![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Media NAV free updates de pe site Renault - contine si harta Frantei?
Last Updated: Sep 04 2018 11:09, Started by
pinguinul666
, Apr 01 2018 20:08
·
0

Posted 01 April 2018 - 20:08

salut!
LINK pe acest site din link (Renault), se pare ca pot descarca update-uri gratuite pt sistemul de navigare Media Nav (cel prezent si pe Daciile noastre) Intrebare: contine si harta Frantei ? Nu gasesc acest detaliu nicaeri pe site, si ma gandeam poate stie cineva! Multumesc |
Posted 01 April 2018 - 23:54

Map of Europe Released: 2017 Q2 File size: 1922 MB The latest maps for Europe. Includes: Andorra, Austria, Belgium, Bosnia Herzegovina, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Montenegro, Morocco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, Vatican City, Serbia. Road coverage with over 10 668 200 kilometers of updated roads. Edited by Al3xandru35, 01 April 2018 - 23:54. |
Posted 02 April 2018 - 08:13

pinguinul666, on 01 aprilie 2018 - 20:08, said:
salut! LINK pe acest site din link (Renault), se pare ca pot descarca update-uri gratuite pt sistemul de navigare Media Nav (cel prezent si pe Daciile noastre) Intrebare: contine si harta Frantei ? Nu gasesc acest detaliu nicaeri pe site, si ma gandeam poate stie cineva! Multumesc Vezi ca harta este impartita in doua, Europa de Vest si Est. Poti doar descarca o singura actualizare, apoi este pe bani, 50 euro/harta, sau le poti lua free. |
Posted 03 September 2018 - 10:16

In primele 90 de zile dupa cumparare masina se poate face update gratuit la harti si firmware MediaNav.
Apoi ramane gratuit doar descarcarea firmware-ului. Hartile se vor plati. Dar oricum la ultimul update al lor (Dacia/Renault) sunt in urma cam cu jumatate de an fata de hartile aparute pe net de la iGO. Chiar acum pe net se gaseste iGO HERE 2018 Q1 sau Tom Tom 2018 Q2 si ultimul update de pe site facut de un coleg relativ recent a fost cu harti de 2017 Q3 sau Q4. Sunt mai multe metode mai apoi de a updata gratuit hartile, cum ar fi Menavrus, Menaco (ce rescriu softul MediaNav-ului si platesti oricum pentru update harti), [email protected], Supermodd, MediaNav Plus. Eu am optat pentru varianta Supermodd ca mi s-a parut cel mai putin invaziva. Practic nu rescriu nimic si cand vreau sa merg la o revizie il pot da afara si in afara de hartile updatate nu se vede nimic. Dar parerile pot fi impartite si fiecare alege ce ii place mai mult. |
Posted 03 September 2018 - 10:26

Eu am update gratuit 3 ani !
Edited by M0sGerila, 03 September 2018 - 10:27. |
Posted 04 September 2018 - 09:50

Cum ai obtinut tu @M0sGerila gratuitate la update-uri pe 3 ani? Probabil ca ai platit ceva.
Ti-ai updatat hartile si firmware-ul pana acum? La ce versiune esti? |
Posted 04 September 2018 - 11:09

Asa imi apare in contul myreno, 36 de luni contractul "Map update service F " ,habar n-am ce versiune e parca vreo 7 si ceva rlink-ul si 9.4 cealalta, nu prea m-am stresat cu astea. I-am facut ceva update acum vreo 2 luni !
Edited by M0sGerila, 04 September 2018 - 11:09. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users