![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Restaurare studio interbelic, Armenească
Last Updated: Jan 14 2022 23:26, Started by
ceocri
, Feb 28 2020 14:23
·
9

Posted 03 September 2021 - 09:53

Da, mini scara cu 3 trepte avem și noi in ambele apartamente unde locuim
![]() PS de ce iubesc centrul, după verificarea mobilierului am ieșit la pas către Grădina Even, lângă ambasada Vietnam, un loc superb așa cum vedeam acum 10-15 in vest. E plăcut sa vedem de fiecare data când venim in țară mici evoluții. Intradevar viteza este mică dar e o evoluție clară. După câteva cocktailuri in grădina ne-am mai plimbat cu stopuri la Pizza Treevi si câte o înghețată la sweetology. Momentan stam in Bucurestii noi, nu e exclus sa vii cu mașina sau transport in comun, dar mai ales vara plimbările pe jos seara sunt o plăcere. Aștept cu nerăbdare terminarea centurii și reducerea activa a traficului pe Magheru și Victoriei. Chiar ma bucura revenirea caii victorie după ce intrase într-un conf de umbra prin 2010. La fel abia aștept și transformarea Magheru in “La Rambla” doar câte o banda pe sens pentru transport public și urgente. |
Posted 14 January 2022 - 23:26

După o lunga pauza, am terminat și cu retururile la tâmplărie, uși ferestre. Erau ceva gap-uri la ferestrele și ușile de balcon exterioare. Am reparat și toate broaștele originale , clanțe și șilduri noi, bronz antic, adaptoare pentru axul clanțelor noi, mai subțiri.
Ușor, ușor terminăm, nu e grabă. *retușurile nu retururile ![]() Attached FilesEdited by ceocri, 14 January 2022 - 23:23. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users