Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De cand a devenit Suedia o ț...

Izolatie centura și stalpi

Rareș Nastase semneaza seria...

Toyota Yaris Hybrid sau VW Polo 1...
 Cea mai buna rețea by Ookla ...

Infintare asociatie proprietari -...

Chip grafic integrat vrea driver ...

Onkyo NS 6170 vs NUC + DAC
 Despre comunicare

Cum sa invat pt admiterea la facu...

Recomandare smartphone 800 lei

Cum va informați inainte de a ave...
 Consum prea mare focus MK2?

Alegere/discutii frigider offgrid...

Problema Facebook Lite

Sa fie EDID-ul monitorului , sau ...
 

Dupa asamblare PC-ul nu porneste - Fost "Ajutor urgent"

- - - - -
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#1
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 18.04.2018
Salut, tocmai mi a venit kit ul comandat si anume : placa baza acer rs880m05a1=m3400 si procesor amd athlon ii x2 260 3.2ghz , problema este ca nu porneste , ce anume nu e conectat corect sau ceva ce mi scapa mie , sursa a intrat perfect : atasez si niste poze, multumesc mult .:)Attached File  P_20180711_184742.jpg   384.31K   95 downloadsAttached File  P_20180711_184844.jpg   168.67K   94 downloads
conectarea mufelor pe placa de baza: power led, reset, hdd led si power sw le am facut ca aici [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9usANOrivxE?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by CostyNn96, 11 July 2018 - 17:57.


#2
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,240
  • Înscris: 29.04.2018
Si butonul de start unde e ?

Am mai vorbit cu tine ?
Aveai ca avatar, un cap cu palarie ?

#3
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 18.04.2018

View PostPaz, on 11 iulie 2018 - 17:58, said:

Si butonul de start unde e ?

Am mai vorbit cu tine ?
Aveai ca avatar, un cap cu palarie ?
da, am modificat avatarul... ce buton de  start.? Elucideaza ma te rog  , sunt jn ceata de vreo ora :(
Am optat pt o placa mai noua de baza cu memorie ram ddr3 ce suporta 16 gb pe frecventa maxima 1333mhz, iar eu i am conectat 2x2=4 gb ram 1333mhz , sa fie problema sursa?

Edited by CostyNn96, 11 July 2018 - 18:02.


#4
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,240
  • Înscris: 29.04.2018
:D Dar tu cum te astepti sa-ti porneasca ? Bagand stecherul in priza ? :)

Pe carcasa, aveai buton de aprindere ?

#5
james_tont89

james_tont89

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 467
  • Înscris: 25.11.2015
Sa nu fi surprins cand o sa iti ia foc ai mare grija ce fire combini si cum le combini

#6
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 18.04.2018

View PostPaz, on 11 iulie 2018 - 18:03, said:

:D Dar tu cum te astepti sa-ti porneasca ? Bagand stecherul in priza ? :)

Pe carcasa, aveai buton de aprindere ?
pai am conectat toate compontele ca si pe celelalte placi si nu porneste...apas power si nimic..

#7
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 23.11.2017
Mi se pare sau mufa de la placa de baza nu e pusa cum trebuie?
Gen, ai lasat 4 pini liberi sus, si cei 4 pini in plus de la mufa tot liberi.

Edited by Muf, 11 July 2018 - 18:06.


#8
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,240
  • Înscris: 29.04.2018

View PostCostyNn96, on 11 iulie 2018 - 18:03, said:

pai am conectat toate compontele ca si pe celelalte placi si nu porneste...apas power si nimic..

Nu se vede din poze, pare totul in aer fara carcasa. Avem PDFul placii ?

#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,694
  • Înscris: 01.12.2001
Citeste manualul si conecteaza tot.
Daca nu poti, il duci la un service si p!atesti montajul.

#10
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 18.04.2018
Cand o bag in priza se aude ca intra curent in ea dar nu porneste.... Aici e si manualul
https://www.manualsl...pire-M3400.html

Edited by CostyNn96, 11 July 2018 - 18:10.


#11
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 23.11.2017
Muta conectorul asta mai sus ca sa acopere cei 4 pini incercuiti
[ https://i.imgur.com/wu9lGTB.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

iar dupa bagi acesti 4 pini in cei 4 ramasi jos descoperiti in placa de baza.

[ https://i.imgur.com/79FVqEc.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#12
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,869
  • Înscris: 01.07.2007
@Muf, Cum sa mute mufa aia? Mufa aia intra intr-un singur fel, nu poti sa il bagi cum vrei.
@OP, ai conectat doar 20 din cei 24 de pini ai mufei, ai facut si poza... Muf are dreptate, PARTIAL, repet nu poti muta acea mufa cum vrei tu.

#13
menaloty

menaloty

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,116
  • Înscris: 15.11.2016
Pai sa se uite sa corespunda nr1 de la mufa cu nr1 de la slot, scrie pe ele.

#14
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 23.11.2017
Nu mas mira sa o fi fortat pana a intrat cum a vrut el.
Am mai intalnit...

Sau acei 4 pini in aer de la sursa sa intre sus, nu se vede prea bine din poze.

Edited by Muf, 11 July 2018 - 18:19.


#15
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 18.04.2018
Nu am fortat a intrat fara probleme ..asa am conectat la toate placile ...2 surse am incercat si nu porneste . :| curent intra in ea ca se audr un scurt bipuit

#16
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 77,269
  • Înscris: 07.02.2003
E normal sa fie acei pini in aer daca sursa e doar ATX 20pin. Acolo normal trebuie sursa ATXv2.2 cu 24 pini.

Edited by andreic, 11 July 2018 - 18:21.


#17
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 23.11.2017
Mai invarte si tu conectorul ala pana intra toti pinii :))

#18
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,240
  • Înscris: 29.04.2018
Costy, dar placa veche avea acei 4 pini liberi ?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate