Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Recomandari Cuptoarele Electrice incorporabile
Last Updated: May 02 2024 18:46, Started by
Adm
, Nov 23 2018 08:55
·
9
#721
Posted 28 April 2024 - 00:35
Cum să nu fie puțin?!
Ăla nu este consum de (doar) cuptor, este și de la tv-uri (unul are diagonala de 1,90 m.), mașină spălat, plită cu inducție, iluminat, diverse aparate mici, încărcare telefoane/ceasuri/laptop, sisteme audio & etc. Edited by crisstonne, 28 April 2024 - 00:37. |
#723
Posted 28 April 2024 - 10:37
#724
Posted 28 April 2024 - 19:11
Azi a fost zi de grill. Frigărui de pui la 300 de grade.
Attached Files |
#725
Posted 28 April 2024 - 20:27
#726
Posted 28 April 2024 - 21:16
#727
Posted 28 April 2024 - 21:16
MMike, on 28 aprilie 2024 - 20:27, said:
In cat timp ? |
#729
Posted 01 May 2024 - 20:28
Super pizza. Azi am făcut și eu fursecuri și am încercat prima dată programul aer cald și umed. Mi se părea mică temperatura și am pus mai multe minute decât era specificat și puneam eu de obicei. S-au cam bronzat, dar au ieșit fantastice. Nu s-au ars, dar s-au făcut puțin bej închis. La gust nu se simte arsură.
Edited by iogamac, 01 May 2024 - 20:28. |
#730
Posted 01 May 2024 - 21:42
Legat de temperatură vs. timp. Am studiat mult și am vorbit cu mulți oameni din domeniul gastronomic (eu sunt fotograf, specializat în fotografia comercială/produs și lucrez pentru diverse restaurante) și am înțeles importanța temperaturilor mari și a timpului scurt de gătire. Temperatura de 300 de grade a fost un must have în alegerea cuptorului. În privința coacerii de pizza, 250-260 de grade sunt obligatorii pentru ca blatul să fie crocant, să nu devină uscat și să nu se ardă compoziția. Conținutul proteic ridicat al făinii vine imediat după temperatură. Pentru pizza de mai sus am folosit griș pentru pizza de la Molisana. Se găsește la Kaufland, nu e foarte scump. Pentru blat am folosit 400 gr făină, 260 ml apă călduță, 12 gr. zahăr, 8 gr. sare 16 gr. drojdie proaspătă. Sarea cu făina, apa cu zahărul și drojdia. La final se amestecă și frământă 10 minute, se lasă la dospit apoi se fac 3 blaturi. Șmecheria este ca atunci când le pui în cuptor, acesta să fie preîncălzit la 250 și tăvile de copt să fie încălzite la aceeași temperatură. Șocul termic va face ca blatul să fie crocant și la mijloc .
|
|
#731
Posted 01 May 2024 - 23:02
Si eu folosesc temperatura mare la pizza, are cuptorul o setare dedicata pentru pizza dar la temperatura de 220 grade.
Am marit temperatura, am setat aerul sus si jos apoi am memorat pe favorite si gata setup-ul. Ai o bila alba pentru ca ai pus Rucola la final, multi o pun la inceput si se usuca pe blat pana se termina procesul. pizza cuptor AEG.jpg 286.27K 13 downloads |
#732
Posted 02 May 2024 - 09:16
Frunzele de busuioc se pun la fel, după ce scoți pizza din cuptor.
|
#733
Posted 02 May 2024 - 12:57
Vă dați seama ce burgeri vor fi deseară 😀
Attached Files |
#734
Posted 02 May 2024 - 16:47
Poza este veche. Ultima tură pe care am făcut-o din 600g făină nu am apucat să o pozez...s-a topit, pur și simplu. Vrem rețeta pentru chiflele de hamburgher.
Attached Files |
#735
Posted 02 May 2024 - 18:39
Pentru chifle m-am ghidat după asta: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/4aL4StrpSTc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users