Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV
 Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML
 PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 "Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 

Configurare router mikrotik hap ac

- - - - -
  • Please log in to reply
106 replies to this topic

#91
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Mama lui de IPv6 :D bine ca ai rezolvat :)

#92
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,418
  • Înscris: 06.01.2007
Si uite ca pentru mine s-a spulberat si mitul ca Mikrotik sunt foarte stabile.
Ieri am intrat cu TeamViewer de pe un laptop pe altul, imediat ce s-a realizat conexiunea, am auzit routerul cum s-a resetat, face niste bipuri.
In log nu e nimic, decat faptul ca nu si-a dat shutdown cum trebuie. router was rebooted without proper shutdown by watchdog timer
Nu mi-a creat probleme pana atunci, dar, uite ca ...

Btw.. uitandu-ma la log, vad ceva interesant. Pare a fi un atac din partea unuia. Nu prea inteleg eu cum vine asta, dat fiind ca eu nici macar nu vad pagina de autentificare daca incerc sa intru din exteriorul retelei. Se pare ca a incercat si n-a reusit. Sper sa nu ma insel.
Attached File  Screenshot 2021-04-11 130420.jpg   311.56K   32 downloads

#93
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Exista topic dedicat RouterOS: https://forum.softpe...rse-tricks-etc/
Poti sa-ti dai singur report la postare sa specifici sa se mute acolo sau pe topicul deja deschis pentru modelul tau de MikroTik, daca se numara printre ele.

Quote

router was rebooted without proper shutdown by watchdog timer
Depinde ce-ai setat la watchdog timer, conform manualului: https://wiki.mikroti...System/Watchdog
Daca ai setat vreun IP la watch-address si acel IP n-a mai raspuns, ti-a dat reboot.
Daca n-ai IP setat, s-a blocat ceva prin router, ce model e si ce versiune de RouterOS ai pe el?
Cat despre erorile de autentificare la PPTP, e strict problema voastra ca urmare a activarii unui server PPTP pe router.
PS: si daca tot ti-ai lasat PPTP-ul "la liber" sa incerce toti useri si parole pe el, poate ai ramas fara RAM in urma unui numar mare de incercari simultane.
PS2: se poate analiza fisierul supout.rif creat automat in urma "crash-ului", daca n-ai debifat crearea automata a acestuia.

Edited by Znevna, 11 April 2021 - 12:24.


#94
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,418
  • Înscris: 06.01.2007
Ma depaseste o asemenea discutie, ideea de interes e ca routerul s-a resetat. N-am setat nimic prin el altceva decat se poate seta in quick-setup-ul lui.
Altfel, routerul avea un uptime de peste o luna si daca n-ar fi cazut enelul, ar fi avut uptime de cand l-am cumparat si instalat.
Asta cu watchdogul ma depaseste, dar eu n-am setat nimic la watch-address nici nu stiu cum se face.

Pe topicul dedicat RouterOS n-am ce sa postez deoarece nu inteleg mai nimic din ce se posteaza acolo.

Modelul e RB962UiGS-5HacT2HnT,  versiunea 6.48.

#95
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Daca n-ai configurat tu acel PPTP inseamna ca router-ul ti-e hack-uit.
Modelul tau are un topic aici: https://forum.softpe...ikrotik-hap-ac/
6.48 e o versiune in care n-am incredere, fiind un update major pe canalul de "stable". E aparut si 6.48.1 oricum.
Ca fapt divers eu inca-mi tin routerele pe 6.46.7 sau 6.46.8, au stricat cam multe in noile update-uri.
Router-ul s-a resetat cu un motiv :) nu prea se blocheaza ele aiurea.
Probleme in configurare, hack-uit sau circumstante care au dus la epuizarea resurselor (RAM in special) sau blocarea unui serviciu.
Poti urca un export la config (editat sa nu contina parole sau IP-uri publice) pe unul din cele doua topic-uri dedicate sa vedem ce ti-au facut dusmanii pe acolo :)
E ultima mea postare pe acest topic in legatura cu problema intampinata de tine. N-are nicio treaba acest topic cu problema ta.
Sau, varianta mai simpla, upgrade la 6.48.1 daca tot vrei sa stai pe ultimele versiuni de softuri, reset si reconfigurare pornind de la "accept defaults and continue".

#96
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,418
  • Înscris: 06.01.2007
Am bifat chestia aia cu VPN in ideea ca sa pot intra de la serviciu pe reteaua de acasa, probabil ca in intestinele lui si-a setat si PPTPul.
Au fost 13 incercari de hackuire, conform pozei pusa.

Dar nu-i problema n-am date sensibile iar la ce ma intereseaza pe mine, am backupuri.

Are treaba postarea mea deoarece eu insumi am recomandat Mikrotik pe acest topic, mi se pare firesc sa spun si ce probleme am intampinat, fie ele si din cauza mea.
In continuare, parerea mea nu s-a schimbat, as cumpara si recomanda in continuare. Dar cu asteriscul de rigoare.
Spre exemplu, eu am facut si un NAS din el, am atasat un SSD. Probabil sa fie si de aici cauza, dat fiind ca stiu ca nu se recomanda sa faci asa ceva. Insa in log nu se vede nimic, dupa parerea mea ar fi trebuit sa se vada ceva, nu sa am prima inregistrare din log aia cu rebootul.
O explicatie ar fi ca mi-a intrat cineva pe router si sa-mi fi sters cumva logul, desi am parola strong, nu ar trebui.
Dar faptul ca am intrat cu teamviewerul si imediat s-a restartat, consider ca nu poate fi o coincidenta. Are el ceva, un motiv, sunt sigur.

#97
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
Am mutat eu aici discutia despre hAP AC-ul lui maccip ...

#98
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Asa, acum pot sa scriu Posted Image
NU FOLOSITI routerele MikroTik pe post de NAS, nu e facut pentru asa ceva portul ala USB!! Posted Image Nici software-ul care ruleaza pe el..

Si legat de log, da, acesta nu se salveaza pe disk by default (ceea ce e bine pentru memoria interna), deci la reboot nu mai vezi si logul precedent.
Iar log-ul dinaintea crash-ului, ti-am zis si mai sus, se regaseste in fisierul supout.rif generat in urma crash-ului, ar trebui sa-l gasesti in "Files". https://wiki.mikroti...ort_Output_File
Iti faci cont pe site la ei, urci fisierul in sectiunea "Support / supout.rif viewer" si vezi logul + altele.

Edited by Tyby, 12 April 2021 - 11:46.


#99
Tyby

Tyby

    blue balls

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 15,397
  • Înscris: 29.11.2001
O sa comentez scurt acum, poate imi fac timp mai tarziu: baga clasa aia de IP-uri intr-un blacklist, si urmareste. Se poate si automatiza procedura, fara prea mult stres.

Deocamdata:

/ip firewall address-list
add address=94.232.41.0/24 comment="Russian friends #1" list=blacklist-hosts
/ip firewall filter
add action=drop chain=input comment="DROP - blacklist-hosts input" log=yes src-address-list=blacklist-hosts


Ma rog, poate fi imbunatatita, ex si forward, si output ... Dar ideea ramane cam aceeasi. Am o lista destul de lunga de /24 (sau mai mari) din diverse zone "prietene", care m-au f***t de-a lungul timpului. Din cand in cand, cand ma apuca, fac update de blacklist-hosts pe toate configurile, sa nu muncesc aiurea. Nu am observat o penalizare de performanta, nici macar pe routerele mai mici / mai incarcate.

PS: da, am si scripturi pentru automatizare pentru cei prea insistenti / pentru zone mai sensibile, insa inca sunt in cautarea unei solutii de external source update pentru blacklist, sa muncesc o singura data, si sa-si ia routerele singure update-ul de liste de acolo ... Nu am gasit inca nimic care sa ma multumeasca macar pe departe.

#100
kretzu77

kretzu77

    Custom title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,471
  • Înscris: 06.06.2006

View Postmaccip, on 11 aprilie 2021 - 13:20, said:

Am bifat chestia aia cu VPN in ideea ca sa pot intra de la serviciu pe reteaua de acasa, probabil ca in intestinele lui si-a setat si PPTPul.
Au fost 13 incercari de hackuire, conform pozei pusa.

Dar nu-i problema n-am date sensibile iar la ce ma intereseaza pe mine, am backupuri.

Are treaba postarea mea deoarece eu insumi am recomandat Mikrotik pe acest topic, mi se pare firesc sa spun si ce probleme am intampinat, fie ele si din cauza mea.
In continuare, parerea mea nu s-a schimbat, as cumpara si recomanda in continuare. Dar cu asteriscul de rigoare.
Spre exemplu, eu am facut si un NAS din el, am atasat un SSD. Probabil sa fie si de aici cauza, dat fiind ca stiu ca nu se recomanda sa faci asa ceva. Insa in log nu se vede nimic, dupa parerea mea ar fi trebuit sa se vada ceva, nu sa am prima inregistrare din log aia cu rebootul.
O explicatie ar fi ca mi-a intrat cineva pe router si sa-mi fi sters cumva logul, desi am parola strong, nu ar trebui.
Dar faptul ca am intrat cu teamviewerul si imediat s-a restartat, consider ca nu poate fi o coincidenta. Are el ceva, un motiv, sunt sigur.
Daca ai activat pptp-ul, macar fa un safelist cu ip-urile debla care te conectezi si input-ul pe portul ala numai pentru acea lista.
Mai ok ar fi l2tp/ipsec, chiar si openvpn (chiar daca e mai lent).
Nu ar strica si niste reguli de adaugare intr-un blacklist pt port scanning si brute force.

Edited by kretzu77, 13 April 2021 - 07:57.


#101
maccip

maccip

    46 ani

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,418
  • Înscris: 06.01.2007
Thanks guys, o sa ma ocup cand s-or alinia planetele si pentru chestia asta. Dar nu am notiunile necesare, deocamdata il folosesc asa cum e configurat. Va veni si ziua in care am sa-mi doresc mai mult si poate ma apuc sa invat niste retelistica, macar sa cunosc termenii.
Probabil ca in cazu meu impotriva unui frute force ar fi bun ca routerul sa aiba un delay in care, dupa o parola incercata, sa nu mai dea acces la nimeni timp de 10 secunde. Dar, evident, nu stiu cum se face asta.
Accesul din exterior oricum il fac mai mult de testare, nu am neaparat nevoie nici de VPN, nici FTP, nici chiar de acel NAS. Am vrut doar sa vad daca merge. Merge partial, nu chiar cum vreau eu, dar e ok.

#102
Metallus

Metallus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 15.01.2007
Pentru cei care inca au probleme cu ipv6 pe mikrotik:
la ipv6 e de ajuns sa setezi DHCP client:
/ipv6 dhcp-client
add add-default-route=yes default-route-distance=1 dhcp-options="" disabled=no interface=pppoe-out1 pool-name=pool6 pool-prefix-length=64 prefix-hint=::/0 request=prefix use-peer-dns=yes


isi genereaza singur pool de ip-uri
apoi trebuie sa setezi manual o adresa din acel pool la ipv6->addresses
acea adresa trebuie ridicata pe bridge (lan) interface

[admin@MikroTik] > ipv6/address/ print detail where from-pool=pool6
Flags: X - disabled, I - invalid, D - dynamic; G - global, L - link-local
4  G address=****:****:****:****::/64 from-pool=pool6 interface=bridge actual-interface=bridge eui-64=no advertise=yes no-dad=no



apoi mergi la ipv6->ND si pui setarile de aici:
/ipv6 nd prefix default set autonomous=yes preferred-lifetime=2m valid-lifetime=2m30s

si astea:
[admin@MikroTik] > ipv6/nd/ print
Flags: X - disabled, I - invalid; * - default
0  * interface=bridge ra-interval=10s-30s ra-delay=3s mtu=1480 reachable-time=unspecified retransmit-interval=unspecified ra-lifetime=2m ra-preference=medium hop-limit=64 advertise-mac-address=yes
	  advertise-dns=yes managed-address-configuration=no other-configuration=no dns=2620:fe::9,2620:fe::fe pref64=::/64

si asta:
/ipv6 settings
set accept-redirects=yes-if-forwarding-disabled accept-router-advertisements=yes-if-forwarding-disabled forward=yes max-neighbor-entries=8192
cred ca e suficient


Pentru firewall:
/ipv6 firewall address-list
add address=::/128 comment="defconf: unspecified address" list=bad_ipv6
add address=::1/128 comment="defconf: lo" list=bad_ipv6
add address=fec0::/10 comment="defconf: site-local" list=bad_ipv6
add address=::ffff:0.0.0.0/96 comment="defconf: ipv4-mapped" list=bad_ipv6
add address=::/96 comment="defconf: ipv4 compat" list=bad_ipv6
add address=100::/64 comment="defconf: discard only " list=bad_ipv6
add address=2001:db8::/32 comment="defconf: documentation" list=bad_ipv6
add address=2001:10::/28 comment="defconf: ORCHID" list=bad_ipv6
add address=3ffe::/16 comment="defconf: 6bone" list=bad_ipv6
add address=::224.0.0.0/100 comment=other list=bad_ipv6
add address=::127.0.0.0/104 comment=other list=bad_ipv6
add address=::/104 comment=other list=bad_ipv6
add address=::255.0.0.0/104 comment=other list=bad_ipv6
/ipv6 firewall filter
add action=accept chain=input comment="accept established, related, untracked" connection-state=established,related,untracked
add action=drop chain=input comment="drop invalid" connection-state=invalid
add action=accept chain=input comment="accept ICMPv6" protocol=icmpv6
add action=accept chain=input comment="accept UDP traceroute" port=33434-33534 protocol=udp
add action=accept chain=input comment="accept DHCPv6-Client prefix delegation." dst-port=546 protocol=udp src-address=fe80::/10
add action=accept chain=input comment="accept IKE" dst-port=500,4500 protocol=udp
add action=accept chain=input comment="accept ipsec AH" protocol=ipsec-ah
add action=accept chain=input comment="accept ipsec ESP" protocol=ipsec-esp
add action=accept chain=input comment="accept all that matches ipsec policy" ipsec-policy=in,ipsec
add action=drop chain=input comment="drop everything else not coming from LAN" in-interface-list=!LAN
add action=accept chain=forward comment="accept established, related, untracked" connection-state=established,related,untracked
add action=drop chain=forward comment="drop invalid" connection-state=invalid
add action=drop chain=forward comment="drop packets with bad src ipv6" src-address-list=bad_ipv6
add action=drop chain=forward comment="drop packets with bad dst ipv6" dst-address-list=bad_ipv6
add action=drop chain=forward comment="rfc4890 drop hop-limit=1" hop-limit=equal:1 protocol=icmpv6
add action=accept chain=forward comment="accept ICMPv6" protocol=icmpv6
add action=accept chain=forward comment="accept HIP" protocol=139
add action=accept chain=forward comment="accept IKE" dst-port=500,4500 protocol=udp
add action=accept chain=forward comment="accept ipsec AH" protocol=ipsec-ah
add action=accept chain=forward comment="accept ipsec ESP" protocol=ipsec-esp
add action=accept chain=forward comment="accept all that matches ipsec policy" ipsec-policy=in,ipsec
add action=drop chain=forward comment="drop everything else not coming from LAN" in-interface-list=!LAN



A mai pus @radutuby ceva comenzi in urma ce m-au ajutat

#103
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,201
  • Înscris: 18.04.2008
Mai merge cu /64?
Eu am avut probleme când ceream /64, așa că acum cer /56.

#104
Metallus

Metallus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 15.01.2007

View PostKyKyKyKy, on 12 februarie 2024 - 09:29, said:

Mai merge cu /64?
Eu am avut probleme când ceream /64, așa că acum cer /56.

Mi-a mers cu amandoua, dar asa am reusit ultima data sa il fac. Din pacate am pierdut zile intregi de testare si orice modificare aducea invalidarea unor setari, mai ales la adresa de ipv6. Oricum /64 ajunge pentru mine si cam pentru orice apartament/casa. Cei care nu reusesc cu /64 la dhcp-client, pot incerca linistiti sa ceara un /56 si cel mai probabil le va merge fara probleme.
Am uitat sa mentionez un pas foarte important: dupa ce toate setarile sunt facute corect, TREBUIE ROUTER REBOOT.
Din pacate mie mi se bloca clientul de ipv6 dhcp in searching/requesting si nu trecea in bound. In loguri nu am gasit nimic relevant. Dupa reboot isi lua corect adresa ipv6 pe dhcp.

De asemenea de mai sus, comanda aceasta se acceseaza din interfata astfel:
/ipv6 nd prefix default set autonomous=yes preferred-lifetime=2m valid-lifetime=2m30s

https://i.imgur.com/B0Qb6wsl.png

Edited by Metallus, 12 February 2024 - 09:57.


#105
Metallus

Metallus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 15.01.2007

View PostKyKyKyKy, on 12 februarie 2024 - 09:29, said:

Mai merge cu /64?
Eu am avut probleme când ceream /64, așa că acum cer /56.

Si am uitat sa specific un detaliu minor, DIGI ofera oricum /56 iar pe setarile de ipv6 dhcp-client nu poti sa "ceri" tu explicit ceva cu setarile de mai sus, doar pool-ul e configurat pentru /64.

#106
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,551
  • Înscris: 07.03.2006
1st..nu prea am mai bagat de mult mana intr-un mkr, deci ma bag precum.....

but config-ul pare nelalocul lui...sa ma exprim plastic - asta pt setarile de ipv6 standard:

de ex tu lasi acolo sa "treaca" ipsec-ul -ceea ce intr-un config default nu prea exista...
prefered si valid life-time sunt mult prea mici si nu respecta RFC8978
dhcpv6 si dhcpv6-pd sunt chestii diferite si bineinteles ca poti sa ceri ce prefix vrei - via pd evident...(vb la modul general, poate la mkr nu se poate dar n-as crede totusi asta...
HIP e pt multihoming...
/rant-off

PS
teoretic nu trebuie reboot, trebuie doar sa faci "hop" la sesiunea pppoe...disconnect/connect...nu stiu cum e la mkr.

#107
Metallus

Metallus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 15.01.2007

View Postogo, on 12 februarie 2024 - 14:32, said:

1st..nu prea am mai bagat de mult mana intr-un mkr, deci ma bag precum.....

but config-ul pare nelalocul lui...sa ma exprim plastic - asta pt setarile de ipv6 standard:

de ex tu lasi acolo sa "treaca" ipsec-ul -ceea ce intr-un config default nu prea exista...
prefered si valid life-time sunt mult prea mici si nu respecta RFC8978
dhcpv6 si dhcpv6-pd sunt chestii diferite si bineinteles ca poti sa ceri ce prefix vrei - via pd evident...(vb la modul general, poate la mkr nu se poate dar n-as crede totusi asta...
HIP e pt multihoming...
/rant-off

PS
teoretic nu trebuie reboot, trebuie doar sa faci "hop" la sesiunea pppoe...disconnect/connect...nu stiu cum e la mkr.

Sincer nu am incercat reconnect de pppoe conn, am mikrotik de cateva zile si tot atatea a durat sa fac ipv6. cu pppoe a fost destul de facil si "click-click-next".
Partea de ipv6 mi-a scapat totdeauna (cel putin notiunile ce nu sunt comune cu ipv4) si am preferat sa ascult de cei care stiu ce vorbesc. Am pus acest "tutorial" pentru ca tot ce am gasit pe forumuri sau https://gist.github....c0c7e2304e4814f nu aducea cu sine functionalitatea ipv6-ului. Din fericire am reusit sa inteleg suficient incat sa il aduc intr-o stare functionala.
Apreciez input-ul tau foarte mult, sa nu se inteleaga altceva. Ce am scris pana acum sunt doar scuze ale mele pentru calitatea informatiilor. Oricum se vede ca sunt puse oarecum anapoda si comenzile de terminal sunt amestecate cu setari din web interface/winbox.

De acord cu lifetime, dar sunt doua comentarii mai vechi doua pagini mai in spate legat de asta si tind sa fiu de acord cu ele:

View PostMembruAnonim, on 31 iulie 2019 - 23:02, said:

Aici vorbim de mikrotik/routeros si un anumit device care se comporta momentan intr-un anumit fel. Nu se specifica nicaieri (in setarile date cel putin) ce prefix sa ceri de la rds, ci doar cat de mare sa fie pool-ul in care-ti baga prefixul primit, care oricum nu poate fi /56 ci doar 57+ iar by default e 64.
Si-asa e destul de greoi de configurat mikrotik-ul pentru cineva obisnuit cu firmware-uri de la asus, d-link, tp-link sau altele.
Hai sa nu complicam inutil lucrurile simple, zic eu.
O observatie constructiva la ce s-a postat anterior ar fi fost sa se reduca lifetime-ul prefixului impartit in retea:
/ipv6 nd prefix default
set autonomous=yes preferred-lifetime=1w valid-lifetime=4w2d

In perioada aia daca-ti pica netul de 7 ori se aduna destul de multe adrese pe interfetele dispozitivelor, vorbind in cazul de fata, rds, unde primesti alt prefix la fiecare conectare.
Valori mai potrivite in cazul asta ar fi:
/ipv6 nd prefix default
set autonomous=yes preferred-lifetime=2m valid-lifetime=2m30s

si eventual sa reducem si ra interval
/ipv6 nd
set [ find default=yes ] interface=bridge-lan ra-interval=10s-30s





View Postogo, on 31 iulie 2019 - 22:23, said:

Yeah. Destul de f ciudat fata de "obisnuinta". Pur si simplu voi cereti la "noroc" un /64 ca oricum RDS da un /56.
Zic la noroc ca nicaieri nu vad unde specificati ce prefix sa ceara router-ul de la ISP - si nu inteleg cum ia /56 si nu /48 sau un /62. Le cere pe rand? Cum decide care e prefixul corect dintre /62 si /56 sau /59??
Pe alte sisteme trebuie sa specifici clar ce primesti si ce distribui mai departe:
set interfaces ethernet eth0 pppoe 0 dhcpv6-pd pd 0 prefix-length 56
ogo@gw-001-main# show interfaces ethernet eth0 pppoe 0 dhcpv6-pd
pd 0 {
	 interface eth3 {
		 host-address ::1
		 prefix-id :1
		 service slaac
	 }
	 interface eth3.40 {
		 host-address ::1
		 prefix-id :2
		 service slaac
	 }
	 interface eth3.50 {
		 host-address ::1
		 prefix-id :3
		 service slaac
	 }
	 prefix-length 56
}
rapid-commit enable
[edit]

LE
si delegarea pe  vlan 40 de exemplu (router on a stick config):
set interfaces ethernet eth3 vif 40 ipv6 router-advert cur-hop-limit 64
set interfaces ethernet eth3 vif 40 ipv6 router-advert prefix '::/64' autonomous-flag true
set interfaces ethernet eth3 vif 40 ipv6 router-advert prefix '::/64' on-link-flag true
set interfaces ethernet eth3 vif 40 ipv6 router-advert prefix '::/64' valid-lifetime 2592000

ogo@gw-001-main# show interfaces ethernet eth3 vif 40 ipv6
dup-addr-detect-transmits 1
router-advert {
	 cur-hop-limit 64
	 link-mtu 0
	 managed-flag false
	 max-interval 600
	 other-config-flag true
	 prefix ::/64 {
		 autonomous-flag true
		 on-link-flag true
		 valid-lifetime 2592000
	 }
	 reachable-time 0
	 retrans-timer 0
	 send-advert true
}
[edit]
ogo@gw-001-main#


Edited by Metallus, 12 February 2024 - 14:50.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate