Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...
 Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina
 Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei
 

AMC HD

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
95 replies to this topic

#91
Anonymous007

Anonymous007

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 19.03.2022

Recomandări din programele lunii decembrie la televiziunile AMC Networks


În luna decembrie, televiziunile AMC Networks oferă o gamă variată de filme și emisiuni speciale dedicate sărbătorilor, concepute pentru a fi pe placul întregii familii. TV Paprika marchează începutul sezonului festiv, difuzând zilnic programe cu tematică de Crăciun. Printre acestea se numără emisiuni culinare cu bucătari renumiți, inclusiv Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Nigella Lawson și personajul local Prajiturela. Canalul AMC se concentrează pe filme cu acțiune și suspans, în timp ce Filmcafe atrage iubitorii de aventură cu filme ce includ personaje miraculoase și creaturi mistice. Pentru copii, Minimax aduce un nou desen animat despre viața de familie, lansat chiar înainte de Crăciun. JimJam, pe de altă parte, se concentrează în decembrie pe desene animate educative despre importanța familiei și prieteniei, difuzând în fiecare weekend filme de Crăciun fără pauze publicitare, anunță AMC Networks printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Emisiunile de sărbători de la TV Paprika se caracterizează prin savoare, umor și spiritul Crăciunului, aducând familii împreună în jurul televizorului pentru a savura rețete delicioase prezentate de Prajiturela, Jamie Oliver, Gordon, Gino și Fred. TV Paprika a lansat o campanie specială de sărbători, evidențiindu-se ca destinație principală pentru telespectatori.

AMC recomandă filmul "Șapte ani în Tibet", o adaptare a romanului autobiografic al lui Heinrich Harrer. Filmul prezintă povestea faimosului alpinist austriac Heinrich Harrer, interpretat de Brad Pitt, care în 1939 părăsește Austria, țara sa natală, pentru o expediție în Himalaya.

Film Cafe va difuza următoarele filme în perioada Crăciunului: "În căutarea eroilor" pe 24 decembrie, la ora 13:55, "Puterea cristalului întunecat" pe 25 decembrie, la ora 11:20, "Magie neagră" pe 25 decembrie, la ora 13:40, "Stăpânul coroanei" pe 26 decembrie, la ora 11:45 și "Tărâmul zeilor" pe 26 decembrie, la ora 13:45 Aceste filme prezintă povestea lui Marek, o tânără servitoare care ascunde un destin eroic. Forțată să muncească din copilărie pentru un stăpân brutal, Marek visează la libertate și aventuri grandioase, ascunzând un talent special pentru necromanție. Aventurierul și vrăjitorul Gojun își dă seama de potențialul ei și o încurajează să-și depășească temerile și să-și câștige libertatea.

MINIMAX va prezenta "Viața cu tată" în 24 decembrie, începând cu ora 15:30. Acest sitcom de familie urmărește viața de zi cu zi, amuzantă și imprevizibilă, a surorilor vitrege Panda, Ondine, Roxanne și micuța Bella.

JimJam va oferi în weekenduri, de la ora 18:00, povești pentru copii legate de sărbătorile de iarnă, accentuând importanța familiei și prietenilor în acest sezon. Printre programele prezentate se numără "Noddy salvează Crăciunul", "Daisy și Ollie - Special de Crăciun", "Timmy și surpriza de Crăciun", "Ghici cât de mult te iubesc? Crăciunul până la lună și înapoi" și "Vacanța lui Caillou".

Sursa: https://www.hdsateli...mele-lunii.html

#92
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

AMC difuzează în exclusivitate a 75-a Gală a Premiilor Emmy cu “Better Call Saul” nominalizat la 8 premii


AMC a anunțat că transmite Gala decernării premiilor Emmy din acest an în direct, marți, 16 ianuarie, de la ora 2:00, în versiunea originală în limba engleză care durează patru ore și, în aceeași zi, de la ora 22:00, un rezumat dublat în limba română.

Anul acesta, AMC a primit opt nominalizări la Emmy, șapte pentru ultimul sezon al serialului de referință „Better Caul Saul” – inclusiv pentru Cel mai bun serial dramatic, Cel mai bun actor principal într-o dramă (Bob Odenkirk), Cea mai bună actriță în rol secundar într-o dramă (Rhea Seehorn) –, dar și o nominalizare pentru noul sezon al seriei web „Better Caul Saul: Filmmaker Training”.

AMC va transmite în direct premiile Emmy, unul dintre cele mai prestigioase evenimente din domeniul producției de televiziune, cunoscut și sub numele de ”Oscarurile televiziunii”, în țările din Europa Centrală, inclusiv în Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia și Bulgaria. Cea de-a 75-a ediție a premiilor Emmy va premia programele de televiziune americane difuzate în prime-time între 1 iunie 2022 și 31 mai 2023. Cele mai bune vor fi decise de experții Academiei Americane de Televiziune, care are aproximativ 20.000 de membri.

Ceremonia din acest an va avea loc la Teatrul Peacock din Los Angeles și va fi prezentată de Anthony Anderson. Anderson a apărut în "Me, Myself and Irene", "Scary Movie 3", "Kangaroo Jack" și a primit anterior șapte nominalizări consecutive la premiile Emmy pentru cel mai bun actor principal într-un serial de comedie, trei nominalizări la Globurile de Aur și trei nominalizări la Critics' Choice Award pentru rolul său popular din "Black-ish". „Lăsăm în urmă provocările recente cu care s-a confruntat industria noastră și ne putem întoarce la lucrurile pe care le iubim – să ne îmbrăcăm elegant și să ne onorăm unul pe celălalt. Și nu există un moment festiv mai bun care să aducă comunitatea artiștilor mai aproape, decât acest moment istoric care este a 75-a gală a Premiilor Emmy”, a declarat Anderson, făcând referire la greva recentă a scenariștilor de la Hollywood. „Atunci când FOX m-a rugat să fiu gazda acestui eveniment memorabil, am fost extrem de fericit că Taylor Swift nu e disponibilă să ocupe această poziție, și acum abia aștept să fac parte din cea mai importantă noapte în lumea televiziunii”, a adăugat el.

PROGRAM: Cea de-a 75-a ediție a Emmy Awards Show și The Emmy Awards Red Carpet Special

2:00 - 3:00 | Evenimentul de pe covorul roșu

3:00 - 6:00 | Ceremonia de decernare a premiilor Emmy

22:00 - 23:00 | Rezumat editat dublat de 60 de minute

Nominalizări AMC 2023 Emmy (8)

BETTER CALL SAUL

Cea mai bună editare a imaginii pentru un serial dramatic

Actor principal remarcabil într-un serial dramatic

Cea mai bună actriță în rol secundar într-un serial dramatic

Cel mai bun serial dramatic

Cea mai bună mixare de sunet pentru un serial de comedie sau dramă (o oră)

Scriere remarcabilă pentru un serial dramatic

Scenariu remarcabil pentru un serial dramatic

BETTER CALL SAUL Filmmaker Training

Cea mai bună comedie, dramă sau serial de varietăți de scurt metraj.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=21087

#93
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

"The Walking Dead: The Ones Who Live" și sezonul 5 al serialului "Fargo", printre noutățile lunii februarie la AMC


In luna februarie luati-va timp pentru a va relaxa si a va bucura de divertismentul oferit de televiziunile AMC Networks. Asezati-va confortabil si pregatiti-va pentru doua premiere spectaculoase la AMC care va vor captiva imaginatia: mult asteptatul The Walking Dead: The Ones Who Live si cel mai recent sezon din Fargo, sezonul 5. Filmcafe aduce adrenalina si actiunea in fata ecranului cu prestatii remarcabile ale unor actori precum Bruce Willis, Jean Claude Van Damme sau Arnold Schwarzenegger. La TV Paprika, aroma dulce a competitiei se raspandeste in jur, unde maestrii cofetari intra intr-o batalie delicioasa pentru titlul de Marele Maestru Cofetar al Canadei. Pentru cei mici, aventurile si lectiile pline de invataminte vin la pachet cu desene animate vesele si educative pe Minimax si JimJam. Minimax subliniaza importanta familei cu seria Familia Croods: Copacul Familie, in timp ce la JimJam se sarbatoreste Luna Rezolvarii Problemelor, anunță AMC Networks printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Asadar, pregatiti-va sa va bucurati de o varietate de programe captivante, care promit sa aduca zambete si sa incante intreaga familie in aceasta luna a iubirii si a divertismentului!

Recomandări AMC

The Walking Dead: The Ones Who Live - Premiera: 26 februarie, ora 4:00 si 22:00

The Walking Dead: The Ones Who Live prezinta o poveste de dragoste extraordinara intre doua personaje schimbate de o lume complet altfel. Separati de multi kilometri. De o putere de neoprit. De fantomele trecutului lor. Rick si Michone sunt aruncati intr-o alta lume, construita pe razboiul impotriva celor morti… Si, in cele din urma, un razboi impotriva celor vii. Se vor putea regasi pe ei si pe sine intr-un loc si intr-o situatie complet necunoscute? Sunt inamici? Iubiti? Victime? Invingatori? Fara celalalt, oare chiar traiesc – sau vor afla ca si ei sunt morti-vii? The Walking Dead: The Ones Who Live ii are in rolurile principale pe Andrew Lincoln si Danai Gurira.

Fargo - Premiera: 26 februarie, in fiecare luni, de la ora 22:45

Noul sezon al serialului "Fargo" se desfasoara in Minnesota si in Dakota de Nord, in 2019. Dupa ce o serie neasteptata de evenimente o pune pe Dorothy "Dot" Lyon (Juno Temple) in incurcaturi cu autoritatile, aceasta gospodina aparent tipica din Midwest e brusc catapultata din nou intr-o viata pe care ea credea ca a lasat-o in urma. Seriful din Dakota de Nord, Roy Tillman (Jon Hamm), o cauta pe Dot de multa vreme. Fermier, predicator si om al legii, Roy crede ca el este legea si, prin urmare, e mai presus de ea. Alaturi de el se afla fiul sau loial, dar nevolnic, Gator (Joe Keery), care e disperat sa-si demonstreze valoarea in fata impresionantului sau tata. Pacat ca nu are nicio sansa. Asa ca, atunci cand trebuie sa o vaneze pe Dot, Roy apeleaza la Ole Munch (Sam Spruell), un vagabond dubios cu origini misterioase. Cand secretele ei cele mai intunecate incep sa iasa la iveala, Dot incearca sa isi protejeze familia de trecutul ei, dar sotul ei, Wayne (David Rysdahl), care este foarte iubitor si bine intentionat, continua apeleze la ajutorul mamei lui, Lorraine Lyon (Jennifer Jason Leigh).

Recomandări Film Cafe

Prădătorii - In 25 februarie, ora 20:00

Steve Hutchenson (Chick Bernhard), managerul Bancii Nationale din Hubert ii da unei femei mai in varsta un portofoliu, si o conduce spre iesire. In acel moment, patru indivizi echipati in costume de Kevlar napustesc in birou, mitraliind totul in jur. Acestia sunt Tornado, Hurricane, Thunder si Squall. Thunder scoate un pistol si incepe sa loveasca in stanga si in dreapta angajatii bancii; pe smart watch activeaza o comanda sumbra: deschide sertarul, nu activa alarma, altfel managerul tau o sa moara.

Terminatori 3: Suprematia robotilor - In 26 februarie, ora 20:00

Au trecut 10 ani de cand John Connor (NICK STAHL) a ajutat la prevenirea Zilei Judecatii - ziua in care extrem de dezvoltata retea de masini a lui Skynet avea sa devina constienta si sa distruga omenirea. Dar 29 august 1997 a venit si a trecut fara incidente, in ciuda celor 2 atentate ale lui Skynet asupra lui Connor si a razboiului purtat de omenire.

Infernul - In 27 februarie, ora 20:00

Eddie Lomax este un vagabond satul de viata si deprimat. Dupa moartea celui mai bun prieten al lui, Johnny (Danny Trejo), Eddie nu-si mai gaseste linistea si singura lui dorinta este sa se retraga in desert si sa moara. In drum spre locul unde s-a hotarat sa-si traiasca ultimele clipe, el trece cu motocicleta printr-un orasel in care a stat prietenul lui mai demult. Aici Eddie este atacat de o banda de batausi care il lasa intr-o balta de sange si ii fura motocicleta. Razbunarea devine un nou motiv pentru a trai.

Recomandări TV Paprika

Campionatul deserturilor: Canada - De luni pana vineri, de la ora 20:30

In serial, facem cunostinta cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care isi masoara puterile intr-o serie de provocari gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o tema profesionala, provocarea maestrului. Dupa degustarea si evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al saptamanii si cine pleaca acasa. Cei trei cofetari ramasi in competitie vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competitie prietenoasa si plina de viata care celebreaza performanta individuala si bucuria artei cofetarilor.

Recomandare MINIMAX

Familia Crood: Copacul Familie - Zilnic, de la ora 15:00

Actiunea are loc imediat dupa cea din al doilea lungmetraj. Familiile Crood si Betterman invata sa traiasca impreuna intr-o casa din copac, la cea mai inactiva ferma din preistorie. Astfel, serialul este povestea fondarii unei comunitati unice, in care doua lumi – doua familii – se ciocnesc, cu rezultate amuzante, dar si emotionante. In cadrul episoadelor, personajele incearca sa se ajute, concureaza la o seara de jocuri, organizeaza o scoala si se apara de invazia maimutelor.

Recomandări Jim Jam

Eroii Orasului - Zilnic, de la ora 11:15, 17:08 si 20:52

Eroii Orasului este un serial de televiziune pentru prescolari cu povesti care transmit un mesaj de camaraderie, empatie si grija. Masina de politie Paulie si masina de pompieri Fiona ii ajuta pe oraseni sa gaseasca hotii, sa stinga incendii si sa rezolve mistere. Toata lumea poate fi un erou in aceste povesti!

Pompierul Sam - Zilnic, de la 11:15 si 17:25

Serialul ii invata pe copiii de gradinita despre siguranta in caz de incendiu. Sam este un pompier care este, de asemenea, un membru important al comunitatii sale si un unchi iubitor pentru nepoata si nepotul sau. Tinerii telespectatori vor fi incantati de animatia stop-motion (care creeaza o lume vizuala suava), animatia colorata decorul colorat al fermecatorului sat galez si dialogurile amuzante. Povestile se concentreaza pe situatii in care pompierii sunt chemati in ajutor, cum ar fi cum ar fi atunci cand cainele de companie al cuiva ramane blocat intr-un gard, sau cand un copil rasturnat din greseala un felinar aprins si ii da foc.

Sursa: https://www.hdsateli...ho-live-si.html

#94
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Recomandări aprilie AMC, Filmcafe, TV Paprika, Jim Jam, Minimax, CBS Reality România și Extreme Sports Channel

Mai jos găsiti câteva recomandări pentru luna aprilie din programele televiziunilor AMC România, TV Paprika, Jim Jam, Minimax, Filmcafe și CBS Reality, prezentate într-un comunicat remis către HD Satelit România.

AMC

AMC România își încântă telespectatorii cu o ofertă captivantă pentru luna aprilie 2024, prezentând o selecție exclusivă de seriale noi și filme.

The Walking Dead: The Ones Who Live - Sezonul 1

Difuzare: În fiecare luni, la 04:00 și 22:00

Ultimul episod: 1 aprilie

Distribuție: Danai Gurira, Terry O'quinn, Breeda Wool, Andrew Lincoln

Descriere: Explorează o poveste de dragoste emoționantă într-un decor post-apocaliptic, urmărindu-i pe Rick și Michone în lupta lor pentru supraviețuire și căutarea identității într-o lume devastată.

The Walking Dead: Daryl Dixon - Sezonul 1

Premiera: 8 aprilie, continuând în fiecare luni la 22:00

Distribuție: Clémence Poésy, Norman Reedus, Scigliuzzi Louis Puech

Descriere: Aventura lui Daryl Dixon prin Franța post-apocaliptică, în căutarea unei căi de întoarcere acasă.

Fargo - Sezonul 5

Difuzare: În fiecare luni, la 22:45

Distribuție: Jon Hamm, Jennifer Jason Leigh, Juno Temple, Sam Spruell, David Foley, Joe Keery

Descriere: Situat în Minnesota și Dakota de Nord în 2019, acest sezon urmărește complicată viața a lui Dorothy "Dot" Lyon, o gospodină prinsă neașteptat într-o serie de evenimente care o aruncă înapoi într-o lume pe care credea că a lăsat-o în urmă.

Codul lui Da Vinci (2006) - 17 aprilie, la 20:00

Îngeri și Demoni (2009) - 24 aprilie, la 20:00

Inferno (2016) - 1 mai, la 20:00

Seria Resident Evil: Experiment fatal (2002), Viața de apoi (2010), Capitolul final (2016) - difuzate în seri consecutivă începând cu 6 aprilie, la 22:25

O selecție variată de filme care să satisfacă toate preferințele, de la acțiune și aventură la SF și thrillere, incluzând titluri precum Războiul minții (2009), Baby Driver: Calc-o și fugi! (2017), Căpitanul Phillips (2013), și multe altele, sunt programate pe tot parcursul lunii aprilie.

Filmcafé

Această lună aduce pe ecranele telespectatorilor Filmcafé o varietate de filme captivante, programate în ore de maximă audiență.

Începem luna cu "Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor" (2009), care va fi difuzat pe 2 aprilie, la ora 22:00, urmat de "Lumea de dincolo: Trezirea la viață" (2012) pe 9 aprilie, și "Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase" (2016) pe 16 aprilie, fiecare începând de la ora 22:00, oferind fanilor seriei o experiență cinematografică de neuitat.

Seria "Specii" este de asemenea în prim-planul selecțiilor Filmcafé, cu "Specii" (1995) programat pentru 8 aprilie, la ora 22:00, urmat de "Specii II" (1998) pe 15 aprilie și "Specii III" (2004) pe 22 aprilie, toate la ora 22:00.

Fanii seriei "Jocurile foamei" vor avea parte de o adevărată sărbătoare cinematografică, începând cu "Jocurile foamei" (2012) pe 4 aprilie, la ora 19:20, continuând cu "Jocurile foamei: Sfidarea" (2013) pe 11 aprilie, "Jocurile foamei: Revolta - Partea I" (2014) pe 18 aprilie, și culminând cu "Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a" (2015) pe 25 aprilie, fiecare începând de la ora 19:20.

În plus, programul lunii include și filme de acțiune și aventură precum "Pe jumătate mort" (2002) pe 20 aprilie, la ora 22:00, "Turnul Întunecat" (2017) pe 27 aprilie, la ora 20:00, "Masca lui Zorro" (1998) pe 28 aprilie, la ora 20:00, "Jumanji: Aventură în junglă" (2017) pe 29 aprilie, la ora 20:00, și "2012" (2009) pe 30 aprilie, la ora 20:00 și altele.

TV Paprika

Începând cu 3 aprilie, TV Paprika vă invită să descoperiți deliciile bucătăriei exotice, de luni până vineri, începând cu ora 22:00. Programele va fi marcată de prezența unor emisiuni speciale, care vă vor invita într-o călătorie culinară fascinantă prin diferite colțuri ale lumii.

"Malaysia Gourmet with Justine Schofield" (8 episoade de 30 de minute fiecare)

Premiera va avea loc pe 3 aprilie, la ora 22:00, marcând începutul unei aventuri culinare ispititoare prin Malaezia. Alăturați-vă celebrei Justine Schofield în această nouă serie, unde va explora mozaicul aromatic din inima Malaeziei. Vizitând piețe aglomerate și plaje liniștite, Justine se va familiariza cu tradițiile locale, va învăța de la bucătari talentați și va crea bucate malaeziene delicioase în locații exotice. Descoperiți comorile ascunse ale Malaeziei și lăsați-vă seduși de esența sa unică, într-o călătorie care vă va răsfăța simțurile și va trezi noi pofte culinare.

"David Rocco în Asia de Sud-Est" și "John Torode și Aromele Orientului Mijlociu" sunt alte două serii remarcabile care vor completa tematica săptămânii, oferind telespectatorilor o paletă diversă de arome și tradiții culinare din întreaga lume.

Minimax

Minimax anunță premiera de excepție "Năzdrăvanii din Pădure: Chemarea Naturii" (Open Season - Call of Nature), disponibilă începând cu 6 aprilie, ora 22:30, și continuând să fie difuzat zilnic la aceeași oră.

Într-o incursiune plină de curaj și inovație, Boog și Elliot, împreună cu un grup divers de animale, dau viață unei tabere de vară abandonate, transformând-o într-un sanctuar sigur și încântător pentru ființe de toate speciile. Acest nou capitol îi va ghida pe telespectatori prin peripețiile construirii unei comunități de la zero, evidențiind provocările, hilaritatea și nevoia de colaborare în acest proces unic.

Subtilitățile vieții în sălbăticie se transformă rapid în lecții despre crearea unei comunități armonioase, unde regulile, rolurile și alianțele sunt cruciale pentru conviețuirea pașnică. "Năzdrăvanii din Pădure: Chemarea Naturii" promite o explorare amuzantă și profundă a dinamicii sociale între personajele adorate și noile adăugiri, toate sub conducerea inspirată a lui Boog și Elliot.

Serialul aduce înapoi în lumina reflectoarelor personajele favorite din cunoscuta franciză, alături de noi veniți care aduc un suflu proaspăt de simpatie și umor. "Năzdrăvanii din Pădure: Chemarea Naturii" se anunță a fi o aventură îndrăzneață și o lecție de viață îmbrăcată în numeroase momente comice și situații absurde, toate desfășurate în decorul captivant al sălbăticiei.

JimJam

În luna aprilie, JimJam pune accentul pe dezvoltare personală și educație prin intermediul unei selecții de programe tematice axate pe importanța lucrului în echipă și pe rolul eroilor de zi cu zi în viața noastră. Acest bloc tematic educativ este gândit să inspire și să motiveze, evidențiind că provocările și obstacolele sunt parte din creșterea noastră, iar succesul vine prin muncă asiduă și cooperare.

Seriale recomandate pentru a cyltiva lucrul in echipă:

Ham-Ham, Piu și Dave: O aventură interactivă ce încurajează curiozitatea și explorarea, cu episoade care introduc concepte precum muzica, emoțiile și numerele.

Conni: Povestea unei fetițe curajoase și curioase, care învață despre lume înconjurătoare prin aventurile sale zilnice.

Eroii Orașului: Un serial captivant ce prezintă aventurile unor mașinuțe eroice, încurajând valorile ajutorului reciproc și grijii față de comunitate.

Vedeta lunii

Murdărel în Okido: Un serial animat ce promovează curiozitatea științifică și explorarea creativității, disponibil zilnic la orele 8:43 și 17:25, cu un nou sezon începând din 1 martie 2024.

Premieră

Paddles: The Huggable Polar Bear: O nouă animație ce urmărește aventurile unui pui de urs polar, începând din 1 aprilie, zilnic la 7:20 și 19:00, încurajând înțelegerea și aprecierea diversității.

Educație și explorare

Pădurarul Leo și Animalele Sălbatice urmărește aventurile pline de acțiune ale fratelui și surorii Leo și Katie, alături de cățelușul lor Hero. Ei călătoresc în jurul lumii pentru a sprijini tineri paznici de vânătoare în misiuni de salvare și cercetare a animalelor. Acest serial captivant oferă ocazia de a descoperi informații amuzante și fascinante despre animale, promovând în același timp conștientizarea și aprecierea biodiversității.

Să Ghicim cu Jess este o invitație la explorare și descoperire pentru cei mici, avându-o în centrul acțiunii pe Jess, o pisicuță curioasă și aventuroasă. Alături de prietenii săi de la fermă, Jess îi încurajează pe copii să caute răspunsuri la întrebările lor, demonstrând că procesul de învățare poate fi o experiență distractivă și interactivă.

Harry și Găletușa cu Dinozauri prezintă povestea lui Harry, un preșcolar care descoperă că găleata sa de dinozauri de jucărie este cheia către un univers magic, Dino World. Aventurile lui Harry stimulează imaginația copiilor, încurajându-i să exploreze și să viseze la posibilități infinite.

Aceste seriale sunt mai mult decât simple programe de divertisment; ele sunt concepute să educe, să inspire și să încurajeze tinerii telespectatori să își dezvolte interesul pentru lumea din jurul lor.

CBS Reality România

Recomandările de la televiziunea CBS Reality includ Judecătoarea Judy, Confesiuni: Obsedați de animale, Brigada antifraudă, Prinși în Bangkok: Poliția turistică thailandeză, Cea mai înfricoșătoare noapte din viața mea, Infidelități, 50 de modalități de a-ți părăsi iubitul, Patrulă pe autostradă, Poliția din Yorkshire, Tura de noapte: Fenomene inexplicabile, Acuzat pe nedrept, Poliția maritimă din Noua Zeelandă, Oameni cu personalitate multiplă, Micuți intr-o lume prea mare, Copilul meu este un geniu, Incidente cu impact major, Război împotriva murdăriei, O viață în slujba dreptății: Jackie Malton, 48 de ore, Poliția din Gibraltar și altele.

Extreme Sports Channel

Recomandările de la televiziunea Extreme Sports Channel Pan-Euro, include următoarele programe: X-traordinar, IMMAF - Campionatul mondial, Liquid Edge - Sporturi nautice, adrenalină și experiențe neobișnuite, Cum să fii în formă, Strongman Champions League, competiția celor mai puternici, Jocurile Mondiale NITRO, Dincolo de calea bătută, Încercarea supremă, Nitro Circus: În jurul lumii, În lumea fanteziei lui Rob Dyrdek, Campionatul de lupte extreme EFC Africa, EFC - Artele marțiale mixte, Nitro World Games: All Access, Skateboard cu James Threlfall, Lumea sporturilor de acțiune, O lume albastră, Înfruntând valurile, Mișcarea Boondock - pasiune pentru snowboarding, X Games - Norvegia, Nitro Circus în direct, Rumble & Hum, tatuaje cu personalitate, BKK Kickboxing, Raliul caritabil Dumball: India, Călatorie în jurul Munților Apalași, În căutarea ultimului loc sălbatic din America, GRID, Totul despre X Games, În culisele campionatului Drift Allstars, Formula D, La drum, cu Eric Hanson, Pasiunea nestăpânită pentru călătorii, Voss - Săptămâna sporturilor extreme 2023, Vara X Games, Aventuri atemporale, Lumea sporturilor extreme.

Sursa: https://www.hdsateli...ilmcafe-tv.html

#95
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,233
  • Înscris: 22.02.2017
Am si eu recomandare pt ei: sa bage dracu in HD toate canalele la toti operatorii ca suntem in 2024!!!

Ei cer bani in plus pentru versiunea HD, va vine sa credeti? in 2024????

#96
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Primul sezon din „The Walking Dead: Daryl Dixon”, la AMC din 8 aprilie 2024. Filmările pentru sezonul al doilea au fost finalizate.


„The Walking Dead: Daryl Dixon”, un serial din universul The Walking Dead, va avea premiera pe AMC România în luna aprilie. Daryl Dixon, unul dintre cele mai îndrăgite personaje din universul filmelor cu zombi, își va trăi propriile aventuri în acest serial ce debutează pe AMC pe 8 aprilie, de la ora 22:00. Serialul va include șase episoade, difuzate în fiecare luni seara, precizează televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Daryl Dixon, interpretat de carismaticul Norman Reedus, explorează Franța în această producție AMC. Personajul se trezește pe coasta franceză – locul cunoscut pentru originea virusului letal care a declanșat apocalipsa zombi – fără să știe cum a ajuns acolo sau de ce. Călătoria sa este o căutare de răspunsuri. Aflat departe de casă, se confruntă cu trecutul său tumultuos și noi adversari, având ca misiune principală protejarea unui băiețel special, a cărui origine a devenit o legendă și un punct de interes pentru diverse grupuri din întreaga Franța.

Printre membrii distribuției se numără și actori francezi de excepție, care aduc la viață personaje captivante și diverse. Clémence Poésy, cunoscută pentru rolul Fleur Delacour din seria „Harry Potter”, o interpretează pe Isabelle Carriere, o călugăriță tenace, membră a unui grup religios avangardist. Louis Puech Scigliuzzi joacă rolul lui Laurent, băiețelul misterios și inteligent, văzut de grupul religios ca fiind alesul care va salva umanitatea de zombi. O altă facțiune importantă din serial este Pouvoir des Vivants (Puterea celor Vii), o grupare paramilitară franceză, condusă de Marion Genet (interpretată de Anne Charrier), care include și luptătorul Stephane Codron (Romain Levi).

Filmările pentru serial au avut loc în Paris, în 2022.

Al doilea sezon, care va include și un alt personaj iubit de fani, Carol Peletier (Melissa McBride), a fost filmat în diverse locații din Europa. Filmările s-au încheiat în decembrie 2023. O mare parte din motivația lui Daryl în acest nou serial este dorința de a se reuni cu Carol.

Norman Reedus a interpretat rolul lui Daryl timp de 11 ani în „The Walking Dead”. Deși inițial personajul său avea un rol secundar, el a devenit rapid un personaj central, mai ales după plecarea din serial a lui Rick Grimes (Andrew Lincoln). Reedus a menționat în interviuri că povestea din noua producție AMC se concentrează pe conflictul intern al lui Daryl, între dorința de a se întoarce acasă la Carol și legăturile pe care le formează pe parcursul călătoriei sale prin Europa.

Aventurile lui Daryl în Europa vor fi disponibile la AMC lunea, de la ora 22:00.

Sursa: https://www.hdsateli...dead-daryl.html

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

3 user(s) are reading this topic

1 members, 2 guests, 0 anonymous users

BAYMAX

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate