Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alegere boxe

Cand isi cere Dragnea scuze pacie...

Sistem pentru gaming AMD si Intel

Vreau sa cumpar de pe eBay
 Microlab M860 5.1 - Bazait difuzo...

substanta curatare gresie balcon

Piesa catia

Unde as putea gasi cat mai multe ...
 Mancare sanatoasa! Mancare pe...

Camera foto capabila sa filmeze F...

Infiltratie apa in mașina

Roata dreapta spate blocata - Pas...
 asus zenfone 4 vs nokia 7 plus

Apelare vocala

Recomandare monitor

Banca Mondiala: Creșterea ec...
 

Extindere banda flex

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
MeNpHi5

MeNpHi5

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 20.09.2012
Salutare,

Am o camera pentru telefon si doresc sa ii extind banda flex astfel incat sa o pot scoate in afara telefonului. M-ar interesa sa aiba cam 10-15 cm.
Exista cumva prelungitor pentru asa ceva sau aveti alta solutie solutie .

Multumesc anticipat.

Attached Files


Edited by MeNpHi5, 13 June 2018 - 16:21.


#2
DaculScoril0

DaculScoril0

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,160
  • Înscris: 03.12.2014
foarfecă+sârmă+letcon+multă răbdare
Și puțin probabil să meargă

#3
MeNpHi5

MeNpHi5

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 20.09.2012
Multumesc pentru raspuns dar nu e o solutie asta. Ma intereseaza ceva care sa reziste.
Ceva in genul acesta imi trebuie , doar ca nu stiu exact cuum se numeste ca sa pot comanda si sa fie compatibil.
[ http://ragecams.com/shop/images/goproextcable.com.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#4
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,475
  • Înscris: 05.12.2005
Acolo e frecvenţă mare de lucru şi trasee cu impedanţă bine adaptată, 15cm înseamnă în RF mult.
Mai degrabă caută o cameră pe USB, dacă ai OTG la telefon.

#5
MeNpHi5

MeNpHi5

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 20.09.2012
Am deja o camera otg dar nu satisface nevoile. Mulțumesc oricum pentru sfat.
Aștept răspunsuri în continuare.

#6
costy_ytsoc

costy_ytsoc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,065
  • Înscris: 02.07.2005
nu poti la nivel de amator si in principiu orice alta solutie o sa te coste de o sa cauti alt aparat.

#7
orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,743
  • Înscris: 26.02.2008
Un raspuns mai pertinent decât al dl mihaicozac nu ai să primești. Așa că așteaptă în continuare.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate