![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ecran LCD pentru tableta
Last Updated: Dec 23 2019 12:24, Started by
interlopul
, Dec 16 2019 14:42
·
0

Posted 16 December 2019 - 14:42

Bună! După ani buni de folosință, tableta mea "prețioasă" a cedat. Am scăpat-o și de atunci nu mai funcționează. Am vizitat câteva GSM-uri și mi-au spus că pentru acest model " Utok Hello 10Q Plus" nu există ecran pe piață. Nu îmi vine a crede acest lucru. Ajutați-mă să găsesc un ecran, fie el peste oceane (China) fie el în celălalt capăt al lumii. Mulțumesc pentru atenția acordată!
|
Posted 16 December 2019 - 14:52

Eu am gasit pe Google. Cauta cu "LCD Utok Hello 10Q Plus". Nu vreau sa fac reclama la site-uri x sau y. Daca ai nevoie si de partea de touchscreen si digitizer, atunci cauta poate gasesti ambele la un pret mai bun.
|
Posted 16 December 2019 - 15:02

Am uitat să precizez că am nevoie de și de ecran că s-a zgâriat cu timpul.
|
Posted 16 December 2019 - 15:06

ar fi de preferat sa vezi ce cod este trecut pe banda de la display
|
Posted 16 December 2019 - 15:15

Posted 16 December 2019 - 15:34

Posted 16 December 2019 - 16:41

Da, bineinteles. Oricum nici eu nu gasesc display pentru tableta asta pe nicaieri, doar touchscreenul, Posibil sa nu se gaseasca sau sa aiba alta denumire la chinezi.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users