Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Alegere boxe

Cand isi cere Dragnea scuze pacie...

Sistem pentru gaming AMD si Intel

Vreau sa cumpar de pe eBay
 Microlab M860 5.1 - Bazait difuzo...

substanta curatare gresie balcon

Piesa catia

Unde as putea gasi cat mai multe ...
 Mancare sanatoasa! Mancare pe...

Camera foto capabila sa filmeze F...

Infiltratie apa in mașina

Roata dreapta spate blocata - Pas...
 asus zenfone 4 vs nokia 7 plus

Apelare vocala

Recomandare monitor

Banca Mondiala: Creșterea ec...
 

Bootmgr

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Trap01

Trap01

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 13.03.2014
Salut,îmi cer scuze dacă am postat in topicul greșit dar am și eu o problema. Am schimbat hardul la laptop iar acum când am reinstalat Windows ul,după primul restart de la primul driver instalat mi a apărut eroarea cu bootmgr is missing,am făcut eu ceva greșit sau probabil este de la hard?

#2
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,950
  • Înscris: 07.11.2006
Ai incercat sa cauti pe internet solutia?
Nu te invat,doar iti recomand;tasteaza bootmgr is missing si mai departe vezi tu ce faci,ce alegi.

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 42,567
  • Înscris: 15.06.2004
Cam suspect sa se buseasca sectorul de boot asa repede.
Hardul care l-ai pus e nou ?

In mod normal bootezi din nou dupa DVD-ul de Windwos si alegi repair, nu instalare.
Apare o consola de comanda si scrii acolo:
fixmbr - dai enter
fixboot - dai enter

In mod normal ar trebui sa mearga dupa asta.

Mai sunt si pe-aici cateva sute de topice pe subiect, dar sunt mai vechi - e primul de care mai aud de peste un an.

#4
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,703
  • Înscris: 22.07.2004
E gresita prioritatea de boot in bios.
Daca ai scos CD-ul de instalare, BIOS-ul nu mai stie de pe ce sa faca BOOT.

Edited by _-_, 13 June 2018 - 09:02.
Aria de limba rmana este in alta parte (off-topic).


#5
Trap01

Trap01

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 13.03.2014
Posibil sa ai dreptate,am instalat de pe stick dar nu țin minte sa l fi scos când am dat restart,și am făcut treaba cu repair ca altfel n as fi întrebat aici ca nu s ipocrit dar nu îmi apare partiția C in meniu

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate