorie si oricat ai mario, daca undeva e setat post_max_size = 16Mb, poate fi memoria la 2Gb, tot nu incarca, eventual incarca rapid de tot....dar te "usuca" consumul... apoi. Dar unde sa caut acel fisier care imi pune limita la max 16 Mb.

#9
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,662
  • Înscris: 08.02.2011
Stii sa creezi cel mai simplu formular de upload si sa verifici ce e in $_FILES si $_POST ? Tu nici macar asta nu ai facut, o trantesti pe aia cu "eroare incarcare fisiere" , de aici se presupune ca e un site gata facut ( de altcineva, evident ) si modifici fisiere de configurare fara sa stii ce faci cu adevarat.

Te ajut eu daca nu stii cum sa verifici asta, de la distanta.

#10
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Nu , caci am uitat din facultate, De acee va cer ajutorul, In ultimii 20 de ani fac alta programare, in masini, roboti industriali. Stii sa le programezi in cod? Sunt convins ca nu. Lucrez in Java si Sap.. dar nu eu am facut programele. Nici tu, sunt convins. Eu le modific doar. Ar trebui sa fi mai putin acid, Am pus doar o intrebare simpla spunand ca nu le am cu serverele si os-urile lor.. dar am ceva habar .. ....Trebuia , daca esti tare in servere sa-mi spui unde sa caut. Eu nu am chef de polemici ci v-am cerut ajutor. Deci arata-mi si spune´mi cum sa fac. Cat despre site, e un script cumparat si modificat de mine cu putinele mele cunostinte din facultate. Sigur nu ai facut un site de la zero, caci nu ai cum. Lucrez in Germania si avem nevoie de programatori Java si Sap (programare roboti industriali), Te bagi? Am 20 de ani de profesie si deontologia mea profesionala m-a invatat sa nu critic vreodata un incepator. Dar mai sunt si alte persoane si caractere...
"se presupune ca e un site gata facut ( de altcineva, evident )" Ai facut tu vreunul fara a fi luat vreun script de pe net? Ma indoiesc. Urata remarca ta.

Ma poate ajuta cineva , fara sa imi spuna vrute si nevrute, fara bun simt? Daca va uitati, si primu meu Post a fost legat de necunoasterea mea si m-a ajutat un tip Scipio parca, fara sa ma acuze ca nu am creat eu limbajul de programare Php:)

Edited by cata2000, 02 May 2020 - 21:24.


#11
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Ca sa te fac sa intelegi, caci vad ca nu te duce capul sau fiind membru vechi aici nu ai invatat sa respecti noi membrii. Una e sa faci programare php, care mie mi se pare foarte simpla , de 20 de ani, de cand lucrez in alte limbaje de programare...si alta e sa administrezi un server. Si vechile cunostiinte se pierd nelucrand. E amintire doar comenzile in WinScp sau Putty..Am pus o simpla intrebare doar.
Poate ma poate ajuta cineva, fara sa ma caracterizeze.

Va multumesc!

Pe asta il vad de mult pe net. Varsta posibil....

Edited by cata2000, 02 May 2020 - 21:55.


#12
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Rezolvat! Cum am rezolvat eu.

Ptr cei care au un server inchiriat, nu au experienta in administrarea serverelor, iar compania nu le ofera suport tehnic.
PHP Version 5.4.39-0+deb7u2

Nu puteam uploada mai mult de 16M pe server. Vroiam sa pot incarca pana la 128M

Etape:

1) In:    /var/www/vhosts/system/site...com../etc/php.ini

post_max_size = 16M             devine:    post_max_size = 128M
upload_max_filesize = 16M                    upload_max_filesize = 128M
memory_limit = 64M                          memory_limit = 256M

2) In  /etc/php5/apache2/.....dar , in dosarul etc/ mai exista si alte dosare care contin fisierul php.ini. Am modificat in toate fisierele php.ini la fel
    post_max_size = 128M , upload_max_size = 128M si memory_limit = 256M

Restart server, dar tot la fel....upload maxim 16M

3) Intrat in Plesk Panel (Control Panel) , click pe Domeniu -> Open in Control Panel  apoi click pe Php Settings , unde am setat:

  memory_limit = 256M   - sau mai mare....
  post_max_size = 128M  
  upload_max_filesize = 128M
max_execution_time = 60     Asta e foarte important. Daca vreti sa incarcati fisiere mult mai mari , trebuie marit

Restart server si siteul uploadeaza acum 128M si incarcarea merge rapid, nefiind nevoie sa mai maresc valoarea memory_limit.

Sper sa ajute si pe alti incepatori care nu le au cu administrarea serverelor, ca si cazul meu :) ci sunt doar amintiri din facultate.

#13
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,275
  • Înscris: 10.12.2006
Deci nu ai modificat in php.ini care trebuia.

#14
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 243,995
  • Înscris: 08.10.2015
Pe viitor poti sa creezi un fisier cu extensia php in care pui doar functia phpinfo(), iar cand il rulezi in browser vei avea (printre altele) si locatia fisierului php.ini.

Alta chestie, ar trebui sa renunti rapid la php5 si sa treci pe versiunea 7 (7.3, 7.4), fiindca e out of support, iar versiunile noi vin cu avantaje importante de performanță.

Edited by MembruAnonim, 08 May 2020 - 19:36.


#15
alx42

alx42

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,802
  • Înscris: 26.06.2014
toate setarile alea.. max_execution_time, post_max_size, upload_max_filesize trebuie sa aiba valori cat mai mici.
ca vine un script kiddy din ala de la gradinita si deschide 10 taburi cu situ tau => serveru tau e deja la pamant ca i se gata memoria.
tu daca le maresti iti expui serverul la tot felul de atacuri banale.
si setarile implicite sunt mult prea generoase, dar na.. vorbim de php care este cum este si asta e.

Edited by alx42, 08 May 2020 - 20:41.


#16
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011

View PostMembruAnonim, on 08 mai 2020 - 19:35, said:

Pe viitor poti sa creezi un fisier cu extensia php in care pui doar functia phpinfo(), iar cand il rulezi in browser vei avea (printre altele) si locatia fisierului php.ini.

Alta chestie, ar trebui sa renunti rapid la php5 si sa treci pe versiunea 7 (7.3, 7.4), fiindca e out of support, iar versiunile noi vin cu avantaje importante de performanță.

Buna

Aia am facut prima data .... si e normal ca imi apare calea chiar in partea de sus cand apare pagina de info php, care m-a dus exact la fisierul php.ini al domeniului:  /var/www/vhosts/system/site...com../etc/php.ini   , vezi mai sus. Dar tot nu mergea.
Ai perfecta dreptate cu versiunea php-ului.

Multumesc mult!

View Postalx42, on 08 mai 2020 - 20:41, said:

toate setarile alea.. max_execution_time, post_max_size, upload_max_filesize trebuie sa aiba valori cat mai mici.
ca vine un script kiddy din ala de la gradinita si deschide 10 taburi cu situ tau => serveru tau e deja la pamant ca i se gata memoria.
tu daca le maresti iti expui serverul la tot felul de atacuri banale.
si setarile implicite sunt mult prea generoase, dar na.. vorbim de php care este cum este si asta e.

Buna.

Ai perfecta dreptate. Poate cu schimbarea versiunii php-ului sa mearga cu setarile de default, de 60. Momentan cu 360 merge perfect... pana la 128M, dar vorba ta, cu riscuri mari ...

Multumesc mult!

Edited by cata2000, 30 May 2020 - 21:46.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate