Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce aplicatie imi trebuie sa...?

Transfer agenda telefonica

Recomandare banca pentru imprumut

Potopul ce urmeaza in domeniul me...
 Duster, scarțait viraj

Medicația psihotropa agravea...

La mulți ani @Lieutenant!

La mulți ani @xmanyacs77!
 Placuta metalica "integral...

Procedura accident fara pagube ma...

Cum se regleaza aceste balamale?

Renovare apartament interbelic, C...
 Chit rosturi gips carton

Gasesc echipa de proiectare pentr...

Demisie la fostul job - mutare in...

Probleme rețea

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa - All Inclusive, Selcuk, Izmir, Turkey

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

vRusu

vRusu

Member

• Grup: Members
Pareri din vacantele recente?
Rute si opriri (Bucuresti -> )?

stefstefstef

stefstefstef

Junior Member

• Grup: Junior Members
am fost acum vreo 8 ani, nu stiu daca a fost renovat intre timp. e mai mult pentru distractie dpmdv
ai grija unde/cu cine zbori, ca am facut cu masina agentiei de la aeroport pana la hotel vreo 4h :D

judas

judas

Active Member

Am fost acolo in 2008, 2009 si 2010. Pentru familii cu copii, aquapark-ul (cu intrare gratis) facea toti banii. Doar ca atunci erau alte preturi. In 2008 am dat in a doua jumatate a lunii iunie 68E/zi, 2 adulti si un copil, cazare cu all-inclusive. Ce vremuri.....

eumorocanosul

eumorocanosul

Active Member

View Postjudas, on 22 ianuarie 2020 - 07:43, said:

Am fost acolo in 2008, 2009 si 2010. Pentru familii cu copii, aquapark-ul (cu intrare gratis) facea toti banii. Doar ca atunci erau alte preturi. In 2008 am dat in a doua jumatate a lunii iunie 68E/zi, 2 adulti si un copil, cazare cu all-inclusive. Ce vremuri.....

Asa e. Ce vremuri. Am stat în 2008 cu 600 euro 10 zile la Kustur, 2 adulți și 2 copii.
Din 2010 au început sa urce preturile.

vRusu

vRusu

Member

Mai stiti cum a fost cu all inclusive-ul? Pe un site am vazut ca scrie ca trebuie sa-ti alegi un restaurant la din cele 6 si vei avea acces gratis apoi doar la el. Asa e?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate