Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

La multi ani @karax!

La multi ani @Yoda!

La multi ani @OvidiuNS!
 Cuvinte care contin cel putin ...

Tastatura silentioasa profi

Castrarea cocosului (clapon)

Instalație ornamentala lumin...
 probleme conectare wifi de pe tel...

Probleme cu alegerea facultatii

Cont Facebook spart

Modul GSM cu numarator de impulsuri
 Leduri de 12v la polițe de s...

Intrerupator bec

Recomandari Colagen

Recomandari Ciocolata Neagra 70-85%
 

Sony F417R - probleme audio st-dr

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
ammaus

ammaus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,213
  • Înscris: 05.04.2008
Va salut,
De ceva vreme am pus mana pe o statie Sony F417R antica de cand e lumea dar pentru nevoile mele este destul.
Problema: sunetul nu se aude stanga/dreapta decat dupa ce trece prin palmesti sau daca misc rapid butonul de volum maxim-minim. Problema si rezolvarea statiei am gasit-o pe google unde este afisat un clip ce nu poate fi vizualizat. Poate stiti voi la ce ar trebui sa ma uit sau sa curat. Detin destule surubelnite si statie de lipit.
https://www.google.c...chrome&ie=UTF-8
https://www.ifixit.c...channel failing

Edited by ammaus, 29 April 2020 - 18:51.


#2
radu6000

radu6000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 964
  • Înscris: 29.10.2004
Pai scrie sa te uiti dupa o lipitura proasta.Am si eu un Sony STR xxx care suferit o cazatura de la 2 m cu tot cu raftul pe care era.Are o problema la un releu care la fel cateodata facea contact, mergea si la un moment dat il auzeam si intrerupea ambele canale.La o apasare isi revenea si asa a si ramas cu ceva care il tine apasat .Zace mai mult nefolosit si stiu ca am mult de desfacut ca sa caut la fel ,o lipitura.

Edited by radu6000, 29 April 2020 - 19:21.


#3
ammaus

ammaus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,213
  • Înscris: 05.04.2008
M-am uitat la lipituri si surpriza. Toate sunt bune si frumoase, stralucitoare cum trebuie sa fie, nici una nu este dezlipita.
Momentan am curatat toate contactele cu technisol si functioneaza. Om vedea, si cu releul, l-am depistat. Daca face probleme pe viitor voi incerca sa il apas sa vad ce-o fi de acolo.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate