Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PINNED Black Friday 2018

PINNED Este Black Friday țeapa? Dis...

Pinned topics

Tremurat tiranti same ariete .
 Toyota Auris Touring Sports Hybri...

Recomandare Switch HDMI

1,4 K este mult,este puțin ?

Probleme Ford KA
 Laptop in coma

Indiana Line Diva 552 vs Monitor ...

Detalii tehnice banci, conturi, i...

Porturi SMTP blocate pe RDS?
 Green Screen

Huawei P20 lite vs P20 Mate lite

sfat antena si LNB

Sfat achizitie PC?
 

Dupa asamblare PC-ul nu porneste - Fost "Ajutor urgent"

- - - - -
  • Please log in to reply
68 replies to this topic

#1
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 18.04.2018
Salut, tocmai mi a venit kit ul comandat si anume : placa baza acer rs880m05a1=m3400 si procesor amd athlon ii x2 260 3.2ghz , problema este ca nu porneste , ce anume nu e conectat corect sau ceva ce mi scapa mie , sursa a intrat perfect : atasez si niste poze, multumesc mult .:)Attached File  P_20180711_184742.jpg   384.31K   95 downloadsAttached File  P_20180711_184844.jpg   168.67K   94 downloads
conectarea mufelor pe placa de baza: power led, reset, hdd led si power sw le am facut ca aici [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/9usANOrivxE?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by CostyNn96, 11 July 2018 - 17:57.


#2
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,756
  • Înscris: 29.04.2018
Si butonul de start unde e ?

Am mai vorbit cu tine ?
Aveai ca avatar, un cap cu palarie ?

#3
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 18.04.2018

View PostPaz, on 11 iulie 2018 - 17:58, said:

Si butonul de start unde e ?

Am mai vorbit cu tine ?
Aveai ca avatar, un cap cu palarie ?
da, am modificat avatarul... ce buton de  start.? Elucideaza ma te rog  , sunt jn ceata de vreo ora :(
Am optat pt o placa mai noua de baza cu memorie ram ddr3 ce suporta 16 gb pe frecventa maxima 1333mhz, iar eu i am conectat 2x2=4 gb ram 1333mhz , sa fie problema sursa?

Edited by CostyNn96, 11 July 2018 - 18:02.


#4
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,756
  • Înscris: 29.04.2018
:D Dar tu cum te astepti sa-ti porneasca ? Bagand stecherul in priza ? :)

Pe carcasa, aveai buton de aprindere ?

#5
james_tont89

james_tont89

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 467
  • Înscris: 25.11.2015
Sa nu fi surprins cand o sa iti ia foc ai mare grija ce fire combini si cum le combini

#6
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 18.04.2018

View PostPaz, on 11 iulie 2018 - 18:03, said:

:D Dar tu cum te astepti sa-ti porneasca ? Bagand stecherul in priza ? :)

Pe carcasa, aveai buton de aprindere ?
pai am conectat toate compontele ca si pe celelalte placi si nu porneste...apas power si nimic..

#7
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 23.11.2017
Mi se pare sau mufa de la placa de baza nu e pusa cum trebuie?
Gen, ai lasat 4 pini liberi sus, si cei 4 pini in plus de la mufa tot liberi.

Edited by Muf, 11 July 2018 - 18:06.


#8
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,756
  • Înscris: 29.04.2018

View PostCostyNn96, on 11 iulie 2018 - 18:03, said:

pai am conectat toate compontele ca si pe celelalte placi si nu porneste...apas power si nimic..

Nu se vede din poze, pare totul in aer fara carcasa. Avem PDFul placii ?

#9
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,386
  • Înscris: 01.12.2001
Citeste manualul si conecteaza tot.
Daca nu poti, il duci la un service si p!atesti montajul.

#10
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 18.04.2018
Cand o bag in priza se aude ca intra curent in ea dar nu porneste.... Aici e si manualul
https://www.manualsl...pire-M3400.html

Edited by CostyNn96, 11 July 2018 - 18:10.


#11
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 23.11.2017
Muta conectorul asta mai sus ca sa acopere cei 4 pini incercuiti
[ https://i.imgur.com/wu9lGTB.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

iar dupa bagi acesti 4 pini in cei 4 ramasi jos descoperiti in placa de baza.

[ https://i.imgur.com/79FVqEc.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#12
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,946
  • Înscris: 01.07.2007
@Muf, Cum sa mute mufa aia? Mufa aia intra intr-un singur fel, nu poti sa il bagi cum vrei.
@OP, ai conectat doar 20 din cei 24 de pini ai mufei, ai facut si poza... Muf are dreptate, PARTIAL, repet nu poti muta acea mufa cum vrei tu.

#13
menaloty

menaloty

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,430
  • Înscris: 15.11.2016
Pai sa se uite sa corespunda nr1 de la mufa cu nr1 de la slot, scrie pe ele.

#14
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 23.11.2017
Nu mas mira sa o fi fortat pana a intrat cum a vrut el.
Am mai intalnit...

Sau acei 4 pini in aer de la sursa sa intre sus, nu se vede prea bine din poze.

Edited by Muf, 11 July 2018 - 18:19.


#15
CostyNn96

CostyNn96

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 18.04.2018
Nu am fortat a intrat fara probleme ..asa am conectat la toate placile ...2 surse am incercat si nu porneste . :| curent intra in ea ca se audr un scurt bipuit

#16
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 78,624
  • Înscris: 07.02.2003
E normal sa fie acei pini in aer daca sursa e doar ATX 20pin. Acolo normal trebuie sursa ATXv2.2 cu 24 pini.

Edited by andreic, 11 July 2018 - 18:21.


#17
Muf

Muf

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 23.11.2017
Mai invarte si tu conectorul ala pana intra toti pinii :))

#18
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,756
  • Înscris: 29.04.2018
Costy, dar placa veche avea acei 4 pini liberi ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate