![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
delay coloana sonora mkv
Last Updated: Dec 19 2019 17:06, Started by
cr1st1an
, Dec 18 2019 16:06
·
0

Posted 18 December 2019 - 16:06

Am pus coloana sonora de pe un dvd pe un mkv cu mkv toolnixgui (acelasi film).
In prima faza l-am sincronizat cu "strench by", secunde dvd/secunde mkv. Datorita faptului ca nu se potrivea foarte bine i-am dat in a doua faza si un delay de 700 ms tot cu mkv toolnixgui si in felul asta am reusit sa o potrivesc perfect. Filmul a mers bine dupa prima ajustare cu strench by, problema e ca dupa etapa a doua a ajustarii cu delay-ul, filmul a inceput sa sacadeze la rulare. Exista vreun alt program cu care sa incerc sa reiau doar faza a doua? |
Posted 18 December 2019 - 16:14

Nu poti sa ii dai burn subtitrarii? Si ai scapat de problema.
|
Posted 18 December 2019 - 16:25

@MIZU
Omu' are probleme cu sacadarea imaginii dupa repack cu sunetul decalat. Nu spune NIMIC de subtitrare! |
Posted 18 December 2019 - 16:26

STRETCH
Nu trebuie sa stii engleza, dar macar poti sa copii litera cu litera, nu ?! Delay de poate face cu orice program care NU face recompresie Adica AviDemux (copy la ambele din stinga, Shift: 700 ms, alegi joc MKV) sau ffmpeg (command line, nitel mai complicat). Sau pui o pauza de 700 ms cu Audacity, apoi le combini din nou cum vrei tu. |
Posted 19 December 2019 - 08:49

STRETCH Nu trebuie sa stii engleza, dar macar poti sa copii litera cu litera, nu ?! Delay de poate face cu orice program care NU face recompresie Adica AviDemux (copy la ambele din stinga, Shift: 700 ms, alegi joc MKV) sau ffmpeg (command line, nitel mai complicat). Sau pui o pauza de 700 ms cu Audacity, apoi le combini din nou cum vrei tu. Incerc azi dupa-masa cu programele sugerate. Multumesc. |
Posted 19 December 2019 - 09:52

Nu, nu te grabeai.
Ai gresit de vreo 3 ori, aia nu e graba. Bafta. |
Posted 19 December 2019 - 16:06

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users