![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Navigon hartă afișată pe sfert de ecran după update Android
Last Updated: Mar 25 2019 09:07, Started by
bbogdanmircea
, Mar 25 2019 07:31
·
0

Posted 25 March 2019 - 07:31

Salut,
Am aplicația Navigon pe care am folosit-o pentru navigație offline pe mai multe telefoane. Din păcate pe ultimele telefoane cu noul Android, harta în timpul navigației se vede doar pe un sfert de ecran sau chiar mai mic. Restul aplicației merge ok, indicațiile audio merg, meniul e ok. Mi se pare o aberație că o aplicație instalată nu mai merge ok după update Android care nu e opțional. |
Posted 25 March 2019 - 08:01

Nu există asemenea setări din ce am văzut.
Ai idee unde să modific ce fișier? |
Posted 25 March 2019 - 08:05

De obicei developerii tin pasul din scurt cu update-urile de sistem de operare. Probabil o sa urmeze un update al aplicatiei. Poti trimite chiar tu o sesizare in acest sens.
Pana atunci foloseste cu incredere waze ca nu e ca si cum n-ai avea internet mobil. |
Posted 25 March 2019 - 08:28

Trimite-le un ticket https://support.navi...ort/tickets/new
Ai cumparat aplicatia sau e doar "descarcata de pe net"? Edited by tigerheart, 25 March 2019 - 08:35. |
Posted 25 March 2019 - 08:28

Cred ca va trebui sa reinstalezi navigon-ul si la instalare iti apar setarile cu rezolutiile.
|
Posted 25 March 2019 - 09:07

Sfatul meu e sa te orientezi catre alte aplicatii de navigare, din pacate cei de la Garmin nu mai ofera suport pentru aceasta aplicatie, din cate stiu eu.
Quote For strategic reasons, Garmin has taken all navigation apps off the market on May 14th, 2018. Existing NAVIGON users can continue using their app or device as usual. You will find more information in the following and in our Support Center. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users