Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012
 Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...
 Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3
 Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...

Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions
 

Neo One United Timpuri Noi

- - - - -
  • Please log in to reply
93 replies to this topic

#55
figo1988

figo1988

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,874
  • Înscris: 10.10.2003
In 2016 stiu ca se laudau ca au deja unul gata, https://oneunited.ro...floreasca-lake/ . Pe restul nu le-am urmarit in detaliu, trebuie sa recunosc ca as fi crezut ca sunt deja gata.  Daca situatia e asa cum o prezinti (nu am niciun motiv sa nu cred), atunci se explica si sistemul de finantare si cumva pune sub semnul intrebarii "sanatatea" firmei care se ocupa.

In principiu sunt de acord cu cele spuse de tine, doar ca pana acum nu am gasit nimic care sa ma multumeasca din toate punctele de vedere, deci compromisuri stiam ca vor fi facute. Apartamentele care au compartimentare generoasa (nu neaparat ok, dar la un dormitor de +20mpu nu mai simti un spatiu pierdut), sunt de obicei pozitionate foarte prost pentru a intra in buget. Apartamentele care m-ar satisface 100%, atat dpdv al pozitionarii, al finisajelor cat si al compartimentarii (desi aici sunt mai putin critic decat altii), trec in general de 3-4k eur/mpu, ceea ce se traduce in preturi de vanzare intre 400 si 600k de euro. Evident, fac banii, dar cand iti iei VW Passat nu primesti aceleasi lucruri ca intr-un E-klasse.

Punctual, daca aveti alte sugestii in jurul bugetului asta (4 camere, sub 300k, cu 2 locuri de parcare), as aprecia.

Sincer iti spun, nici nu am observat daca au mentionat pe undeva cuvintele respective: lux, premium etc. Mi se par oricum golite de continut, cu apogeul fiind atins cu Monaco Tower din Berceni. E, in final, un ansamblu intr-o zona ok a Bucurestiului (dar nu de top), cu impartire ok, pret ok (am explicat mai sus de ce consider asta). Daca ar fi deja gata si asa cum promit ei, mi s-ar parea ca e o oferta buna.

#56
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,996
  • Înscris: 18.12.2007

View Postbogdan_tudor, on 05 februarie 2019 - 18:41, said:


- bucataria este deschisa, subdimensionata pentru un apartament cu 3 dormitoare si pozitionata execrabil, FARA GEAMURI. Nu o poti inchide pentru ca nu se aeriseste (hotele, oricat de performante ar fi, nu fac minuni), nu o poti inchide din motivul asta si pentru ca este prea mica - 7mp

Hm, parca dpdv legal nu era voie sa construiesti bucatarie fara geamuri...

#57
TruthHurts

TruthHurts

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 06.10.2018

View Postmariinache, on 05 februarie 2019 - 12:45, said:

TruthHurts - Și de unde ai auzit că este așa la Unirea, adică cerșetori, bețivi și altele ? Sigur nu ești din București, povestește și tu cum este în orașul unde ai o proprietate și nu unde stai cu chirie.

Ce ai citit pe forumul ăsta de rău de centrul Bucureștiului este scris de săraci prăpădiți care nu își permit să stea în centru decât cu chirie printr-o garsonieră ieftină și veche și nu își permit să cumpere nici un preș de la intrarea unui apartament vechi fără legea 112, adică fără probleme cu actele. Eu am multe apartamente mari (3-4-5 camere) închiriate și stau unii la coadă cu banii în mână cash dacă vreau să vând ceva. Ăia nu mai văd bețivii ăia sau cerșetori sau că e cloacă centrul așa cum vezi tu din orașul unde ești.
Dumneata presupui cam multe, si ai anumite frustrari.
Raspunsul meu a fost o gluma in ton cu diversele remarci despre zona unirii facute de-a lungul timpului, dar gluma doar pe jumatate. De ce? Eu locuiesc chiar in piata unirii in unul dintre blocurile ceausiste in planul imediat secund celora ce marginesc fantanile/bulevardul, de aproape un an de zile. Daca continui sa locuiesc si sa platesc chirie multisoara chiar daca as putea sta gratis in alt cartier, inseamna ca ceva e bine. Dar problemele zonei nu pot fi negate. Cam foarta multa mizerie prin preajma magazinului unirea(si nu numai, e semi-generalizata problema in zona), dale sparte, cersetori si homelesi care dorm pe te miri unde, si da, turisti betivi, vara idioti cu motocicletele care cred ca bulevardul unirii e pista de curse(sigur, aceste probleme nu sunt exclusive zonei), unii percep si multa poluare(eu zic ca e normala). Pe de cealalta parte ai facilitati diverse, magazine, restaurante, servicii diverse si un puls de viata 24/7. Cu alte cuvinte compromisuri, accepti neajunsurile ca sa te bucuri de beneficii(evident, nu e pentru oricine).

Vad ca dumneata ai o obsesie cu casele vechi, cu saracii, cu whatever. Sa-ti spun un "secret': nu intereseaza pe nimeni locuintele alea vechi cu legea 112 cu exceptia celora care cumpara pentru investitie, de inchiriat la altii. Cine vrea locuinta proprie aici in zona va viza blocurile ceausiste asa zis monolit ca prima optiune(pentru cine isi permite), iar ca a doua optiune - pentru cine are mai putini bani si accepta o doza de risc seismic(nu chiar gr. I, poate gradul II sau III), poate un apartament intr-un bloc tot comunist din anii +50-60, sunt si pe dimitrie cantemir, si pe ic bratianu, cred ca si pe langa curtea de apel.  Trebuiau sa apara si niste proiecte noi, dar nu stiu care-i treaba cu ele. ps. "orasul" in care am proprietate e crangasi, de acolo vin si sper sa pot cumpara in unirii ceva cu vedere la bulevard/fantani(nu stiu ce imi rezerva viitorul, vom vedea)

scuze de offtopic...

View Postfigo1988, on 05 februarie 2019 - 11:36, said:

Nu are absolut nici o treaba Posted Image Dar obiectiv, Primaverii e singura zona din Bucuresti care poate fi comparata cu zone de top din capitalele europene. Restul sunt compromisuri. Timpuri Noi - Nerva - Unirii sunt zone ok pentru Bucuresti, dar comparate obiectiv cu cartierele clasei de mijloc din alte orase europene importante, ies pe minus in multe privinte. Mai putin raportul venituri / pret, unde e imbatabil si motivul pentru care multi prefera sa nu plece din Bucuresti.

Primaverii, impreuna cu zona din spatele televiziunii si inca cateva strazi din perimetrul ala, nu are absolut niciun dezavantaj obiectiv, in afara de pret. Esti la 2 pasi de un parc superb, conectat de majoritatea punctelor importante din oras prin cea mai buna infrastructura din Bucuresti, densitate mica, cu strazi dimensionate corect, arhitectura cat de cat unitara si bine intretinuta.
Zici obiectiv. Eu cred ca esti foarte subiectiv. Cam in cat timp ajungi de acolo la un magazin macar ca Unirea? Mie imi ia cam 5-6 minute. Pe jos. Cam cat iti ia pana la o zona de restaurante si cluburi si bairam ca in centrul vechi, Stiu ca sunt niste crasme scumpe pe acolo, dar nu e comparabil cu centrul vechi. Ce supermarket mare ai in zona? N-ai! Niste chichinete de megaimajuri. Cam cate evenimente publice organizate, gen concerte, se desfasoara acolo? Cam cate magazine si restaurante non-stop sunt in zona? Ai acces lejer la diverse servicii precum foto, xerox, croitorie, curatatorie?
Nu mai zic, mi se pare ca e cam aglomeratie pe acolo, cam full de masini in timpul saptamanii, cu toate ca se vrea a fi zona mai linistita...

Edited by TruthHurts, 05 February 2019 - 21:02.


#58
bogdan_tudor

bogdan_tudor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 14.06.2009

View Postmariinache, on 05 februarie 2019 - 19:03, said:

Bogdan_tudor - Cred că tu dacă nu ți-ai luat ceva până acum, nici de acum în colo nu o vei face că ești prea pretențios.

mi-am luat :-)
criteriile pe care le-am scris sunt pentru imobilul in care locuiesti. pentru investitii poti face rabat la unele dintre ele, acolo rentabilitatea primeaza.

figo - cand am scris One Floreasca ma referea de fapt la One Mircea Eliade. Acela e la stadiu de fundatie. Intr-adevar, One Floreasca Lake e finalizat si dat in folosinta de mai mult timp. Am uitat de el, imi cer scuze.

#59
scaramouche

scaramouche

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 212
  • Înscris: 30.01.2008

View Postfigo1988, on 05 februarie 2019 - 19:13, said:


Punctual, daca aveti alte sugestii in jurul bugetului asta (4 camere, sub 300k, cu 2 locuri de parcare), as aprecia.


Lighthouse Residence, asta daca Herastraul se ridica la pretentiile tale. Nu ma lasa SP sa pun link-ul cu preturile, da' Google is the best friend.

#60
TruthHurts

TruthHurts

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 06.10.2018
Bati campii marinache. Stiu eu foarte bine ce-i pe-acolo. A stat cred ca mai mult de un an de zile la vanzare un apartament de 4 camere fix langa fantana mare, cu 240k euro. Si nu-i obligatoriu sa fie fix acolo, important e sa ai o vedere misto. asupra zonei. Vederea din apartament(mi se pare cam prea jos):

Attached Files


Edited by TruthHurts, 06 February 2019 - 08:00.


#61
Adrexx

Adrexx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,221
  • Înscris: 22.12.2015
Peste  2500 EURO  / mp este  mult  pentru  ce ofera  zona.
Pret  de  West.....
Pai se  compara ?

Plus  ca  cei care  fac  afaceri  /cer  preturi de  West, ar trebui sa  suporte  rigorile  legilor  ca in West.
Sa justifice  fiecare  ban  castigat.
De  la  A la  Z.

Edited by Adrexx, 06 February 2019 - 10:13.


#62
TruthHurts

TruthHurts

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 06.10.2018

View Postmariinache, on 06 februarie 2019 - 09:02, said:

poate înțelegi unde vor unii să ia.
[...]

și alea unde vor magistrații să ia.

https://www.google.r...12!8i6656?hl=ro

Cred că tu știi foarte bine ce vrea un judecător să cumpere
Ma doare fix in kur unde vor magistratii sau parlamentarii sau dracu sa-i ia, sa cumpere. Si tot acolo ma doare despre parerea ta in legatura cu diversele blocuri.

Si la fel de mult ma intereseaza ce vor sa cumpere evreii cu care ai o obsesie, pentru cultura ta generala destul de subreda, blocul cu ambasada e predominant cladire de birouri, sitraco center ii zice. Daca sunt jmekeri evreii, pot sa-l cumpere cu totul. In fine, discutii despre nimic, facem offtopic aiurea... simti nevoia sa te certi mereu cu cineva, si nici tu nu stii de ce exact... Posted Image (eu cred ca tu visezi sa vinzi niste apartamente din alea de 150-180k euro la niste vrei, la pret dublu, poate triplu, ca intermediar... dar poti sa visezi in continuare, evreii sunt mai smecheri decat tine)

Edited by TruthHurts, 06 February 2019 - 12:02.


#63
sarger0s

sarger0s

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 02.06.2010

View Postbogdan_tudor, on 05 februarie 2019 - 21:00, said:


mi-am luat :-)
criteriile pe care le-am scris sunt pentru imobilul in care locuiesti. pentru investitii poti face rabat la unele dintre ele, acolo rentabilitatea primeaza.

figo - cand am scris One Floreasca ma referea de fapt la One Mircea Eliade. Acela e la stadiu de fundatie. Intr-adevar, One Floreasca Lake e finalizat si dat in folosinta de mai mult timp. Am uitat de el, imi cer scuze.

Pentru ca sunt de acord in mare cu criteriile enuntate si de curiozitate, ce zona/rezidential ?

#64
serpiko33

serpiko33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,298
  • Înscris: 16.05.2005

View Postmariinache, on 05 februarie 2019 - 19:03, said:

Bogdan_tudor - Cred că tu dacă nu ți-ai luat ceva până acum, nici de acum în colo nu o vei face că ești prea pretențios.

Sunt multi oameni care sunt la fel de pretentionsi, stiu o gramada de oameni care cauta cu bucatarii inchise, nu vrajeala cu o bucatarie aruncata pe un perete al livingului la misto, cat despre suprafete are perfecta dreptate, prea multa pacaleala cu proiectele astea asa zise de lux, se construiesc apartamente din ce in ce mai mici, ne intoarcem in timp la anii '50 la cartierul construit de comunisti la repezeala peste mahalaua Floreasca.

Multa lume vrea sa cumpere o proprietate buna (dormitoare 16-18-20mp plus baie en suite si dressing, living 30-50mp, bucatarie inchisa 15-20-25mp), de calitate si rar apare proiecte corecte pe piata, sunt foarte multi oameni cu bani in Bucuresti care ar cumpara ceva de calitate dar nu au ce. Eu personal prefer pereti de bca in locul rigipsului.

View Postfigo1988, on 05 februarie 2019 - 19:13, said:

In 2016 stiu ca se laudau ca au deja unul gata, https://oneunited.ro...floreasca-lake/ . Pe restul nu le-am urmarit in detaliu, trebuie sa recunosc ca as fi crezut ca sunt deja gata.  Daca situatia e asa cum o prezinti (nu am niciun motiv sa nu cred), atunci se explica si sistemul de finantare si cumva pune sub semnul intrebarii "sanatatea" firmei care se ocupa.

In principiu sunt de acord cu cele spuse de tine, doar ca pana acum nu am gasit nimic care sa ma multumeasca din toate punctele de vedere, deci compromisuri stiam ca vor fi facute. Apartamentele care au compartimentare generoasa (nu neaparat ok, dar la un dormitor de +20mpu nu mai simti un spatiu pierdut), sunt de obicei pozitionate foarte prost pentru a intra in buget. Apartamentele care m-ar satisface 100%, atat dpdv al pozitionarii, al finisajelor cat si al compartimentarii (desi aici sunt mai putin critic decat altii), trec in general de 3-4k eur/mpu, ceea ce se traduce in preturi de vanzare intre 400 si 600k de euro. Evident, fac banii, dar cand iti iei VW Passat nu primesti aceleasi lucruri ca intr-un E-klasse.

Punctual, daca aveti alte sugestii in jurul bugetului asta (4 camere, sub 300k, cu 2 locuri de parcare), as aprecia.

Sincer iti spun, nici nu am observat daca au mentionat pe undeva cuvintele respective: lux, premium etc. Mi se par oricum golite de continut, cu apogeul fiind atins cu Monaco Tower din Berceni. E, in final, un ansamblu intr-o zona ok a Bucurestiului (dar nu de top), cu impartire ok, pret ok (am explicat mai sus de ce consider asta). Daca ar fi deja gata si asa cum promit ei, mi s-ar parea ca e o oferta buna.

Ia arunca o privire peste Orhideea Gardens (terminat 2009), 3 camere XL 143mp utili cu 2 dormitoare cate 18mp utili cu baie proprie, living+dining+bucatarie (care poate fi inchisa) 75mp si marea majoritate a apartamentelor vin si cu 2 locuri de parcare incluse, este considerat unul dintre cele mai bine realizate ansambluri din Bucuresti, este bine pozitionat, are centru spa cu piscina si sala de fitness, are gradinita, locuri de joaca pentru copii, faci 1-2 minute pana in Carrefour Orhideea.

#65
okayro

okayro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 28.03.2007

View Postserpiko33, on 01 august 2019 - 06:07, said:

Sunt multi oameni care sunt la fel de pretentionsi, stiu o gramada de oameni care cauta cu bucatarii inchise, nu vrajeala cu o bucatarie aruncata pe un perete al livingului la misto, cat despre suprafete are perfecta dreptate, prea multa pacaleala cu proiectele astea asa zise de lux, se construiesc apartamente din ce in ce mai mici, ne intoarcem in timp la anii '50 la cartierul construit de comunisti la repezeala peste mahalaua Floreasca.

Multa lume vrea sa cumpere o proprietate buna (dormitoare 16-18-20mp plus baie en suite si dressing, living 30-50mp, bucatarie inchisa 15-20-25mp), de calitate si rar apare proiecte corecte pe piata, sunt foarte multi oameni cu bani in Bucuresti care ar cumpara ceva de calitate dar nu au ce. Eu personal prefer pereti de bca in locul rigipsului.



Ia arunca o privire peste Orhideea Gardens (terminat 2009), 3 camere XL 143mp utili cu 2 dormitoare cate 18mp utili cu baie proprie, living+dining+bucatarie (care poate fi inchisa) 75mp si marea majoritate a apartamentelor vin si cu 2 locuri de parcare incluse, este considerat unul dintre cele mai bine realizate ansambluri din Bucuresti, este bine pozitionat, are centru spa cu piscina si sala de fitness, are gradinita, locuri de joaca pentru copii, faci 1-2 minute pana in Carrefour Orhideea.

Acum multi ani, cand am fost la vizionare la orhideea gardens, m-am speriat de lista de intretinere. Erau sume 1000-2000 lei/luna. Deci, acum cativa ani!! Acum nu stiu daca e lafel sau mai rau. Pai ma mut in apartament nou sa dau cat o chirie pe luna pe intretinere? Blocurile noi se presupune ca sunt bine facute (energetic, etc.) si au intretinere teoretic mai mica.

Edited by okayro, 02 August 2019 - 03:05.


#66
RaduN

RaduN

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 22.09.2006
100.000 EUR + TVA , 2 camere, putin peste 50 mp utili, fara bucatarie ( ce numesc ei bucatarie este de fapt o chicineta, fara fereastra) buna afacere dar buna doar pentru dezvoltator.

#67
edi10000

edi10000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 06.09.2008
Nu cumpara nimeni asa ceva, stai linistit.

#68
Alastair007

Alastair007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 09.03.2013
Salut!

Acum 1 saptamana am trecut prin zona dupa foarte mult timp si am observat ca cei de la VASTINT (cei ce detin cladirile de birouri TNSquare) au imprejmuit terenul aflat vizavi de NEO.
Eram cu masina si din mers nu am vazut nici o pancarta care sa anunte o constructie, cel putin nu pe partea cu Minulescu. Are cineva idee daca apare ceva acolo?

Nu intreb ca persoana care a contractat la NEO (sunt doar curios).

Si ca sa raman on topic, personal nu apreciez complexul ca ar merita sumele cerute din 3 motive principale, suprafetele, compartimentarile si traficul descarcat pe o strada cu 1 banda pe sens intr-o zona rezidentiala si mai nou de birouri.

#69
figo1988

figo1988

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,874
  • Înscris: 10.10.2003
Da, cea mai înaltă clădire de la vastint va fi vizavi de bloc

#70
mirc2003

mirc2003

    Emo biliar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,605
  • Înscris: 16.03.2008
Prea era frumos ca să rămână asa liber spațiul verde. Mizerii urbanistice.

#71
figo1988

figo1988

    Guru Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,874
  • Înscris: 10.10.2003
Au fost ăștia de la vastint prea civilizați, că au pus și întreținut gazonul ăla pe teren unde știau că oricum vor construi. Alții l-ar fi împrejmuit și ar fi lăsat buruienile sa crească

#72
XtremePWN

XtremePWN

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 739
  • Înscris: 26.11.2019

View PostAlastair007, on 04 septembrie 2020 - 12:43, said:

Salut!

Acum 1 saptamana am trecut prin zona dupa foarte mult timp si am observat ca cei de la VASTINT (cei ce detin cladirile de birouri TNSquare) au imprejmuit terenul aflat vizavi de NEO.
Eram cu masina si din mers nu am vazut nici o pancarta care sa anunte o constructie, cel putin nu pe partea cu Minulescu. Are cineva idee daca apare ceva acolo?

Nu intreb ca persoana care a contractat la NEO (sunt doar curios).

Si ca sa raman on topic, personal nu apreciez complexul ca ar merita sumele cerute din 3 motive principale, suprafetele, compartimentarile si traficul descarcat pe o strada cu 1 banda pe sens intr-o zona rezidentiala si mai nou de birouri.

O sa se construiasca zona rezidentiala in urmatorii ani

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate