Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre drepturile omului

Massey Ferguson 65 - Ulei Motor?

Jucatori Fifa 23

Mașina familie SH 30000Euro
 Camera supraveghere masina in par...

contorul inteligent chiar intreru...

Doresc sa cer sprijin la Booking....

conectare la samsung smartmonitor...
 The Three Musketeers: D'Artag...

Factory Settings

Masina noua - buget 13000 euro

Cutie - suport pentru montare bat...
 Telefoane noi olx

Masina cea mai recomandabila - ?

Codin Maticiuc - Kaufland

Randament panouri fotovoltaice

Restaurare studio interbelic, Armenească

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
73 replies to this topic

leusteanul

leusteanul

Senior Member

• Grup: Senior Members
Ceocri, din curiozitate, de ce ai ales Irlanda si nu UK?

ceocri

ceocri

Member

• Grup: Members
Nu am ales eu, e aplicam in Germania, vroiam sa ne mutam in Bavaria. Nu mergea prea bine din cauza lipsei limbii germane. De pe un site de recrutare german am fost contactat de Citrix din Dublin.
Nu știu cum era la voi dar mie mi se luase in 2012-2013 de cum mergeau lucrurile in ro așa ca am acceptat orice părea interesant.
Acum sincer, ma duc destul de des in uk cu munca, nu as alege uk over Ireland, e viața mai buna in Ireland.
Singurul avantaj e ca au eurotunel și ajungi rapid in Europa, altfel nu găsesc nimic interesant.
Dacă te uiti la macro details UK e inferior Irlandei. Chiar sunt acum într-un proiect și aduc oameni din uk cărora le convine sa facă naveta săptămânal in Irlanda, avioane și cazare. Și credema, e greu sa faci naveta. Dacă ar fi găsit ceva mai bun in uk răneau acolo.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate