![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
traseu cu GPS ?
Last Updated: Aug 02 2018 14:40, Started by
overseas
, Aug 01 2018 13:54
·
0

Posted 01 August 2018 - 13:54

Ce device sau app trebuie sa utilizez ca sa marchez un traseu pe GPS ?
Am fost odata la un teambuilding prin munte si am avut exercitii in care mi s-a dat un device care m-a calauzit pe un traseu necunoscut. Ce variante am ? |
Posted 01 August 2018 - 14:01

Runtastic, ai trial câteva zile, apoi cu plată. Mai sunt reduceri. Plus că au tot felul de addonuri pentru fel de fel de exerciții: alergare, bicicletă, fitness, etc
https://play.google....=:S:ANO1ljLDv9s |
Posted 01 August 2018 - 16:13

Ce device sau app trebuie sa utilizez ca sa marchez un traseu pe GPS ? Am fost odata la un teambuilding prin munte si am avut exercitii in care mi s-a dat un device care m-a calauzit pe un traseu necunoscut. Ce variante am ? Ca doar nu folosesti vreo aplicatie GPS pentur a merge pe un drum deja cunoscut, nu ?! Sau arata asa mai bengos... nu-ti aduci aminte absolut nimic, interfata, butoane, culori, mesaje.... ?! |
Posted 02 August 2018 - 12:12

Imi aduc aminte de device, dar nu stiu marca si sunt ani buni de atunci.
Ideea e: ma duc sa ingrop o comoara intr-un loc nou pentru mine, total necunoscut si vreau sa pastrez ruta. Google Maps face din astea ? |
Posted 02 August 2018 - 14:40

N-ai nevoie sa pastrezi nici o ruta.
Doar coordonatele GPS ale locatiei. Da, probabil Maps stie sa salveze cumva/undeva aceste coordonate. Sau ruta. Sau alte programe, gen Strava. Sau, probabil, orice aplicatei GPS stie sa salveze asa ceva. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users