Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care este cota parte la succesiun...

Camera auto DVR PNI Voyager S2600...

Cartelul din Carpati - mafia PNL ...

Trecut: Europa versus S.U.A. la c...
 Garantie apartament dezvoltator

Aplicație GPS cu zoom automa...

Ipad Pro & Air 2024

Service si revizii reprezentanta
 Ati returnat produse pe aliexpres...

Certificate de nastere digitale

Fitbit sau huawei band ?

Tatuator handpoke
 Plaja de nudisti in Grecia?

Mufa microusb a telefonului mobil...

"Ciudatenii" control pasa...

Impamantare
 

Cine este Greta Thunberg?

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
172 replies to this topic

#73
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,044
  • Înscris: 31.07.2007

View Postlil debul, on 03 octombrie 2019 - 17:40, said:

(cica e din secta veganista Greta).

Hm. Ca sa fie tacamu' complet.

#74
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009
Dupa reactiile de pe acest thread vad ca romanii inca nu sunt suficient de spalati pe creier incat sa buna botul civilizati ca sa accepte mesajul Gretinist.
Greta va iarta ca nu stiti ce faceti.

#75
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,893
  • Înscris: 28.11.2006
Cititi ce zice nenea asta, ca le zice foarte bine. Si intrebati-va: ati vota un partid care ar interzice obtinerea de energie din combustibili fosili, fie ca e vorba de carburanti, fie de energie electrica?

#76
limonfire

limonfire

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 25.09.2019
Nu ma intereseaza cine este Greta care oricum e o actrita  proasta
Ma intereseaza de masele manipulate si manevrate, de parca cum ne apucam sa reciclam si sa consumam eco,  o sa stergem cu buretele cei 150 ani de poluare. Nu merge asa!

E adevarat, noi oamenii pricinuim schimbarile climatice. Si nu de 150 ani de cand cu revolutia industriala. Ci de 10 000 ani, de cand am invatat sa defrisam si sa ardem padurile ca sa putem cultiva recolte pe terenuri intregi    si de cand am inceput sa extragem zacaminte miniere.  Iar vanatoarea si pescuitul le practicam de 100 000 ani de cand am aparut ca specie. Ca sa nu mai existe poluare si schimbari climatice trebuie sa disparem ca specie.
Dar Alternativele asa zise eco precum panourile solare, turbinele eoliene, masinile electrice sunt la fel de poluatoare pentru ca necesita petrol ca sa fabrici materialele.   Si nu sunt deloc fezabile precum  combustibilii fosili.  N-ati vrea sa traiti intr-o casa alimentata de turbina eoliana, panou solar, si sa va treziti cu masina Tesla in mijlocul soselei pentru ca n-ati gasit o statie de incarcare.  Degeaba critica lumea America trumpista ca a iesit din acordul climatic cand China, Rusia si India, ca state membre,  polueaza procentual mai mult.

Petrolul oricum o sa se termine in 40 ani, deci  de ce sa mai luptam? Planeta se va salva singura.
Ecologia e facuta sa pacaleasca masele de tampiti si ca politicienii sa aiba justificarea sa mai bage niste taxe in plus:
Taxe pe emisii si scumpit automobilele, crescut pretul la curent, caldura, gaz si apa, crescut pretul si TVA la carne, scumpit mobilierul, scumpit produsele din plastic, inclusiv sticlele din plastic cu apa.
Stai sa vezi ce mirific o sa fie cand tinerii  astia nascuti dupa 2000 care au iesit ieri in strada si azi sa protesteze si sa adune gunoiul la misto   isi vor da seama ca tocmai au contribuit la cresterea preturilor la ce iubesc si cumpara ei:
-se vor scumpi  computerele  si smartphone-urile care consuma mult curent, inclusiv boxele ca provoaca poluare fonica , inclusiv rationalizare curent ca pe vremea lui Ceausescu ca doar nu o sa mai poti juca Fortnite si sa mai stai pe What's app si Instagram toata ziua functionand cu panouri solare.
-scumpit motocicletele si masinile bengoase care polueaza, deci gata cu baietii smecheri cu BWM-uri second hand ca sa dati pe spate  gagicile , luati-va o Tesla la 200 000 dolari care arata si urat, se descarca si repede  si mai platiti inca mii de dolari la electricitate
-scumpit pet-urile cu bere , tigarile,   prezervativele...pai cu ce se mai duc la concert sa se imbete , ce sa mai fumeze, cu ce o sa se mai sexeze? :P
-inclusiv pentru pitipoancele care se dau mari feministe ECO  vor avea surprize - se vor scumpi pantofii , jachetele de piele, si gentile de piele ....ca vorba aia, trebuie sa protejam animalutele., Inclusiv trusele de machaj ca si alea sunt din substante poluatoare.
-se vor scumpi produsele alimentare de la fast-food KFC, Mc , Dristor, Pizza Hut , ca vorba aia, productia unui hamburgher si cartofi prajiti polueaza, asa ca mancati sanatos , deveniti vegani si mancati la   Salad Box

#77
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,893
  • Înscris: 28.11.2006
Probabil urmatoruil trend va fi refolosirea prezervativelor, eventual si vulcanizarea lor daca se rup... :naughty:

#78
yagi

yagi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 08.01.2004

View Postlil debul, on 03 octombrie 2019 - 17:07, said:

O creatura in foame de phula, asa pare.
Nefututa (cu tot ce implica asta inclusiv arfe de Ioana D'arc moderna, vb cu ingerii). Pa psihic zic.

Daca Greta traia in Romania ne zicea ca s-au gasit dolari la PNT si imprimante , nu ?

Cine este Greta Thunberg?

Drag tovarăș Rin - Tin -Tin,
Stai să mă gândesc puțin.
Patru ani fără Vadim,
Moartea a crescut puțin.
Greta a fost una dintre "ghemotoacele" preferate ale lui Corneliu Vadim Tudor.
...

Vorbiți de lucruri sfinte în "Pădurea spânzuraților", un roman scris de Liviu Rebreanu pe care nu știu dacă l-a citit micuța suedeză...
Dolarii și imprimantele au ieșit din pământ, din iarbă verde, la cutremurul din "șepteșepte", mai exact în curbura Carpaților între Sciția și Moesia, de acolo de unde ni se trag..., toate "drilurile".
Oglindă-oglinjioară, nu-i așa că Greta este cea mai frumoasă...?

"Tineti minte cuvintele lui Ștefan: Moldova nu e a voastrã, ci a urmașilor voștri ș-a urmasilor urmașilor voștri în veacul vecilor."
No, amu` dați cu pace.
Să fie Pace toarăși!

Edited by yagi, 03 October 2019 - 22:05.


#79
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View Postlimonfire, on 03 octombrie 2019 - 21:31, said:

Ca sa nu mai existe poluare si schimbari climatice trebuie sa disparem ca specie.
Eh eu sunt destul de sigur ca o sa existe schimbari climatice si dupa ce disparem ca specie. Sau chiar daca daca dispare viata complet de pe planeta :).

#80
limonfire

limonfire

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 121
  • Înscris: 25.09.2019
Terra  se va curata  singura si peste cateva secole va arata plina de vegetatie abundenta, chiar si dupa un razboi nuclear sau impactul unui meteorit.

Nu o sa ajunga niciodata ca Venus , nici ca Marte cat timp are camp magnetic  si activitate geologica moderata si e amplasata la o distanta anume fata de Soare.

Noi oamenii suntem doar niste paraziti efemeri la scara istorica a planetei. Cei 10 000 ani de cand schimbam mediul din jurul nostru si am cladit civilizatia ca Homo Sapiens  e nimica in comparatie cu perioada de 150 milioane de ani cand au dominat dinozaurii.  Sa nu mai zic ca noi traim de fapt intr-o era glaciara indelungata, iar dinozaurii au disparut tocmai din cauza scaderii temperaturilor si a vegetatiei specifice ce le asigura hrana celor erbivori care erau consumati de carnivori.

#81
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View Postlimonfire, on 03 octombrie 2019 - 22:33, said:

Noi oamenii suntem doar niste paraziti
Nu, suntem doar omnivori. Si de obicei nici nu ne jucam cu prada ca pisicile, vezi ce superiori suntem ?

#82
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,733
  • Înscris: 07.02.2003

View Postnecro111, on 03 octombrie 2019 - 17:52, said:

Dupa reactiile de pe acest thread vad ca romanii inca nu sunt suficient de spalati pe creier incat sa buna botul civilizati ca sa accepte mesajul Gretinist.
Greta va iarta ca nu stiti ce faceti.
Theadul nu e reprezentativ pentru tara Posted Image Mesajul nu este pentru popoulatie cat pentru liderii care pot schimba ceva, asta nu a inteles lumea. Probabil ca ea si orice ecologist intelege ca e mult mai greu sa convingi mase de oameni cu idei preconcepute decat niste lideri. Iar liderii sunt cei care iau decizii nu oamenii obisnuiti.

View Postedy_wheazel, on 03 octombrie 2019 - 14:26, said:

Da, din ala de saraci, de are tot pălmaşu'.
Pai nu trebuie sa aibe tot saracul ca aia nu traverseaza oceane Posted Image Trebuie sa fie un aparat capabil si decent... insa vreau sa inteleg unde intervin megawatii aia... ca imi pare o minciuna ordinara. Un velier este un aparat ecologic. In sporturile astea pe apa tehnologia e scumpa, si un yacht de surf costa de te rupe. Iar un yacht adevarat costa in sute de milioane, alea care au intr-adevar megawati la bord si 5-6 punti.

Edited by andreic, 04 October 2019 - 08:50.


#83
kmarx

kmarx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 272
  • Înscris: 29.07.2008

View Postlimonfire, on 03 octombrie 2019 - 22:33, said:

Noi oamenii suntem doar niste paraziti efemeri la scara istorica a planetei.

Inteleg ca-ti faci autocritica, dar vorbeste te rog doar in numele tau...

#84
Tonic Water

Tonic Water

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,359
  • Înscris: 09.07.2005

View Postandreic, on 03 octombrie 2019 - 14:24, said:

Unde apare yachtul ? Eu am vazut in filme doar un velier de performanta in configuratie delta ce aduce din spate cu un catamaran in sensul ca are punte intre babord si tribord. Sau nu era cel cu care a venit ?
Eu m-am uitat pe filmuletul aluia de la Top Gear unde zicea ca are motor. Da  ea a venit cu un yacht de curse, mono hull  care nu polueaza teoretic (nu ca nu ar polua prin fabricarea bateriilor alea sau unor componente care nu se vor recicla in veci). Sau ca cei doi membrii ai echipajului care au venit cu o cursa regulata aeriana (business class) la New York  sa recupereze yachtul cu care Ioana d'Arc a ecologiei a venit sa vorbeasca la ONU. Sau ca domnita nu merge cu avionul, vine din Suedia cu feribotul (ala are intr-adevar 2 motoare diesel) si dupa aia cu trenul care probabil ca polueaza mai putin.
Nu cred ca contesta nimeni mesajul ei, contesta modul in care este prezentat si din acesta cauza face mult  rau cauzei ecologiste.

#85
xyz_forever

xyz_forever

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 859
  • Înscris: 30.06.2018

View Postiri_rim, on 02 octombrie 2019 - 21:40, said:


opinia mea personala e ca activista de 16 ani se agita degeaba iar lumea inclusiv cei care o sustin, o ignora si chiar o ia in batjocura.

credeti ca va ajunge departe cu protestele ei sau va ajunge doar o tinta a politicienilor sau mai stiu eu cui?
O jivina de stanga mica si imputita, un pui de clona de Ana Pauker.
Sa speram ca se agita degeaba, dar nu-s optimist - toti socialistii de cacat tin cu ea.

View Postromvic, on 02 octombrie 2019 - 21:47, said:

Greta este mai normala cu capu' decat multi dintre voi.
Pe naiba.
Clona socialista.

#86
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View Postandreic, on 04 octombrie 2019 - 08:40, said:

Theadul nu e reprezentativ pentru tara Posted Image Mesajul nu este pentru popoulatie cat pentru liderii care pot schimba ceva, asta nu a inteles lumea. Probabil ca ea si orice ecologist intelege ca e mult mai greu sa convingi mase de oameni cu idei preconcepute decat niste lideri. Iar liderii sunt cei care iau decizii nu oamenii obisnuiti.

Ah deci tu faci parte din minoritatea aia. Inca nu te-ai prins ca liderii deja au decis, operatiuni gen Greta este chiar manopera lor, ca sa schimbe treptat opinia publica sa nu se revolte masele cand o sa faca ce deja au decis.

#87
_-livio-_

_-livio-_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,361
  • Înscris: 22.10.2007
Ecologia e foarte misto pana vine nota de plata, ca dup-aia toti se dau inapoi si se uita lung la carbuni.
De asta faptul ca vine cu un yaht din fibra de carbon, material nereciclabil, in valoare de n+1 meleoane e complet deplasat, e ca in bancul cu seful si masina noua, bogatii le zic saracilor sa traga tare sa salveze planeta, dar ce ne facem cu china si india, ca aia sunt in top la poluare si ii doare fix in dos de marionetele eco.

#88
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View Post_-livio-_, on 05 octombrie 2019 - 10:50, said:

Ecologia e foarte misto pana vine nota de plata, ca dup-aia toti se dau inapoi si se uita lung la carbuni.
Sa nu confundam totusi poluarea cu emisiile de co2. Doar daca ardem tot carbunele avem sansa sa intarziem revenirea urmatoarei ere glaciare si sa supravietuim. Temperatura medie globala este si asa doar 14.9 grade C, mult prea rece.

#89
Groh

Groh

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,595
  • Înscris: 03.09.2008
Am vazut si eu prima data discursul ei..
Plm, trebuie sa fi retard ca ea ca sa stai sa o asculti sau in cautare de senzational si audienta, cum fac cei care au invitat-o la diferite emisiuni tv.
Mi-a placut aia cu "mi-ati furat copilaria"..
Asa e, in Suedia la ea acolo, probabil e greu.
Ce or zice copii din Siria, multe tari sarace din Africa, Asia, etc, etc.
Cat de jos poti sa ajungi ca om, ca sa te folosesti de un copil bolnav, sa il afisezi peste tot?
Sunt curios, dupa ce ea a terminat la ONU acolo ce avea de spus, ce au facut liderii de acolo, ce zacamant de petrol mai trebuie sa exploateze...
Toti ne dam mari ecologisti, dar folosim masini, avioane, telefoane, adica tot ceea ce polueaza mai mult.
Ipocrizia omului, in special cel de rand depaseste cu mult aberatiile Gretei sau cum naiba o cheama.

Edited by Groh, 05 October 2019 - 12:34.


#90
necro111

necro111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 16.02.2009

View PostGroh, on 05 octombrie 2019 - 12:34, said:

Mi-a placut aia cu "mi-ati furat copilaria"..
Asa e, in Suedia la ea acolo, probabil e greu.
Ce or zice copii din Siria, multe tari sarace din Africa, Asia, etc, etc.
Cat de jos poti sa ajungi ca om, ca sa te folosesti de un copil bolnav, sa il afisezi peste tot?
Ea saraca avand Asperger nu prea pricepe ce se petrece, dar a avut dreptate cu "mi-ati furat copilaria". Doar ca nu a identificat inca hotii reali: parintii ei care s-au folosit cu nerusinare de ea.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate