![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Defectiuni TV - ecran verde
Last Updated: Jul 15 2019 21:02, Started by
alexairina6
, Jul 15 2019 20:26
·
0

Posted 15 July 2019 - 20:26

Buna tuturor, am si eu o problema cu un TV Horizon, cumparat acum cam 5 ani. Recent, imaginea se vede in majoritate intr-o nuanta de verde-galbui. Am trimis poze unui service de TV si mi-au spus ca nu stiu daca il pot repara. A mai patit cineva asa? Aveti vreo recomandare de service? Care ar putea fi problema? Multumesc si scuze daca s-a mai discutat
|
Posted 15 July 2019 - 20:47

Defectul a aparut brusc, sau a aparut in timp si s-a accentuat?
|
Posted 15 July 2019 - 21:02

alexairina6, on 15 iulie 2019 - 20:26, said:
Buna tuturor, am si eu o problema cu un TV Horizon, cumparat acum cam 5 ani. Recent, imaginea se vede in majoritate intr-o nuanta de verde-galbui. Am trimis poze unui service de TV si mi-au spus ca nu stiu daca il pot repara. A mai patit cineva asa? Aveti vreo recomandare de service? Care ar putea fi problema? Multumesc si scuze daca s-a mai discutat Si crezi ca e cineva aici mai tare ca service-ul si poate spune ceva fara poze? Deci poze: cu imaginea verde galbui si una cu eticheta de pe spate. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users