Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pc pre-configured.

Exindere monitor pe un TV

Lacul Sf.Ana

Alternativa pentru Bitlocker
 Becuri LED fiabile

Afisare info website dreapta la c...

Zgomote cuidate PC. Sa fie de la ...

Avast Safezone Browser - s-a inst...
 Problema transfer fișiere pe...

Cu cat poate fi mai scumpa o casa...

Cablu prelungire videoproiector B...

A Quiet Place - 2018
 Providerii meteo Android?

Minciuni si manipulare enel

Scrisoarea celor sase ....

Panbalcanismul o posibila ideolog...
 

Extindere banda flex

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
MeNpHi5

MeNpHi5

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 20.09.2012
Salutare,

Am o camera pentru telefon si doresc sa ii extind banda flex astfel incat sa o pot scoate in afara telefonului. M-ar interesa sa aiba cam 10-15 cm.
Exista cumva prelungitor pentru asa ceva sau aveti alta solutie solutie .

Multumesc anticipat.

Attached Files


Edited by MeNpHi5, 13 June 2018 - 16:21.


#2
DaculScoril0

DaculScoril0

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,394
  • Înscris: 03.12.2014
foarfecă+sârmă+letcon+multă răbdare
Și puțin probabil să meargă

#3
MeNpHi5

MeNpHi5

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 20.09.2012
Multumesc pentru raspuns dar nu e o solutie asta. Ma intereseaza ceva care sa reziste.
Ceva in genul acesta imi trebuie , doar ca nu stiu exact cuum se numeste ca sa pot comanda si sa fie compatibil.
[ http://ragecams.com/shop/images/goproextcable.com.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#4
mihaicozac

mihaicozac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,997
  • Înscris: 05.12.2005
Acolo e frecvenţă mare de lucru şi trasee cu impedanţă bine adaptată, 15cm înseamnă în RF mult.
Mai degrabă caută o cameră pe USB, dacă ai OTG la telefon.

#5
MeNpHi5

MeNpHi5

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 20.09.2012
Am deja o camera otg dar nu satisface nevoile. Mulțumesc oricum pentru sfat.
Aștept răspunsuri în continuare.

#6
costy_ytsoc

costy_ytsoc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,145
  • Înscris: 02.07.2005
nu poti la nivel de amator si in principiu orice alta solutie o sa te coste de o sa cauti alt aparat.

#7
orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

    Craiova

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,820
  • Înscris: 26.02.2008
Un raspuns mai pertinent decât al dl mihaicozac nu ai să primești. Așa că așteaptă în continuare.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate