Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

AMC HD

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
95 replies to this topic

#55
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Episoade noi din "Fear the Walking Dead", la AMC în luna aprilie


Cei care au reușit să supraviețuiască până acum în lumea post-apocaliptică au parte de încercări noi în cea de-a doua parte a sezonului al șaselea, începând cu 12 aprilie, de la ora 22:00, anunță televiziunea AMC printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Atunci când te lupți cu creaturi care se strâng în număr impresionant, câteodată cel mai mare ajutor, dar și cele mai mari obstacole vin fix de la alte ființe umane. Cam acesta este unul dintre mesajele principale ale serialului „Fear the Walking Dead”, ajuns la sezonul al șaselea. A trecut ceva timp de la difuzarea din noiembrie a primei jumătăți a sezonului șase și în sfârșit a doua parte va dezvălui soarta supraviețuitorilor după încercările prin care au trecut în toamnă.

Personajele care odinioară formaseră o familie atipică sunt acum despărțite unele de celelalte și trebuie să se descurce pe cont propriu. Dacă misiunea grupului era înainte de a-i ajuta pe cei în nevoie, acum, după conflictul cu Virginia (Colby Minifie) și Pionierii acesteia, foștii membri ai familiei trebuie mai întâi să se asigure că vor supraviețui despărțirii, mai ales că au fost împrăștiați prin așezările îndepărtate ale Virginiei.

Ultimul mesaj al lui Morgan (Lennie James), de la finalul sezonului al cincilea, îi implora pe membrii grupului „să rămână în viață”. În noile episoade, vom vedea că acest lucru înseamnă ceva diferit mai pentru toată lumea. Unii dintre ei se simt atrași de stabilitatea și de ocaziile pe care o așezare bine apărată ar putea să le ofere. Alții își pierd speranța, iar alții se vor răzvrăti în fața autorităților din așezări. Un lucru este clar, noile situații sunt un test și este foarte posibil ca nu toată lumea să-l treacă. Noi alianțe se vor forma, relații vechi vor fi distruse, iar loialitatea se va schimba, pentru că toată lumea este obligată să aleagă de ce parte să lupte.

„Fear The Walking Dead” îi are ca producători executivi pe Scott Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert și este produs de studiourile AMC. Alături de Lennie James (care a apărut prima oară în „The Walking Dead”) și Colby Minifie, din distribuție fac parte și Alycia Debnam-Carey („Cei 100”), Maggie Grace („Taken” și „Lost: Naufragiații”), Jenna Elfman („Dharma și Greg”), Garret Dillahunt și Colman Domingo.

Despre AMC Global

AMC Global, care face parte din AMC Networks International, difuzează filme celebre din fiecare gen și decadă și producții originale, pentru a oferi publicului ceva mai profund, ceva mai variat, ceva mai mult. Postul AMC a creat unele dintre cele mai premiate seriale ale ultimilor 10 ani, care au redefinit producțiile TV dramatice. AMC este distribuit în întreaga Americă de Nord, dar și în alte peste 125 de țări din lume. AMC Global este o destinație de top când vine vorba despre entertainment și este disponibil în HD și SD, pe toate platformele (TV, online, on demand și pe dispozitive mobile).

Despre AMC Studios

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc. Primul serial marca AMC Studios a fost „The Walking Dead”, care a împlinit recent 100 de episoade și este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane încoace. De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici și laureate cu premii (ca „Fear the Walking Dead”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” „The Terror”, și viitoarele producții „Lodge 49” și „Dietland”), dar și producții de nonficțiune („Ride with Norman Reedus”, „Robert Kirkman’s Secret History of Comics”, „James Cameron’s Story of Science Fiction”). Studioul a mai produs serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody) , „Hap and Leonard” și „Cold Blooded: The Clutter Family Murders” (nonficțiune, pentru Sundance TV).

Sursa: https://www.hdsateli...ng-dead-la.html

#56
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,452
  • Înscris: 17.06.2007
AMC HD la ora aceasta (23:17) ruleaza filmul Paianjenii, netradus, cu dublaj  in limba maghiara, fara sigla, in SD si format 4:3. Ce se intampla?

#57
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
AMC  a prezentat o masă rotundă virtuală pentru Fear the Walking Dead la Comic-Con@Home, pe 24 iulie. 

Moderată de Chris Hardwick, masa rotundă i-a prezentat pe directorul de conținut pentru universul „The Walking Dead', Scott M. Gimple, Showrunner Andrew Chambliss și Ian Goldberg și actorii: Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Christine Evangelista, Mo Collins și Karen David.

În cadrul evenimentului, a fost anunțată data premierei pentru sezonul 7 al serialului „Fear the Walking Dead'. Astfel, AMC va difuza primul episodul din sezonul 7 luni, 18 octombrie, de la ora 4.00. Același episod va putea fi urmărit și în reluare, de la ora 22.00, la AMC.

https://tvmania.ro/s...tul-302884.html

#58
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii august la posturile AMC Networks: „Comedie de groază” la AMC și „Curs de gătit superior” cu Gordon Ramsay


Televiziunile AMC Network aduc în luna august câteva noutăți răcoritoare pentru telespectatorii lor. În prima zi din lună, Minimax a făcut o schimbare de look, în timp ce JimJam continuă să combată căldura cu ajutorul „Pompierului Sam'  și îi învață pe cei mici cum să se protejeze de incendii.

La TV Paprika, Gordon Ramsay oferă un curs de gătit, special pentru telespectatorii pasionați de bucate gustoase și dornici să învețe trucurile celebrului chef. Totodată, AMC dă drumul comediilor care-ți dau fiori reci pe spate, difuzând primele 3 filme din seria „Comedie de groază', iar Filmcafe rezervă serile de weekend pentru acțiune la cote înalte.

TV Paprika – Curs de gătit superior cu Gordon. Din 2 august, de la ora 20:30

Gordon Ramsay gateste in bucatarii profesioniste de peste 25 de ani. A fost instruit de cei mai buni bucatari din intreaga lume si la randul lui, i-a instruit pe cativa dintre cei mai buni. In aceasta noua serie, el inlatura complexitatea si dificultatea artei culinare si ne invata cum sa preparam mancaruri fabuloase cu usurinta. Seria si-a propus sa inspire bucatarilor de acasa dorinta si increderea de a se pune pe treaba la plita si de a incepe sa gateasca.

AMC – Comedie de groază 1, 2 și 3. Pe 8 august, de la ora 20:25, pe 15 august, de la ora 20:30 si pe 22 august, de la ora 20:30

Scary Movie, produsul unei vesele ticneli – trasatura definitorie a fratilor Wayans – este o comedie bubuitoare pe tema culturii actuale a adolescentilor: ea nu lasa neparodiat nici un film de groaza sau de actiune, nici o comedie cu studenti si sex; nici macar parodiile nu-i scapa.

Filmcafe – Samson. Pe 15 august, de la ora 20:00

Filmul spune povestea unui izraelit inzestrat cu o putere deosebita, care trebuie sa raspunda ordinului dat de Dumnezeu, ce reprezinta singurul mod in care isi poate conduce oamenii spre o viata mai buna, in care nu mai sunt sclavi. Dupa ce ambitia sa de tanar se sfarseste intr-o casnicie tragica, setea lui de razbunare si nesabuinta ii provoaca un conflict cu armata filistina. Mai mult decat atat, fratele sau pregateste o rascoala a tribului, insa ceea ce il salveaza pe Samson e relatia cu o femeie filistina si predarea sa finala, atat in fata armatei, cat si a lui Dumnezeu.

JimJam – Pompierul Sam: Gata de acțiune! – Din 22 august, de la ora 18:00

Pompierul Sam este vedeta unei adaptari in stil Hollywood dupa cea mai curajoasa actiune de salvare a sa. Insa cand Sam este fortat sa renunte, Flex Dexter este promovat in rolul de vedeta principala. Acum oraselul Pontypandy trebuie sa gaseasca o modalitate de a supravietui celui mai mare incendiu pe care l-a vazut vreodata.

Minimax – „Ernest și Rebecca'. Premiera: 23 august, de la ora 16:30

Rebecca are sase ani si jumatate si locuieste in casa mamei ei, impreuna cu sora ei mai mare, Coralie, cainele ei, Missile si cel mai bun prieten al ei, Ernest. Ernest este un microb pe care Rebecca l-a gasit intr-o zi ploioasa, in timp ce vana broaste. De atunci, sunt nedespartiti. Decat sa contamineze oamenii pe dinauntru, Ernest prefera acum sa profite de fiecare moment petrecut impreuna cu Rebecca pentru a-si duce toate planurile la bun sfarsit, chiar si pe cele mai nebunesti. Microbul Ernest este de fapt cel mai bun medicament impotriva proastei dispozitii. Scoala, prieteni, viata de acasa, aventuri – eroii nostri nu au timp sa se plictiseasca.

Sursa: https://tvmania.ro/n...say-303768.html

#59
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Seria „Scary Movie”, în august la AMC


În duminicile din luna august, tratează canicula cu o serie de filme răcoroase, pline de fiori reci pe șira spinării, dar și hohote de râs, toate pe AMC: primele trei filme din seria „Scary Movie”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România.

Duminică, 8 august, de la ora 20:25, este timpul pentru filmul care a inspirat și a pornit un adevărat val de parodii: „Scary Movie/ Comedie de groază”, apărut inițial în anul 2000. Ș care a încasat 278 de milioane de dolari la box office, cu un buget de producție de doar 19 milioane.  Producția regizată de Keenan Ivory Wayans își râde de filmele slasher cu adolescenți de la finalul anilor ‘90 și începutul anilor 2000, precum „I Know What You Did Last Summer” și seria „Scream” - printre altele.

Povestea sună ca cea din unul dintre filmele din acea perioadă: un grup de adolescenți omoară accidental o altă persoană și, un an mai târziu, ei sunt urmăriți de un criminal în serie. Acest criminal, deși cam incompetent, reușește cumva să-i măcelărească, unul câte unul. Din distribuția acestei producții fac parte Anna Faris, Marlon Wayans, Carmen Electra și Shannon Elizabeth.

În următoarea duminică, 15 august, de la ora 20:30, este timpul pentru „Scary Movie 2/ Comedie de groază 2”, apărut în 2001. De această dată, scenariștii și regizorul abordează un alt gen horror faimos: casa bântuită. Filme clasice precum „Exorcistul”, „Poltergeist” sau „Castelul bântuit” vor fi luate la rost prin povestea filmului. Actorii Anna Faris, Shawn Wayans, Marlon Wayans și Regina Hall își reiau rolurile din primul film, pentru o noapte blestemată și amuzantă petrecută la un conac bântuit, sub pretextul unui studiu al fenomenelor paranormale organizat de universitatea la care studiază cu toții. Noii membri ai distribuției sunt Tori Spelling, Tim Curry și James Woods, printre alții.

O săptămână mai târziu, pe 22 august, de la ora 20:30, puteți vedea al treilea film al seriei, numit simplu „Scary Movie 3/ Comedie de groază 3”, apărut în 2003. Cu încasări la box office de peste 220 de milioane de dolari, acesta este al doilea film din serie la capitolul succes financiar.

Ce parodiază „Scary Movie 3”? Producția abordează filme de groază cu un mare impact la vremea respectivă, precum „The Ring” și „Signs”. Povestea se învârte în jurul unor cercuri din lanuri de porumb de lângă o fermă veche, dar și în circulația unei casete video vechi și amenințătoare. Atunci când vezi conținutul casetei, îți sună telefonul și auzi în receptor că vei muri în șapte zile. Cindy (aceeași Anna Faris) se îndrăgostește de un rapper și apoi vede caseta, ceea ce înseamnă că destinul îi este pecetluit. În același timp, rapperul și fratele lui mai mare, Tom (Charlie Sheen), fermierii care au descoperit cercurile din lanul de porumb, află că extratereștrii vin pe Pământ pentru a-l prinde pe criminalul care îi ucide pe aceia care se uită la caseta video.

Sursa: https://www.hdsateli...ust-la-amc.html

#60
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Au apărut noi imagini din sezonul 7 „Fear the Walking Dead”,va avea premiera toamna aceasta, din 18 octombrie. https://tvmania.ro/a...lui-306369.html

#61
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Vad in programul lunii septembrie ca AMC va difuza (in direct banuiesc) premiile Emmy pe 20 septembrie la 3 dimineata (ora Romaniei) cu un rezumat de o ora la 22:00

#62
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

AMC transmite în direct și exclusivitate Gala Premiilor Emmy


AMC anunță printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit Romania că este difuzorul exclusiv al celei de 73-a ediții a galei premiilor Primetime Emmy Awards, luni, 20 septembrie 2021.

AMC va transmite în direct și exclusiv, pentru fani și telespectatori, cea mai importantă noapte a televiziunii și, de asemenea, va difuza show-ul de o oră de pe covorul roșu, ce precedă ceremonia de 3 ore a decernării premiilor.

Este o premieră pentru AMC de a transmite în direct gala Emmy în teritoriile din Europa Centrală – în România, Ungaria, în Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Serbia, Bulgaria, Croația, Bosnia și Herțegovina, Republica Macedonia de Nord și Muntenegru.

Anul acesta, gala se va reîntoarce la forma de eveniment live cu invitați, ce va avea loc la Microsoft Theatre în Los Angeles, având însă un număr limitat de participanți, nominalizații și cei care îi acompaniază. Gazda evenimentului este Cedric The Entertainer, vedeta și producătorul executiv al comediei The Neighborhood.

AMC va sărbători Emmy-urile cu o întreagă zi cu filme de top în grila de programe. După ceremonia în direct Emmy Awards, întreaga grilă AMC pentru ziua de luni, 20 septembrie, va conține filme premiate și vedete.

Actorul nominalizat la Emmy, Jim Carrey va juca în Tipul de la Cablu, fiind urmat de John Travolta, câștigător al premiului Emmy și de două ori nominalizat la Oscar, în comedia Uite cine vorbește. Amiaza este dedicată unui film de excepție, câștigător a două premii Oscar, Mai bine nu se poate, cu Helen Hunt, deținătoare a 4 premii Emmy și a unui Oscar și Jack Nicholson, cel ce deține nu mai puțin de 3 premii ale Academiei.

Seara, de la ora 22:00, AMC va difuza o ediție specială a galei Premiilor Emmy, în care vor fi prezentate cele mai importante momente ale evenimentului cu numărul 73!

Difuzarea Premiilor Emmy începe luni, 20 septembrie, de la ora 2:00, ora locală a României, cu show-ul de o oră de pe covorul roșu. De la ora 3:00, timp de 3 ore, AMC va transmite evenimentul mult așteptat, în exclusivitate, beneficiind de traducere în limba română, în direct.

Seara, de la ora 22:00, televiziunea AMC va prezenta, timp de o oră, o retrospectivă a celor mai importante momente ale galei Premiilor Emmy.

Despre AMC
AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. Fondată din dragoste pentru măiestrie și povești extraordinare, AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium. Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy. AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu Mad Men în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC, se numără câștigătorul Globurilor de Aur, ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Sursa: https://www.hdsateli...-direct-si.html

#63
SynOfficial

SynOfficial

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 10.11.2020
Stie cineva cine va fi interpret (traducator live) la gala Emmy?

#64
qwerty-uiop

qwerty-uiop

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 12.01.2020
Sper sa nu fie nimeni traducator. Sa lase original sound. Altfel strica toata atmosfera. Cine vrea cu traducere, vede versiunea subtitrata difuzata seara.

#65
SynOfficial

SynOfficial

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 10.11.2020
@qwerty-uiop o să fie cu traducere live, scrie în articol.

#66
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

Serialul KILLING EVE se va difuza la AMC din octombrie


AMC va difuza în premieră la televiziune serialul "Killing Eve", nominalizat la premiile Emmy, din 4 octombrie, cu câte două episoade consecutive, în fiecare seară de luni.

Vedetele serialului sunt Sara Oh, actrița câștigătoare a Globului de Aur (în rolul Evei Polastri) și Jodie Comer, câștigătoare a premiului Emmy (în rolul Villanelle).

Bazat pe romanele lui Luke Jennings, "Killing Eve", al cărui scenariu este semnat de Phoebe Waller-Bridge, își centrează acțiunea pe viața a două femei, Eve, ofițer de securitate MI5, foarte inteligentă, a cărei slujbă de birou nu îi îndeplinește fanteziile de a fi spion și Villanelle, o ucigașă rusoaică, ageră și plină de talent, care se agață de luxul pe care i-l oferă slujba ei violentă.

Serialul depășește acțiunea tipică a unui thriller cu spioni, pe măsură ce ambele femei inteligente, obsedate în egală măsura una de cealaltă, merg cap la cap într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

Serialul a primit multiple premii până în prezent. Jodie Comer a fost premiată cu Emmy în 2019 pentru cea mai bună actriță într-un ro principal. Sarah Oh a câștigat Globul de Aur pentru rolul său în serial, în 2019. Killing Eve a câștigat premiul BAFTA TV AWARDS pentru cel mai bun serial dramatic, iar ambele actrițe principale au fost premiate cu BAFTA pentru rolurile lor în serial.

Filmările pentru această producție au avut loc și în România, în locații precum satul Viscri din județul Brașov și în București în perimetrele Ateneul Român, Politehnica, parcul Carol, Piața Romană, Șoseaua Ștefan cel Mare și la Obor. În serial se menționează că acțiunea se desfășoară la Moscova, Sofia sau Paris.

AMC România difuzează pentru prima dată la televiziune primele trei sezoane ale serialului Killing Eve, cu câte două episoade, în fiecare seară de luni, de la ora 22:45.

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și aclamate programe de televiziune. AMC oferă filme apreciate și seriale originale premium.  Televiziunea a produs unele dintre cele mai premiate seriale dramatice din ultima decadă, inclusiv „Mad Men” și „Breaking Bad”. AMC are un istoric excepțional de a câștiga peste 45 de premii Primetime Emmy și de a obține peste 290 de nominalizări Emmy.

AMC a fost prima rețea de cablu de bază care a câștigat vreodată Premiul Emmy pentru Cel Mai Bun Serial Dramatic cu "Mad Men" în 2008. Printre serialele originale de actualitate ale AMC se numără câștigătorul Globurilor de Aur ”Better Call Saul”, alături de ”Fear the Walking Dead”, ”NOS4A2” și ”The Terror”.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19540

#67
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

AMC Networks a anunțat premierele lunii pentru televiziunile AMC, TV Paprika, Filmcafe, JimJam și Minimax


AMC Networks aduce în această toamnă și mai multă culoare pe micile ecrane din casele telespectatorilor, îmbinând emisiunile de gătit de la TV Paprika cu serialele multipremiate de la AMC sau filmele de excepție cu actori îndrăgiți, de pe Filmcafe, potrivit unui newsleter al companiei de televiziune.

Nici micuțîi telespectatori nu rămân în urmă cu distracția pentru că Minimax se ține de cuvânt și le aduce un nou serial animat în premieră, iar JimJam ii învață pe preșcolari lucruri educative într-o manieră amuzantă și distractivă.

La TV Paprika, de luni până vineri, de la ora 18:00, în „Și mai multă culoare în farfurie”, Chef Radu Dumitrescu descrie noua să emisiune că fiind „instagramabilă și cool”. Și, în același timp, aceasta nu are scopul de a împărtăși rețete cu publicul. Este o emisiune culianră în care Radu a încercat să afle de ce noua generație, care este smart, cool și funny, vede gastronomia într-o altă viziune. Așadar, s-a adaptat și a creat o super emisiune specială pentru nouă generație.

La AMC, „Killing Eve” se difuzează în fiecare luni, de la ora 22:45. Killing Eve este povestea a două femei pe care le unește aceeași obsesie și un act violent: Eve, agent MI6, și superbă Villanelle, asasinul psihopat pe care Eve are misiunea să îl găsească. Serialul depășește acțiunea tipică a unui thriller cu spioni, pe măsură ce ambele femei inteligente, obsedate în egală măsură una de cealaltă, merg cap la cap într-un joc epic de-a șoarecele și pisica.

Tot la AMC, „Fear The Walking Dead” revine cu sezonul al șaptelea din 18 octombrie, de la ora 22:00. Cei care au supraviețuit până acum vor fi nevoiți să lupte în continuare pentru viață într-o lume lipsită de lumina și speranța, în care aerul exterior este la fel de mortal că și zombii cu care se confruntă.
Supraviețuitorii vor află cine și ce sunt ei cu adevărat. Unii vor profită de ocazie, alții își vor găși un scop nou, iar câțiva se vor redefini pe ei înșiși – chiar dacă acest lucru vine la un preț teribil pentru cei pe care cândva i-au numit familie.

Filmcafe prezintă „Terminator 3: Supremația roboților” din 18 octombrie, de la ora 20:00.

Au trecut 10 ani de când John Connor (Nick Stahl) a ajutat la prevenirea Zilei Judecățîi - ziua în care extrem de dezvoltată rețea de mașini a lui Skynet avea să devină conștientă și să distrugă omenirea. Acum, Connor trăiește la limită, fără casă, fără cărți de credit, fără telefon și fără o slujbă. Nu există niciun document care să ateste existența lui. Nicio urmă care să poată fi depistată de Skynet. Până când... din umbră viitorului apare T-X (Kristanna Loken), cel mai sofisticat cyborg ucigaș creat până acum de Skynet. Urmărește toată acțiunea la filmul lunii, doar pe Filmcafe.

Jim Jam difuzează zilnic „DOT”, de la ora 10:55, 14:53 și 20:27.

Dot, o fetiță de 8 ani, curioasă și exuberantă, pasionată de tehnologie, care se lansează în aventuri

și își propune fără teamă să rezolve problemele - ale ei, ale celui mai bun prieten sau ale celui mai bun câine al ei – în același mod în care ar face-o orice copil de 8 ani... făcând greșeli și râzând cât mult pe parcurs.

MINIMAX difuzează în octombrie „Oswaldo” zilnic, de la ora 17:30. Oswaldo urmărește aventurile nebunești ale lui Oswaldo, un pinguin naiv și visător, de 12 ani, care reușește că nimeni altul să transforme cele mai simple situații din viață în experiențe extraordinare.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19567

#68
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,452
  • Înscris: 17.06.2007
Se intampla ceva ciudat cu Fear the Walking Dead. AMC difuzeaza episoadele serialului fara subtitrare. Si acum si lunea trecuta au fost netraduse. Stie cineva ce se intampla? Va rog sa nu incepeti cu raspunsuri de gen "dar ce nu te descurci in engleza etc etc" pentru ca nu este normal ca o televiziune de talia AMC sa nu se ocupe de subtitrarea unui serial sau film. Multumesc.

#69
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018
Iarăși au probleme, nici Obsesia Evei nu are subtitrare pe AMC, pe TVR 1 și HBO a avut subtitrare.

#70
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,165
  • Înscris: 13.03.2016
Cred ca au fost probleme la editarea video,avand in vedere ca subtitrarea e arsa la filme si seriale atat pe Film Cafe si AMC

Edited by sorin96, 25 October 2021 - 23:20.


#71
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,798
  • Înscris: 06.11.2018

AMC încheie anul cu „filme emblematice pe bandă rulantă”


AMC difuzează în ultimele două luni ale anului campania „AMC - Filme emblematice pe bandă rulantă. Stories with impact”, ce include povești memorabile din toate genurile, cu actori celebri în rolurile principale. Printre filme se numără „Ted”, „Diamantul sângeriu”, „Dincolo de limite”, „Executantul” și „Agenții de rezervă”.

Vineri, 19 noiembrie, de la ora 17:50, Bradley Cooper și Robert De Niro merg „Dincolo de limite”. Thrillerul science-fiction spune povestea unui scriitor ratat, Eddie (interpretat de Cooper), care trăiește o criză existențială atunci când iubita îl părăsește și care acceptă să ia niște pastile misterioase care îi amplifică aptitudinile cerebrale. Pastilele NZT îi permit să devină un geniu al speculațiilor financiare și îi atrage atenția omului de afaceri Carl Van Loon (Robert De Niro), dar din păcate atrage și pericolul în viața sa.

Mark Wahlberg și Mila Kunis împart ecranul cu un ursuleț de pluș cu gura spurcată (cu voce interpretată de scenaristul și regizorul Scott MacFarlane) în comedia „Ted”. Wahlberg este John Bennett, un bărbat care și-a văzut împlinită dorința arzătoare din copilărie: ursulețul lui de pluș a prins viață. Problema e că, după mulți ani petrecuți împreună, John vrea o relație de adult cu iubita lui, Lori (Kunis), și ar trebui să aleagă între cel mai bun prieten și maturizare. „Ted” e difuzat pe AMC sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 20:00.

Duminică, 5 decembrie, de la ora 20:00, doi dintre cei mai îndrăgiți actori de seriale, Jon Bernthal și Nikolaj Coster-Waldau vin în sufrageria ta cu „Executantul”, un thriller de acțiune despre alegeri greșite. Jacob Harlan (Coster-Waldau) conduce sub influența alcoolului și trece pe roșu la semafor, ceea ce duce la moartea prietenului lui cel mai bun. E condamnat la șapte ani de închisoare, iar timpul petrecut acolo și violența trăită îl schimbă complet pe Jacob.

Mark Wahlberg se întoarce, de această dată alături de Will Ferrell, în comedia polițistă „Agenții de rezervă/ The Other Guys”. Terry Hoitz (Wahlberg) e nechibzuit și își asumă prea multe riscuri, în timp ce Allen Gamble refuză să-și asume vreun risc. Asta înseamnă că amândoi sunt obligați să completeze hârțogăraia pentru detectivii-vedetă interpretați de Samuel L. Jackson și Dwayne „The Rock” Johnson. Din distribuție fac parte și Michael Keaton și Eva Mendes.

O altă poveste de impact difuzată în săptămânile următoare la AMC este „Diamantul sângeriu/ Blood Diamond”, cu unul dintre cei mai importanți actori în viață, Leonardo DiCaprio. El este Archer, un bărbat torturat de originile sale, care a reușit să aibă o poziție importantă în cadrul traficului de diamante ilegale.
Aflat în Sierra Leone, atunci când îi cunoaște pe Solomon (Djimon Hounsou) și Maddy (Jennifer Connelly), Archer are șansa să-și răscumpere greșelile trecutului.

Aceste titluri sunt doar câteva dintre filmele emblematice pe bandă rulantă pregătite de AMC în perioada noiembrie-decembrie, titluri perfecte pentru ca întreaga familie să se așeze în fața televizorului, să se relaxeze și să trăiască împreună povești cu impact.

AMC este principala televiziune din portofoliul companiei americane AMC Networks International, se distribuie prin toate rețelele tradiționale de cablu, satelit și IPTV și are un program cu subtitrare în limba română.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19651

#72
SynOfficial

SynOfficial

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 10.11.2020
De abia aștept să revăd "Ted". O comedie de nota 11.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate