Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E posibila vanzarea in conditiile...

OnePlus 11R

Doua amenzi in același timp?

Recomandare limbaj back-end pentr...
 Micsorare volum interfon

Lamuriri Windows Server 2019

Vas Wc suspendat, ce greutate sup...

Facebook mi-au inchis contul!
 Km de pe tester nu corespund cu c...

Taxa scoala engleza in Barcelona

Inchiriere la cetateni straini

OnePlus face magarii in privinta ...
 Racordare masina spalat vase si g...

EGALIZARE SCARA INTERIOR CU GRESIE

Comparatie intre serviciile de in...

Cu ce vezi in interiorul urechii?
 

Sunet AC3 in filme DivX - CUM?

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
umax15

umax15

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 03.09.2002
Salutari,

Am cateva nelamuriri cu privire la filmele DivX:

1. Cu ce program pot sa vad daca un film DivX are coloana sonora codata in formatul AC3?

2. De ce filtru/program am nevoie pentru a reda coloana sonora AC3 pe o placa de sunet care suporta 5.1 canale?

Astept sugestii...

Multumesc.
:yeah baby  :oK:  :yeah baby

#2
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,279
  • Înscris: 26.11.2001
1. Gspot 2.1
http://www.softnews....11-2-7-12.shtml

2. Filtru AC3

http://www.softnews....&threadid=11263 - vezi instructiunile pentru BSPlayer

#3
umax15

umax15

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 239
  • Înscris: 03.09.2002
Uite de-asta voi utiliza INTODEAUNA acest forum: Pentru ca cineva, acolo ..., ne urmareste si ne ajuta rapid!

Multumesc mult.

#4
Mtz

Mtz

    Retired member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,545
  • Înscris: 01.12.2002
Da, dar nu aita sa folosesti search mai intai.
Poti afla raspunsul mai repede si mai complet. (Nu e cazul de fatza)

enjoy,

Mtz

PS Fa o proba cu search AC3 pe sectiunea video...

#5
paulgsm

paulgsm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 08.02.2002
SAL

Ma confrunt cu aceeasi problema. Desi rezolvarea pare simpla...se pare ca nu e asa.  Am sistem 5.1 (Audigy si de curand boxe Creative 5.1), BSplayer-ul si am instalat  ac3_filter_06b. Am un film DivX cu coloana sonora AC3 si vreau sa aud sunetul pe 5 canale! (boxa centrala e "taiata"). Desi acum e in mod stereo - si sunetul e impartit in 5 boxe - se simte ca e altceva....(la sunet ma refer). Dupa ce am instalat filtru AC3 amintit mai trebuie facute ceva setari??? Am verificat in Control Panel sa fie activ modul 5.1....m-am uitat in help-ul filtrului in care iti explica cum sa "pupi" BSplayer-ul cu filtrul AC3. In setari la audio, la FOR AC3 DECODING USE am de ales intre: CyberLink si InterVideo. Oricare as alege....nu se aude boxa centrala!!! (ca asa verifici cel mai bine - cred daca ai sau nu sunet 5.1).
  Aveti ceva idei???

#6
fanel

fanel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 28.05.2002
Vezi ca la AC3 0.68b iti apare in Control Panel un "link" catre setarile cosecului. Acolo la tabul Main, in stanga jos ai output, si de acolo trebuie sa pui 5.1.

#7
paulgsm

paulgsm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 08.02.2002
Normal ca am setat acel "Output" la 5.1 ... m-am uitat si eu prin setari mai intai... nu am postat asa...din prima da' tot nu merge....am facut si restart de sistem. M-am uitat si cu programul ala de verificare a sunetului ..... GSpot... si daca inainte de instalarea AC3-ului imi detecta doar 2 tipuri de filtre (intervideo si inca unul)...acum il am si pe al treilea. (adica AC3 filter) :confused:

#8
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,279
  • Înscris: 26.11.2001
http://ac3filter.sou...player_settings

No comment :D

#9
paulgsm

paulgsm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 08.02.2002
Pt: Courage

Am vazut pagina respectiva inainte de a posta aici ceva. Banuiesc ca acolo unde scrie "Audio->For AC3 decoding use: '--' " cele doua -- trebuie inlocuite cu AC3 filter sau ceva de genul asta dar nu apare asa ceva in acel meniu "drop down". Scuze daca sunt prea pisolog dar este enervant faptul ca e o chestie super simpla si nu-i dau de cap :( .

#10
paulgsm

paulgsm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 08.02.2002
Am rezolvat problema. Vina era a programului BSplayer (aveam o versiune din nov 2002). Am pus una din ianuarie 2003 si totul e ok.  :cya:

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate