Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme sutitrare pe apple tv 4k

Un sfat va rog la un land rover f...

Pc pre-configured.

Exindere monitor pe un TV
 Lacul Sf.Ana

Alternativa pentru Bitlocker

Becuri LED fiabile

Afisare info website dreapta la c...
 Zgomote cuidate PC. Sa fie de la ...

Avast Safezone Browser - s-a inst...

Problema transfer fișiere pe...

Cu cat poate fi mai scumpa o casa...
 Cablu prelungire videoproiector B...

A Quiet Place - 2018

Providerii meteo Android?

Minciuni si manipulare enel
 

Bootmgr

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Trap01

Trap01

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 13.03.2014
Salut,îmi cer scuze dacă am postat in topicul greșit dar am și eu o problema. Am schimbat hardul la laptop iar acum când am reinstalat Windows ul,după primul restart de la primul driver instalat mi a apărut eroarea cu bootmgr is missing,am făcut eu ceva greșit sau probabil este de la hard?

#2
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,944
  • Înscris: 07.11.2006
Ai incercat sa cauti pe internet solutia?
Nu te invat,doar iti recomand;tasteaza bootmgr is missing si mai departe vezi tu ce faci,ce alegi.

#3
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 43,234
  • Înscris: 15.06.2004
Cam suspect sa se buseasca sectorul de boot asa repede.
Hardul care l-ai pus e nou ?

In mod normal bootezi din nou dupa DVD-ul de Windwos si alegi repair, nu instalare.
Apare o consola de comanda si scrii acolo:
fixmbr - dai enter
fixboot - dai enter

In mod normal ar trebui sa mearga dupa asta.

Mai sunt si pe-aici cateva sute de topice pe subiect, dar sunt mai vechi - e primul de care mai aud de peste un an.

#4
cspot

cspot

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,949
  • Înscris: 22.07.2004
E gresita prioritatea de boot in bios.
Daca ai scos CD-ul de instalare, BIOS-ul nu mai stie de pe ce sa faca BOOT.

Edited by _-_, 13 June 2018 - 09:02.
Aria de limba rmana este in alta parte (off-topic).


#5
Trap01

Trap01

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 13.03.2014
Posibil sa ai dreptate,am instalat de pe stick dar nu țin minte sa l fi scos când am dat restart,și am făcut treaba cu repair ca altfel n as fi întrebat aici ca nu s ipocrit dar nu îmi apare partiția C in meniu

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate