![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Academia Forțelor Aeriene
Last Updated: Apr 04 2020 16:27, Started by
RobertBZ
, Feb 06 2020 11:02
·
0

Posted 04 April 2020 - 16:05

RobertBZ, on 16 februarie 2020 - 10:16, said:
Ma gandesc ca daca nu pot sa ma fac pilot militar, pot pilot comercial. Am vazut pe la straini ca pilotii poarta chiar si ochelari . Companiile aerine straine accepta si genul asta de piloti ( operati sau cu miopie pana in -6). Imi cer scuze ca iti tai aripile...pe aici pe afara iti trebuie pe la vreo €70,000 sa obtii o licenta de pilot commercial,ca mai apoi sa nu ai garantat un job ! Vezi ca WizAit parca avea o scola in Ungaria unde plateai vreo €15k si poi iti luau din salariu daca reuseai sa termini. Dara,acuma cu 90% din aviatie parcata in hangare sau pe macadam...nu stiu ce sa zic depre viitoare angajari... Pot sa te intreb despre ce Academie vorbesti,este cea de la Brasov ? Bafta si sanatate... |
Posted 04 April 2020 - 16:27

rolion, on 04 aprilie 2020 - 16:05, said: Imi cer scuze ca iti tai aripile...pe aici pe afara iti trebuie pe la vreo €70,000 sa obtii o licenta de pilot commercial,ca mai apoi sa nu ai garantat un job ! Vezi ca WizAit parca avea o scola in Ungaria unde plateai vreo €15k si poi iti luau din salariu daca reuseai sa termini. Dara,acuma cu 90% din aviatie parcata in hangare sau pe macadam...nu stiu ce sa zic depre viitoare angajari... Pot sa te intreb despre ce Academie vorbesti,este cea de la Brasov ? Bafta si sanatate... Cat despre Corona, pana termin eu liceul o sa treaca totul ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users