![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Moara malai , huruiala
Last Updated: Mar 25 2018 07:52, Started by
scub
, Mar 25 2018 07:40
·
0

Posted 25 March 2018 - 07:40

Moara pentru obtinerea de malai , huruiala . Se regleaza distanta intre cutite , din cele 3 suruburi din partea de sus . Are si un set de cutite noi. Moara , nu este uzata , a fost bine intretinuta . Datorita greutatii ( este o constructie solida , confectionata de catre strungari cu state vechi, dar sta nefolosita) imi e greu sa o pun la curierat , neavand firma de curierat in zona . o localitate pe langa Campulung Muscel . Este de preferat a fi vazuta si ridicata de acasa .500lei
Cei interesati pot lasa mesaj in mesagerie Attached FilesEdited by scub, 25 March 2018 - 07:42. |
Posted 25 March 2018 - 07:52

Nu are . A fost a lu tata , , era prinsa pe un schelet facut din teava , o improvizatie . A facut o perioada scurta , niste huruiala pentru pasari cu ea , apoi sanatatea nu i-a mai permis sa o folosesca . Necesita un motoras care va veni montat in pozitie verticala . Ce pot sa spun , este ca am vazut-o la lucru .. scoate un malai extraordinar de fin , dupa ce se regleaza cele 3 suruburi din partea de sus . Ce mai am la ea este o palinie mare din tabla , pentru alimentarea cu graunte . Si aici cred ca trebuie o adaptare . sa se infileteze cum trebuie. Nu este de cumparat , este construita la comanda .
A fost gresata , unsa cu ulei , intr-un cuvant este foarte bine intretinuta . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users