Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Povestea spaima zmeilor.

HIDROCONSTRUCTIA nu a platit nici...

De ce unii oameni nu se bucura de...
 Radiator unitate interioara inghe...

autorecenzare - cu completare com...

Pe unde se pozeaza cablurile inst...

Nu reusesc sa downloadez Manjaro
 Exista masini de vanzare la 1000 ...

Valoare salariu tarifar dupa unir...

Cum pot sa dau aceasta gaura?

Copyright carte din 1940
 Mini laptop No Audio Output Devic...

Zdrobitor de fructe

Cort familie

Cum a fost pedepsit un medic care...
 

samsung galaxy note 5 soft corean

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
nickman1977

nickman1977

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.05.2018
buna,am rugamintea daca ma poate ajuta cineva in legatura cu  problema,.am un samsung galaxy note 5  sa dus placa de baza    am luat alta  si  cand am montato i-mi apare meniul in limba coreana   i-mi cer ceva cod si nu stiu ce sa scriu.i-am dat hard reset si la fel   in limba coreana ..ma pate ajuta cineva ?   va multumesc

Attached Files



#2
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,152
  • Înscris: 13.03.2017
Foloseste Google Translate for Android - camera mode - cu alt telefon
Vezi aici detalii;
https://www.androidc...ext-translation

#3
OPEDI

OPEDI

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,729
  • Înscris: 16.11.2017
e da bine.
E functional. Ramane doar de cosmetizat

#4
nickman1977

nickman1977

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.05.2018
Ok si cum fac asta. Nu pot intra deloc in meniul lui. Trebuie ceva parola sau?

#5
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Sa faci asta... CE ?
Colegii de mai sus spuneau sa iei alt telefon (scrie clar ALT TELEFON) cu Android, sa instalezi pe el Google Translate, sa filmezi / faci poza la acele texte in coreeana, sa vezi ce scrie acolo, sa ne spui si noua ce scrie acolo.
Apoi ne lamurim exact ce este de facut mai departe.
Sau poate iti dai seama singur.

Edited by trollerul_de_serviciu, 18 May 2018 - 18:26.


#6
lawrence74

lawrence74

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,266
  • Înscris: 10.07.2014
Se cere gasirea proprietarului.

#7
baribalu

baribalu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,253
  • Înscris: 23.10.2006
Felicitari, te-ai facut cu o placa de baza furata... Posted Image Cauta alta.... sau astepta sa iti bata la usa cu berbecul, pe la 6 AM, baietii in negru....Posted Image

Edited by baribalu, 18 May 2018 - 18:35.


#8
dan1980_25

dan1980_25

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,809
  • Înscris: 06.07.2007
neah pizdetz...ai bagat-o pe maneca.

#9
Spike250

Spike250

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 746
  • Înscris: 30.03.2017
Nu se poate face bypass? pana si la iphone se poate face sa il folosesti ca si ipod...

Initiator, ai facut greseala sa o cumperi din alt oras?

#10
nickman1977

nickman1977

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.05.2018
da am luat placa din alt oras       dar cel ce mi-a vanduto zice a el e proprietarul     tre sa aiva un cod ceva pe actele telefonului  ?

#11
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018
Habar am, doar o mica observatie.
Corect si frumos este "AIBA", nu "AIVA".
Ca nu esti Veorica Prima Ministra.

#12
nickman1977

nickman1977

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.05.2018
scz pt greselile gramaticale      la ce teapa am luat numa la gramatica nu ma mai gandesc

#13
nickman1977

nickman1977

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.05.2018
deci  sa inteleg ca nu am  ce face cu aceasta placa de baza    ,,,o sa incerc sa-mi recuperez banii inapoi    ..

#14
nickman1977

nickman1977

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.05.2018
Ok  multumesc frumos pt răspunsuri si pentru ajutor.

#15
marga32

marga32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,464
  • Înscris: 11.06.2010
Poate explica cineva de unde ar fi putut face rost vanzatorul de placa respectiva? De la un telefon furat (de unde)?

#16
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,581
  • Înscris: 27.06.2007

View Postmarga32, on 18 mai 2018 - 21:29, said:

Poate explica cineva de unde ar fi putut face rost vanzatorul de placa respectiva? De la un telefon furat (de unde)?
cum de unde!?
de unde s-a rasturnat caruta cu coreeni! :facepalm:

#17
trollerul_de_serviciu

trollerul_de_serviciu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,987
  • Înscris: 23.03.2018

View Postnickman1977, on 18 mai 2018 - 19:21, said:

scz pt greselile gramaticale   la ce teapa am luat numa la gramatica nu ma mai gandesc
Lasa, nu de la aia ai facut greselile alea.

#18
srk

srk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 82
  • Înscris: 10.06.2015
e posibil sa poti flashui un rom custom pe el daca nu are si reactivation lock enabled.

poti macar intra in download mode ? (cand il pornesti tine apasat simultan volum jos + home + power)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate