![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
portarea de numar fix de la concurenta (03..) la telekom
Last Updated: Apr 29 2020 05:20, Started by
ssss
, Apr 28 2020 06:54
·
0

Posted 28 April 2020 - 06:54

Buna dimineata.
As vrea sa stiu daca se poate porta un numar de fix de la firme alternative (UPC, RDS) la Telekom. Stiu ca numerele de fix ale Telekomului incep in general cu 02 si, in plus, exista posibilitatea de portare de la Telekom la concurenta. Dar invers se poate? Multumesc anticipat. |
Posted 28 April 2020 - 07:14

Sigur ca se poate, insa in primul trimestru al acestui an, doar 902 persoane si-au portat numarul de fix in TKR. Nu prea se mai aglomereaza lumea sa porteze, mai multi sunt cei care isi desfiinteaza numarul...La Upc/Vodafone fix au portat doar 1150 persoane in primul trimestru.
|
Posted 28 April 2020 - 08:07

Ce relevanta are cati au portat ? Initiatorul are motivele lui pentru asta.
|
Posted 28 April 2020 - 12:44

am vrut sa stiu daca exista posibilitatea de a avea numar de fix cu 03 in reteaua Telekom..dar va multumesc de raspunsuri
|
Posted 29 April 2020 - 05:20

am vrut sa stiu daca exista posibilitatea de a avea numar de fix cu 03 in reteaua Telekom..dar va multumesc de raspunsuri |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users