![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Site dating
Last Updated: May 18 2019 15:16, Started by
ionutsb
, May 17 2019 20:22
·
0

Posted 17 May 2019 - 20:22

Sall, imi e ciuda ca nu am cunostiinte in it si ma tot pun intrebari dar asta e ... Indraznesc sa va intreb pe voi, un site de dating, care il gasesti in magazin play, gen Badoo, Tinder... produce bani, daca da, cum ! fiindca vad ca le poti descarca gratis. Mss
Edited by ionutsb, 17 May 2019 - 20:29. |
Posted 17 May 2019 - 20:43

Scrie si in Google Play store "Contine anunturi - Ofera achizitii in aplicatie".
Au si utilizatori care platesc https://www.help.tin...nd-Tinder-Gold- |
Posted 18 May 2019 - 06:34

Oare cat costa deschiderea unui asemenea site ? Am o idee despre ceva diferit. Problema e ca nu am constiinte in it si nu stiu cui sa ma adresez pentru a incerca ceva ce cu siguranta ar prinde pe piata.
|
Posted 18 May 2019 - 08:25

Dar oare daca merg cu ideea nu e posibil sa refuze si sa faca ei aceeasi chestie ? Sau cum e mai bine sa incerc sa dwzvolt ideea ? Mss
|
Posted 18 May 2019 - 09:11

Macar sa ne exprimam corect: un site care-l gasesti in magazin play.
Ala nu e site pe magazin play, este o aplicatie. Da, aceste aplicatii au si un site, dar nu e pe magazin play. Apoi, cum faci sa nu-ti fure firma dezvoltatoare ideea. Ori mergi la o firma serioasa. Ori semnezi un contract, inainte sa le prezinti ideea, princare sa te protejezi. Da, cel mai bine este sa apelezi la o firma specializtaa in aplicatii/site-uri.... si multe altele. Costa o caruta de bani. Nu am nici cea mai mica idee ce inseamna "o caruta de bani", dar poti sa zici sigur peste 10 - 20 - 50.000 de coco. |
Posted 18 May 2019 - 09:28

Internetul a evoluat. Mici sanse sa vina cineva nepriceput cu o idee atat de revolutionara incat sa se lupte toti s-o "fure".
|
|
Posted 18 May 2019 - 13:56

Macar sa ne exprimam corect: un site care-l gasesti in magazin play. Ala nu e site pe magazin play, este o aplicatie. Da, aceste aplicatii au si un site, dar nu e pe magazin play. Apoi, cum faci sa nu-ti fure firma dezvoltatoare ideea. Ori mergi la o firma serioasa. Ori semnezi un contract, inainte sa le prezinti ideea, princare sa te protejezi. Da, cel mai bine este sa apelezi la o firma specializtaa in aplicatii/site-uri.... si multe altele. Costa o caruta de bani. Nu am nici cea mai mica idee ce inseamna "o caruta de bani", dar poti sa zici sigur peste 10 - 20 - 50.000 de coco. Multumesc de raspunsuri
Internetul a evoluat. Mici sanse sa vina cineva nepriceput cu o idee atat de revolutionara incat sa se lupte toti s-o "fure". |
Posted 18 May 2019 - 14:12

Iată o recenzie de * (una) la Badoo: "O aplicatie si un site care exista de pomana ! Nu se "leaga" nimic, chiar daca platesti ! In asentimentul meu sunt mii de romani ! Am platit abonament "Premium", am cumparat si credite si vad pe site tot felul de femei urate si grase ! Vreau banii inapoi ! Chiar vreau banii inapoi !!! Mai mult, imi si spuneti: "George, nu e rau deloc!" - si mi apare o grasa de 46 de ani ! Asra e chiar culmea nesimtirii ! Sa mi dati banii inapoi !!!"
|
Posted 18 May 2019 - 15:10

Iată o recenzie de * (una) la Badoo: "O aplicatie si un site care exista de pomana ! Nu se "leaga" nimic, chiar daca platesti ! In asentimentul meu sunt mii de romani ! Am platit abonament "Premium", am cumparat si credite si vad pe site tot felul de femei urate si grase ! Vreau banii inapoi ! Chiar vreau banii inapoi !!! Mai mult, imi si spuneti: "George, nu e rau deloc!" - si mi apare o grasa de 46 de ani ! Asra e chiar culmea nesimtirii ! Sa mi dati banii inapoi !!!" Eu o idee diferita dar tot de genul, care cred ca va prinde cu siguranta. Totusi nu le am cu domeniul it si cu o simpla idee nu stiu cum sa fac sa incerc sa o implementez.. |
Posted 18 May 2019 - 15:16

Inveti & faci tu totul sau platesti pe altcineva sa faca.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users