Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Utilizare cuptor microunde
Last Updated: Jul 16 2018 11:38, Started by
41ex
, Jul 14 2018 16:37
·
0
#19
Posted 14 July 2018 - 21:14
Usa deschisa tot timpul. Cand o inchid: porneste cuptorul. Asa e la mine de 15 ani.
|
#20
Posted 14 July 2018 - 21:20
un aparat defect nu este etalon pt cele functionale. sa nu-mi zici ca iti si alege puterea si timpul de gatire asa singur de capul lui, ca deja nici jules verne nu te-ar mai crede daca ar trai in zilele noastre si ii spui
zi exact modelul, sa vedem si noi minunea asta a tehnicii care e doar la tine |
#21
Posted 14 July 2018 - 21:23
folosesc de 13 ani microunde, acelasi, nici urma de cancer, nici la mine, nici la el .. numaratoarea continua!
detergent eco? |
#22
Posted 14 July 2018 - 21:26
Paz, on 14 iulie 2018 - 17:18, said:
Grasime se evapora, grasimea, nu. Daca te uiti la filtrele de la hota, sunt murdare de unsoare. Edited by xeleron, 14 July 2018 - 21:26. |
#23
Posted 14 July 2018 - 22:31
41ex, on 14 iulie 2018 - 16:37, said:
1. dupa ce incalziti mancarea in microunde, lasati usa cuptorului deschisa pt o perioada de timp? 2. unii spun ca grasimea din mancare se evapora odata cu apa pe peretii cuptorului, este adevarat? sau sarea? 2 - nu, grasimea nu se evapora, mai face micro explozii si ajunge pe pereti, asta e altceva. |
#24
Posted 14 July 2018 - 22:52
#26
Posted 14 July 2018 - 23:33
Frate, dar voi sp[alati cuptorul odata pe an de se aduna atata jeg? :w00t:
Eu pun intotdeauna capac la vasul din cuptor. Merge si o farfurie intinsa care sa acopere vasul. Mai ales ca am reusit sa sparg capacul de la un vas de Jena in care obisnuiam sa incalzesc mancarea :P Daca faci chestia asta nu se evapora apa si nici nu se murdareste asa tare. Pentru curatire, cam odata pe luna il scot din priza, il spal cu buretele plus detergent de vase, il clatesc cu buretele umed si eventual il las 15 minute cu usa deschisa sa se usuce. Sunt la al doilea cuptor (primul m-a tinut vreo 12 ani, iar pe asta il am de vreo 3) si n-am avut probleme. |
#27
Posted 14 July 2018 - 23:38
41ex, on 14 iulie 2018 - 17:06, said:
nu-s mituri. eu de exemplu mai pun fish fingers si dupa 6 minute sunt picaturi de apa pe "tavan". grasimea cred ca e de la mici "explozii" ale mancarii. altfel nu se explica. stropeste din microexplozii, da. Dar fiind acoperita mancarea, nu ajunge pe "tavan" |
#28
Posted 14 July 2018 - 23:56
Stiti cumva daca e daunator sa mananci mancare incalzita in cuptor cu microunde?
Vazusem un experiment cu niste studenti care au fiert apa in cuptorul cu microunde si apoi udau o floare.In 30 zile floarea a murit. |
|
#30
Posted 15 July 2018 - 00:32
#32
Posted 15 July 2018 - 11:50
1. Doar daca am incalzit ceva care a facut foarte multi aburi.
2. Nu cred ca se evapora, sare/stropeste. Folosesc un capac de plastic 3. Cel actual e nou, 1 an si jumatate, niciodata curatat. Cel vechi, probabil 10 ani l-am avut, curatat cu solutii obisnuite, poate chiar din ala de spalat vase, o data la 2-3-5 ani. |
#33
Posted 15 July 2018 - 22:06
si credeti ca poate lua miros/gust mancarea de la altceva incalzit inainte?
iar faza cu capacul e ca ma gandesc ca o sa am o gramada de apa baltind in mancare, plus ca trebuie inca un vas in plus(capacul) spalat de fiecare data. Edited by 41ex, 15 July 2018 - 22:07. |
|
#34
Posted 16 July 2018 - 11:38
Foarte foarte rar ramine miros de la alta mincare, mai ales daca este ceva cu miros foarte pregnant si ceva multi aburi.
Nu prea se impregneaza in urmatoarea mincare (oricum, eu nu prea am incalzit 2 feluri diferite imediat unul dupa altul), ramine in cuptor, dispare singur in 10-15 minute.... Nu ai nici o apa, capacele alea au un mic ventil pe unde ies aburii. Da, uneori uneori ramine mai mult condens pe capac, nu in mincare. Eu am grija sa-l scot drept (inclinat curge condensul) si-l arunc in chiuveta. Si vrei sa-l speli dupe fiecare folosire ?! Eu il spal cind deja e nesimtire, plin de grasime |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users