Kron Tower brasov
Last Updated: Nov 10 2018 04:00, Started by
fantomel10
, Sep 21 2018 19:14
·
0

Posted 21 September 2018 - 19:14

Salut.stie cineva mai multe detalii despre kron tower? Investitorii sunt seriosi?
Care este modul de cumparare al apartamentului in stadiul de proiect.(sau locatie inca neterminata).platesti avans gen 15% sau doar faci un act de rezerare de 500-1000 euro? Mi-as lua si eu un apartament aici, dar mi-e teama sa dau avans asa aiurea. Garantia ca ei termina blocul mi-o ofera mama😁! Multumesc anticipat!!! |
Posted 21 September 2018 - 19:37

Ba decat sa ti pierzi timpul raspunzandu-mi aiurea mai bine te iei cu mainile de fund si sari in sus.
Am nevoie de informatii clare, concrete.am zis sa intreb poate cineva(mai dragut ca tine) m-i le ofera. |
Posted 21 September 2018 - 19:40

Braşov, oraş de deal - depresiune puternic poluat şi cu o umezeală dinaia care-ţi merge în oase mai după înaintarea în vârstă. Depresiunea aia îşi spune cuvântul prin faptul că acumulează aerul rece şi poluanţii, CO2 -ul, smogul totul. Vântul bate pe deasupra. Asta se exlică prin densitatea mai mare a CO2-ului, noxelor, poluantilor şi aerului rece comparativ cu aerul normal.
Frigul vine din august şi pleacă în mai. Uite-te pe hartă să vezi că acolo sunt 8 grade acum si 7 la Predeal, concomitent in alte părţi ale tării sunt 20. Nu aş alege sub nici o formă. Poate să facă şi mama omida blocuri şi vile acolo. Se merită doar dacă ai deja loc de muncă pe la multinationalele de pe acolo. De fapt si-n iad te poţi muta dacă acolo ai loc de muncă. Edited by cipri2bau, 21 September 2018 - 19:46. |
Posted 21 September 2018 - 19:40

BA , o sa vezi tu ce raspunsuri o sa primesti, nu de alta dar au mai fost si altii care au "cautat " info
Ba decat sa ti pierzi timpul raspunzandu-mi aiurea mai bine te iei cu mainile de fund si sari in sus. Am nevoie de informatii clare, concrete.am zis sa intreb poate cineva(mai dragut ca tine) m-i le ofera. |
Posted 21 September 2018 - 19:50

Băi fantomel, cine cunoaste toti bazdacii care iau bani si pretind că fac case in schimb? ai văzut si cu blocul ala care a luat foc. Asa ca cască ochii.
Dai bani să-ţi facă neica nimeni casă sau bloc cu materiale din demolări, aşa că e un risc, mai bine construieşte-ti singur sau cu cunostinte sau cumpără gata facut. |
Posted 21 September 2018 - 19:51

Citește și aici: http://www.bizbrasov...zone-ale-tarii/
|
Posted 21 September 2018 - 21:28

Posted 21 September 2018 - 21:52

am citit "Korn Tower Brasov" si credeam ca vin Korn pe la noi... ar suna bine un Got the life sub Tampa.
|
Posted 21 September 2018 - 22:13

M-ai facut curios si m-am uitat:sunt fix 14 grade acum la Brasov. Iar cu aerul curat, cred că şi-au dat cu părerea fumătorii de prin bude. România are infrângenent de mediu exact ptr bucuresti brasov si iasi, şi nu ptr cluj timis sau ploiesti. E chiar culmea să mai zici de aer curat când mai sunt şi pe net zeci de plângeri ale localnicilor despre aerul care "pute" după spusele lor in anumite perioade ale zilei sau noaptea. Cu tot felul de minciuni si legende isi atrag acei excroci numiti "dezvoltatori imobiliari" care au facut si blocul ala care a ars prin bucuresti clienti prin diverse oraşe ale tării. Edited by cipri2bau, 21 September 2018 - 22:15. |
|
Posted 23 September 2018 - 14:52

Ce intreb eu si ce vorbeste lumea.Bosilor nu iau in calcul sa stau o viata in bv.la cati melteni se muta in bv acum pare o investitie de viitor un apartament.
Problema e ca unde mama naibi sa imi cumpar ca pe tot internetul gasesti in faze de proiect sau cu constructii demarate(inca neterminate).alea finalizate sunt integral cumparate. Lumea chiar arunca cu banii ca nebunii in faze de proiect.Eu sunt sceptic.Tocmai de aceea am zis sa intreb..sa mai aud si alte pareri |
Posted 23 September 2018 - 21:18

Kron Tower e cam la mama naibii de zone mai centrale. Plus n-are în spate nici-un dezvoltator mai mare și mai serios ci unul care a avut parcă agenție imobiliară. Eu dacă aș lua doar cu avans minim eventual.
|
Posted 23 September 2018 - 21:20

Kron Tower e cam la mama naibii de zone mai centrale. Plus n-are în spate nici-un dezvoltator mai mare și mai serios ci unul care a avut parcă agenție imobiliară. Eu dacă aș lua doar cu avans minim eventual. Mie imi convine zona.nu caut sa stau ultra central.si ies repede din oras spre buc. Problema e de incredere la banii in avans.mersi de parere |
Posted 23 September 2018 - 23:13

Braşov, oraş de deal - depresiune puternic poluat şi cu o umezeală dinaia care-ţi merge în oase mai după înaintarea în vârstă. Depresiunea aia îşi spune cuvântul prin faptul că acumulează aerul rece şi poluanţii, CO2 -ul, smogul totul. Vântul bate pe deasupra. Asta se exlică prin densitatea mai mare a CO2-ului, noxelor, poluantilor şi aerului rece comparativ cu aerul normal. Frigul vine din august şi pleacă în mai. Uite-te pe hartă să vezi că acolo sunt 8 grade acum si 7 la Predeal, concomitent in alte părţi ale tării sunt 20. Nu aş alege sub nici o formă. Poate să facă şi mama omida blocuri şi vile acolo. Se merită doar dacă ai deja loc de muncă pe la multinationalele de pe acolo. De fapt si-n iad te poţi muta dacă acolo ai loc de muncă. ![]() Edited by g0t0g0, 23 September 2018 - 23:15. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users