Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)
 

Cum a fost spart acest cont de Facebook?

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#37
TruthHurts

TruthHurts

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 06.10.2018

View PostPololica, on 13 decembrie 2018 - 11:23, said:

Ce verificari minime poti avea la o cartela prepaid? Daca nu se cumpara cu buletinul (mai tineti minte scandalul: cum sa se ia cartele cu buletin, doar nu sunt abonamente?), nu se poate face dovada utilizatorului.

Daca eram Orange, as fi cerut reclamatia de la Politie.
Te intreaba pe cine ai sunat in ultimele x zile/saptamani, ce optiuni aveai activate, samd.

#38
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009

View Posthwplanet, on 13 decembrie 2018 - 11:56, said:

Hahahaha. Am citit ca l-a inchis 2 ani... hahahaha, a spart un cont de Facebook si l-a inchis 2 ani hahahahaa.
Tu cum judeci cam om de rand incadrarea faptei, ce ar fi trebuit sa ii faca ?

#39
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Trebuiau să îi posteze pe feisbucu lui că e heckăr amator. Și după aia să-i dea o cafea, să-l bată pe spate prietenește și să-l trimită acasă.

Mare crimă ce-a făcut a spart feisbucu la un țăran.

Edited by waterman, 13 December 2018 - 13:04.


#40
BraviaAmpero

BraviaAmpero

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 923
  • Înscris: 03.11.2018

View PostMagicwisewolf, on 13 decembrie 2018 - 12:53, said:

Si a CEO-ului Orange la nivel mondial si a actionarilor si a lui Dumnezeu si a lui Sf Petru.
. Nu a respectat procedurile, regulamentul si l-a durut in cur, nu i-a pasat. Regulamente si proceduri exista in toate firmele si corporatiile. Si cele din corporatii sunt foarte drastice comparativ cu cele din firmele mici sau mijlocii. Faptul ca unii aleg sa nu le respecte sau nu le pasa de ele, e alta poveste.
Nimeni nu face chestia asta daca pestele de la cap nu se impute.

#41
hwplanet

hwplanet

    Cont sters.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,641
  • Înscris: 05.07.2018

View PostPlatonX, on 13 decembrie 2018 - 12:57, said:

Tu cum judeci cam om de rand incadrarea faptei, ce ar fi trebuit sa ii faca ?

Adica cum, dai aceeasi soarta pentru unul care ucide pe cineva, si unul care sparge un amarat de cont de Facebook? :)

#42
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009

View Posthwplanet, on 13 decembrie 2018 - 13:40, said:

Adica cum, dai aceeasi soarta pentru unul care ucide pe cineva, si unul care sparge un amarat de cont de Facebook?
Nu ar trebui aceeasi soarta, la fel cum nu ar trebui eliberare conditionata, etc. Dar vezi ca legiuitorii sunt din ce in ce mai intelegatori cu criminalii, violatorii, pedofilii pt ca sunt si ei oameni: pedepesi tot mai mici, elibarari conditionate, discurs public ca sunt si ei oameni si nu putem distruge viata unui criminal cu o pedeapsa foarte mare.

Edited by PlatonX, 13 December 2018 - 14:09.


#43
khtyler

khtyler

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 12.12.2018

View PostPlatonX, on 13 decembrie 2018 - 14:08, said:

Nu ar trebui aceeasi soarta, la fel cum nu ar trebui eliberare conditionata, etc. Dar vezi ca legiuitorii sunt din ce in ce mai intelegatori cu criminalii, violatorii, pedofilii pt ca sunt si ei oameni: pedepesi tot mai mici, elibarari conditionate, discurs public ca sunt si ei oameni si nu putem distruge viata unui criminal cu o pedeapsa foarte mare.
Inchisorile de la noi sunt oricum niste vagauni mizerabile si jungle in adevaratul sens al cuvantului unde detinutii nu sunt reeducati, ci doar tinuti inchisi mai ceva ca animalele, hraniti, tinuti in conditii neigienice cu sobolani, multi sunt vatamati si violati de colegii de celula . Si chiar daca detinutul   a omorat sau a furat, asta nu inseamna ca ar trebui torturat, vatamat, violat sau supus unui regim medieval de detentie .  Majoritatea ies de acolo traumatizati, mai degraba bestii decat oameni .   De ce crezi ca recidiveaza?Ca asa le sta in gena?Nu, inchisorile din Romania n-au fost niciodata institutii de corectie asa cum se spune, ci pur si simplu regim de detentie punitiva si atat.  Mai bine ii trimiti sa faca munca in folosul comunitatii, sau la mine ca munca voluntara  si sa doarma in casele lor supravegheati pare un tratament punitiv mult mai uman decat sa-i tii inchisi si mai ales pe banii statului (adica ai contribuabilor).  Munca fizica  i-ar stoarce de toata energia negativa si orice initiativa ilegala decat sa stea inghesuiti ca sobolanii.
Probabil ca multi  au ajuns sa prefere reinstaurarea pedepsei cu moartea care pare o pedeapsa mult mai umana decat teroarea din regimul de detentie.
Nu-l simpatizez pe Toader si Dragnea,  ba chiar nu-mi place ca au ajuns sa acapareze justitia de o sa ne intoarcem in vremurile comuniste de vor ajunge si astia sa faca arestari politice la comanda - cel putin asa va fi  in anii urmatori dupa ce PSD va acapara si DNA-ul. Practic, sarim din lac in put, tocmai militantii pentru imbunatatirea conditilor din penitenciare si apararii drepturilor infractorilor vor comite abuzuri la randul lor.  
Dar inchisoarea ar trebui sa insemne corectie, nu tortura.
The 50 Most Comfortable Prisons in the World - Arrest Records.com
In alte state europene drepturile omului iti sunt respectate chiar si daca esti criminal in serie, indiferent ca-ti place sau nu, iar in Norvegia si Coreea de Sud, poate cele mai civilizate state din lume, conditiile sunt de lux.   Suntem in secolul 21, nu in Evul Mediu, iar cei care sustin tortura si mentinerea detinutilor in conditii precare ce incalca carta drepturilor omului  ar trebui sa vada primii cum e acolo printr-un tur de vizita. Niciunui dusman nu poti sa-i urezi sa ajunga acolo.
Penitenciarele din Romania care par medievale de-a dreptul si oarecum concureaza cu  penitenciarele din SUA sau Brazilia la capitolul de degradare morala (dar macar acolo conditiile igienice nu sunt asa de precare la capitolul igiena).   In inchisorile romanesti esti la mila altor colegi infractori de celula care iti pot face felul, iar gardienilor nu le pasa, sa nu mai zic cator abuzuri esti supus.
#DIZGRAŢIAŢII Scrisoarea unui deţinut către autorităţi: „Închisoarea este iadul unde demonii conduc”

Copilul asta de exemplu a pierdut trei luni din viata doar pentru ca ar fi fost complice, dar in realitate a fost pur si simplu dezorientata de anturaj, ea nefacand nimic.   Realizezi prin ce teroare a  trecut doar pentru un moment de neatentie?   "Justitia" asta o aparati voi de fiecare data cand iesiti sa protestati in strada!  
Povestea Alexandrei, o minoră care a ajuns să stea trei luni în închisoare din cauza anturajului

Si tu poti sa ajungi la inchisoare pentru o infractiune comisa din neatentie care sa prejudicieze material un alt om printr-o semnatura facuta aiurea.  
Justitia romana pentru care ies multi romani in strada sa protesteze a comis multe abuzuri in ultimii zeci de ani, fiind inca la stadiul de comunism, acum suntem  o cleptocratie politieneasca unde cei cu mai multi bani pot avea imunitate si se pot crede deasupra legii avand avocati mai bine platiti. Si da, majoritatea condamnarilor au fost facute pe baza de dosare politice,  pentru ca daca aveam justitie impartiala, acum 90% din clasa politica romaneasca care ne-a condus in ultimii 30 de ani  indiferent de culoare politica  era scuturata,   inclusiv fostii lideri de stat si premieri  ar fi fost condamnati  pe perioade indelungate pentru coruptie sau crime impotriva umanitatii.
Pe scurt: in Romania sentinta ti se aplica in functie de avere: daca ai mai putini bani, ai sentinta mai dura conform legii, daca ai mai multi bani, ai sentinta mai usoara, ba chiar scapi si poti sa recidivezi linistit.

Inclusiv Dragnea pare sa fie beneficiar al sistemului defect juridic pentru ca are bani, influenta si putere de isi permite sa conduca tara drept condamnat cu executare. Daca era un neica' nimeni , era condamnat la zeci de ani  cu executare ca in alte tari.

Edited by khtyler, 13 December 2018 - 15:20.


#44
anicoara

anicoara

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,252
  • Înscris: 28.01.2005

View Posthwplanet, on 13 decembrie 2018 - 11:56, said:

Hahahaha. Am citit ca l-a inchis 2 ani... hahahaha, a spart un cont de Facebook si l-a inchis 2 ani hahahahaa. Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Invata sa citesti ! A fost condamnat cu suspendare, nu a stat inchis.

#45
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009

View Postkhtyler, on 13 decembrie 2018 - 14:51, said:

In alte state europene drepturile omului iti sunt respectate chiar si daca esti criminal in serie, indiferent ca-ti place sau nu
Nu ma refer la conditiile din inchisori - sunt de acord ca ar trebui imbunatatite.
Ma refer la faptul ca:
- se elibereaza conditionat
- pedepsele sunt tot mai mici - ca durata
- politicienii sunt tot mai intelegatori fata de infractori - inca o data, nu ma refer la conditiile din inchisori. Sunt intelgatori in sensul ca si criminalii/violatorii/pedofilii ar trebui sa iasa anticipat, ar trebi sa fie intelesi de societate, ar trebui sa ne fie mila de ei. Daca ai primit 10 ani pentru ca ai omorat un om, atunci 10 ani stai la inchisoare.

Edited by PlatonX, 13 December 2018 - 16:25.


#46
YourFan

YourFan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,326
  • Înscris: 30.01.2017

View Postkhtyler, on 13 decembrie 2018 - 14:51, said:

In alte state europene drepturile omului iti sunt respectate
Tu nu mai esti om din momentul in care ai violat un copil inocent..

#47
TruthHurts

TruthHurts

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,155
  • Înscris: 06.10.2018

View PostPlatonX, on 13 decembrie 2018 - 16:24, said:

Ma refer la faptul ca:
- se elibereaza conditionat
- pedepsele sunt tot mai mici - ca durata
- politicienii sunt tot mai intelegatori fata de infractori - inca o data, nu ma refer la conditiile din inchisori. Sunt intelgatori in sensul ca si criminalii/violatorii/pedofilii ar trebui sa iasa anticipat, ar trebi sa fie intelesi de societate, ar trebui sa ne fie mila de ei. Daca ai primit 10 ani pentru ca ai omorat un om, atunci 10 ani stai la inchisoare.
Da, se elibereaza conditionat, aproape peste tot in lume, doar salbatici retardati nu.

Pedepsele nu-s neaparat tot mai mici, uneori si cresc, in mod chiar absurd!

Ceea ce nu vezi, e ca se incrimineaza tot mai multe fapte! Enorm de multe, inclusiv fapte perfect legitime si corecte dpdv moral, inclusiv fapte fara absolut nicio victima reala! Retardatii nu vad asta, ei vad doar exceptiile atat de rare si irelevante, cum ar fi faptul ca in cateva tari s-a legalizat marijuana, fara insa sa se intrebe de ce a fost incriminata pana atunci si care ar trebui sa fie tragerea la raspundere a celora care au incriminat-o!

#48
khtyler

khtyler

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 100
  • Înscris: 12.12.2018

View PostYourFan, on 13 decembrie 2018 - 21:21, said:

Tu nu mai esti om din momentul in care ai violat un copil inocent..
Cat timp are constinta si un pic rationament,  si chiar daca este handicapat mental,  e considerat om, oricat nu ne-ar placea.  Poate sa fie si un terorist si Hitler insusi, in Europa de azi ,  poate nu va fi iertat  in veci pentru ce a facut, dar orice criminal are dreptul la viata si la demnitate cat timp nu se opune autoritatilor si nu mai reprezinta o amenintare.   S-a terminat demult epoca spanzuratoarei, ghilotinarii sau executiei prin impuscare, viata unui om neavand niciun pret.      Nici eu nu l-as putea ierta pe nemernicul care mi-ar viola copilul/sotia sau mi-ar ucide o cunostinta/ruda, dar nu am niciun drept sa-i  iau viata   fiindca stiu ca orice as face, timpul   nu se va intoarce inapoi. Violatorii   intr-adevar, ar merita sa fie direct castrati chimic, dar uite ca traim in  civilizatie.   Daca tot i se da condamnare pe un termen definit indelungat (10-20 ani ), inseamna ca la un moment va fi liber si trebuie sa se reintegreze, ori regimul inchisorilor de la noi nu-i corecteaza deloc atitudinea si risca sa devina recidivist dupa cum s-a vazut recent de cand Toader a eliberat niste detinuti violenti si salbaticiti de regimul penitenciarelor de la noi . Ori  construiesti niste penitenciare dupa standarde europene  pentru detinutii cu condamnari pe termen definit in asa fel incat sa nu mai recidiveze, ori il condamni pe toti violatorii  la inchisoare pe viata in cele mai abjecte conditii medievale si aia e, nu-i mai lasi niciodata sa umble liberi in societate. Valabil si cu astia condamnati pentru infractiuni de mica gravitate care pot fi indreptati in regimuri de corectie care sa le schimbe atitudinea, nu sa-i salbaticeasca in asa masura incat sa devina capabili de infractiuni mai grave.    
  


Legat de conditile din penitenciare, noi nu suntem in stare sa modernizam spitalele si sa imbunatatim conditile din scolile de stat.
Doamne fereste sa fii  pacient, detinut sau elev in Romania , adica in principiu sa stai al mila statului   fiindca   induri niste conditii de Evul Mediu sau demne de tara de lumea a treia. N-avem idee cat de mult  se incalca drepturile omului in tara asta care cica-i stat membru UE.

Edited by khtyler, 13 December 2018 - 23:29.


#49
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009

View PostTruthHurts, on 13 decembrie 2018 - 21:22, said:

Da, se elibereaza conditionat, aproape peste tot in lume, doar salbatici retardati nu.
Si care ar fi rationamentul pentru care as avea intelegere pentru un om care intentinat si repetat si-a batut joc de alti oameni?
- a furat
- a violat
- a abuzat
- a ucis

Dupa care logica mai crede cineva ca acel om se va schimba, dupa ce in mod repetat si premeditat a facut cele de mai sus ?

View Postkhtyler, on 13 decembrie 2018 - 23:18, said:

Nici eu nu l-as putea ierta pe nemernicul care mi-ar viola copilul/sotia sau mi-ar ucide o cunostinta/ruda, dar nu am niciun drept sa-i  iau viata  fiindca stiu ca orice as face, timpul   nu se va intoarce inapoi.
Nu e vorba de a lua viata infractorilor, e vorba de a-i lasa in societate. Daca un om te-a furat o data, ii dai a doua sansa, te-a furat a doua oara, ii dai a doua sansa, te-a furat a zecea oara ii dai a zecea sansa, dar la un moment dat nu mai poti avea incredere in el. A doua, a treia, a zecea sansa, dar la un moment dat vezi ca nu ai cu cine si atunci nu mai colaborezi cu el. La fel si aici: cate sanse trebuie sa dai un om daca el tot recidiveaza, de cate ori trebuie sa recidiveze sa intelegem ca este un pericol social iremediabil ?

Edited by PlatonX, 14 December 2018 - 10:38.


#50
Piscopescu

Piscopescu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,507
  • Înscris: 24.03.2018

View Postunderb, on 13 decembrie 2018 - 12:37, said:

Popo, tu esti bandit. Incepe sa se vada legatura dintre topicurile tale.

Cum adica, si "popo" si bandit, simultan... Posted Image?!

Edited by Piscopescu, 14 December 2018 - 17:39.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate