Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...
 

Achizitie camera video auto

* * * * - 10 votes
  • Please log in to reply
10579 replies to this topic

#10081
augustinr

augustinr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 723
  • Înscris: 08.08.2019

 VipeR85, on 03 septembrie 2022 - 23:02, said:

sunt foarte multumit de ddpai mola n3.  chiar o recomand............
Nu stiu cum poti recomanda asa ceva, cand nu cred sa existe camera care sa traga mai prost noaptea decat camera ta.
Filmarea ai pus-o singur, poate s-o vada oricine.

Edited by augustinr, 04 September 2022 - 00:19.


#10082
buzasparta

buzasparta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 11.07.2007
Voi vreți sã tragã noaptea ca ziua?Pai nici mãcar un nvg gen3 care costã cât o mașinã nu face asta.Si daca se poate și pe bani putini?

#10083
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,662
  • Înscris: 13.12.2006

 augustinr, on 04 septembrie 2022 - 00:14, said:

Nu stiu cum poti recomanda asa ceva, cand nu cred sa existe camera care sa traga mai prost noaptea decat camera ta.
Filmarea ai pus-o singur, poate s-o vada oricine.

Posted Image posibil sa recomand asa ceva pentru ca eu nu circul noaptea???? na zic si eu, noaptea e pentru somn.
da, daca vrei iti pun si filmare noaptea la 2 pe autostrada cu ploaie torentiala si stergatoarele la maxim. nu mi rusine cu dashcam-ul meu.  si nici nu sunt producator de filme. spre deosebire de altii mi-am luat dashcam ca sa am o acoperire in caz de ceva.

 buzasparta, on 04 septembrie 2022 - 06:39, said:

Voi vreți să tragă noaptea ca ziua?Pai nici măcar un nvg gen3 care costă cât o mașină nu face asta.Si daca se poate și pe bani putini?

deh...se baga unii in seama sa le creasca numarul de posturi.

#10084
buzasparta

buzasparta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 11.07.2007
Nu e vorba de crescut posturi e aceiasi treaba ca la masini: pentru unii exista doar jermane si musai diesel.Nu stiu si nu vor sa vada si altceva.Ca sa traga bine noaptea iti trebuie un senzor mare, deaia dslr-ul are senzorul mare si i combinatie cu un obiectiv pe masura ies poze bune noaptea iar combinatia asta costa, senzor care nu va fi pus pe o camera mica.

#10085
cetces

cetces

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 10.08.2022
Nu toata lumea cumpara camera ca sa faca content pentru platforme de streaming.
Cei mai multi cumpara o camera strict pentru a isi putea demonstra nevinovatia. Unii isi cumpara dupa ce au picat deja de vinovati chiar daca erau nevinovati si vor ca in viitor sa aiba cum sa isi dovedeasca nevinovatia. Ori pentru asta e suficienta o camera low, cat sa se vada dinamica accidentului.

DDPAI Mola N3 filmeaza chiar foarte bine pentru gama ei de pret, daca o compari cu echivalentul de la 70mai, vei realiza ca DDPAI sta mai bine atat ca imagine cat si ca functii.
Nu stiam ca are in pachet card de 64GB, a cumparat cineva recent si n-a gasit asa ceva in pachet, o fi vreo varianta pentru China/Rusia cea cu card inclus?

#10086
buzasparta

buzasparta

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 11.07.2007
Eu am 70mai , e decenta. Daca mai multe camere au acelasi senzor tine  mult de sticla si optimizare.

#10087
dan1001

dan1001

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 15.05.2017

 DanIonita87, on 18 august 2022 - 21:15, said:

Buna seara. In ianuarie anul acesta dupa multe cautari am hotarat ca eu si cumnatul meu sa ne achizitionam de pe viofo.ro cate 1 pachet camere duo viofo A129, cu toate accesoriile aferente.
Primul care a inceput sa aiba probleme cu camera am fost eu. tin sa mentionez ca nu sunt atehnic (meseria mea costa in a repara case de marcat). Montajul a fost facut corespunzator . Problema era ca mi se inchidea cand imi era lumea mai draga. Trebuia sa stau in parcari..pe ploaie, cu usa deschisa(la Mazda 3   2010, tabloul electric se afla in laterala bordului ) sa scot capacul la tablou si sa vad daca ledul de la alimentatorul hk3 este aprins. Bineinteles ca atunci cand nu imi mergea camera nici ledul nu era aprins cu toate ca slotul sigurantei avea curent cand il masuram. Sigurantele nu erau arse. Din ce am citit pe forumurile din afara , este o problema cu un anumit lot de alimentatoare.La 3 saptamani de la achizitionare I-am contactat pe cei de la viofo,ro le-am explicat amanuntit problema si mi-au trimis un alimentator hk3 nou, la schimb cu cel vechi. Dupa montarea celui nou, s-a mai intamplat de cateva ori dar mult mai rar si am zis sa ii dau mai mult timp sa vedem cum se comporta.
Dupa ceva timp au inceput problemele la cumnatul meu. Camera se inchidea in mers , se declansa din senin inregistrarea de urgenta, ii aparea acel triunghi galben si se inchidea. Am incercat, i-am rasucit toate setarile, a mers cu toate setarile posibile si nimic. A trimis-o la viofo pentru verificare, a stat ceva timp la ei, se tot faceau ca nu inteleg problema ca intr-un final sa zica ca vor trimite una noua. Cea noua nu a venit..era aceeasi trimisa (o cunosteam dupa folia pe care am incercat sa o dau jos si mam oprit) in schimb au trimis un kit de alimentare hk3 nou. Cu cel nou nu a mers deloc, si l-am montat pe cel vechi. o perioada a mers ok (nu ne putem da seama cum si de ce) ca intr-un final sa se blocheze iar,..camera din spate sa apara si sa dispara , sa se blocheze imaginea si sa nu inregistreze. A trimis-o iar la service cu totul , si cea din spate si toate cablurile ). De data aceasta a primit un filmulet cu cablul dintre camera fata-spate strans in mana de catre un tehnician pentru a demonstra ca acel cablu era intrerupt de noi la montaj. Nu au infirmat cand le-a spus ca nu era camera noua si ca era cea veche, tot tergiverseaza aplicarea garantiei si fac tot posibilul sa dea vina pe client cu motive stupide cum ar fi : ca le-am trimis cablurile aruncate in cutie si ca nu erau si filtrele CPL in colet. Cablurile erau aranjate f bine ca si prima oara iar filtrele le-a oprit pentru ca nu avea nicio relevanta cu functionarea camerei si erau achizitionate separat. Cumnatul meu le-a spus ca e dispus sa se duca cu masina la ei pentru montaj si au refuzat. Au zis ca o camera noua nu este posibil sa le ofere pentru ca garantia nu se aplica pentru ei deoarece montajul nu a fost facut de o persoana autorizata, iar daca camera s-a defectat in urma vreunui scurt provocat de acel cablu " indoit la montaj" nu au ce sa ii faca, si ca s-au saturat sa plateasca ei taxa la curier. Asa ca i-a fost trimisa camera inapoi iar un alt cablu contracost pus in colet separat pentru a plati 2 transporturi. Posted Image. Aici deja parca e ceva personal. Deci 1100 lei aruncati la cos.
Revenind la mine , azi cand mi-am aruncat ochii pe displayul camerei...negru..nicio luminita rosie aprinsa. am incercat sa o aprind si nimic. Ajuns acasa am desfacut iar panoul de sigurante , alimentatorul iar cu ledul inchis (nu mai zic ca din cauza lui, in iarna am schimbat si bateria la masina desi cea veche era in stare optima dar nu stiam de ce se inchide alimentatorul), am masurat slotul la siguranta, bineinteles ca avea curent. Am alimentat camera la bricheta, a pornit , am conectat iar alimentatorul hk3 si a mers si acesta. Pe forumurile din strainatate spun ca ei tot incearca cate 3..4 alimentatoare care functioneaza mai mult sau mai putin. Acum ce fac cumpar altul sau cablul e in garantie?  Stau sa dau 100 lei la 3 luni? Garantia camerei am pierdut-o din start ca e montata de mine( daca era doar cea din fata nu mai pierdeam garantia)Posted Image  Pe a cumnatului am pus-o si la mine si la fel facea. Si eu am cablu intrerupt? Daca si eu am , a mea de ce nu are simptomele celeilalte? Dai 1100 lei pentru a fi cu inima impacata ca pleci de acasa  si lasi masina supravegheata dar e mai mult bataie de cap.
Cei cu viofo, ati intampinat vreun simptom din cele enumerate sau eu cu cumnatimiu suntem cei mai "norocosi"?
Singura problema dupa un an e ca trepideaza camera la denivelari si trebuie sa adaug ceva sa stea fixa pe sinele alea de fixare - dar trepidatia o am de la inceput. In rest absolut nimic - functioneaza f bine. Tind sa cred ca montajul nu a fost facut corespunzator la tine. Nu stiu despre ce alimentator vorbesti la camera cu led, dar dupa cate stiu HK3 ala nu are . Si HK3 NU E COMPATIBIL cu A129 - " HK3-C isn't compatible with Mini Port A119V3/A129 Duo/A129 Duo IR/A129 Pro Duo/A129 Plus Duo Dash Camera." - preluat de pe site-ul oficial Viofo. Deci, ce ai comandat si ce ai instalat de fapt?

#10088
dan1001

dan1001

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 15.05.2017
De fapt HK3-C nu e compatibil - mea culpa. Pe de alta parte unde are HK3 led? Intrebarea ramane: ce ai comandat si ce ai instalat?

#10089
titoo

titoo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,233
  • Înscris: 19.03.2007

 DanIonita87, on 19 august 2022 - 07:58, said:

Alimentarea la bricheta functioneaza corect.
Alimentarea prin modulul HK3 la sigurante este facuta exact cum se specifica in instructiuni. Firul rosu legat la siguranta cu curent continuu fata contact pus. (masurat cu multimetrul - 12,2V) iar firul galben legat la siguranta care ofera curent doar la punerea contactului pe ACC (cred ca pe bricheta sau oglinzile electrice l-am pus nu mai stiu exact in momentul asta).
Timp de aproximativ 6-7 luni a functionat corect. Pe mine ma intereseaza in special modul parcare sa mearga corespunzator.
Sunt momente in care atunci cand pornesc masina camera iese din modul parcare si nu porneste si trebuie sa o aprind manual, iar cateodata nici macar manual nu vrea fiind nevoit sa verific modulul HK3 (pe care il gasesc cu ledul stins).
Ai verificat si conectorii/firele de la sigurante la camera ? Camera e montata pe modulul GPS ? Scoate camera si vezi daca contactele dintre modul si camera sunt in regula, daca scoti relativ des camera se intampla ca acele contacte sa se mai strambe.
Si eu am Viofo de vreo 5 ani ,alimentata de la bricheta si nu am avut niciodata probleme.

Edited by titoo, 04 September 2022 - 21:29.


#10090
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,662
  • Înscris: 13.12.2006

 cetces, on 04 septembrie 2022 - 12:40, said:

Nu stiam ca are in pachet card de 64GB, a cumparat cineva recent si n-a gasit asa ceva in pachet, o fi vreo varianta pentru China/Rusia cea cu card inclus?

poate ai inteles gresit din exprimarea mea. pachetul(cutia camerei) are in componenta doar gps-ul, camera si cablu...plus chestiile alea de lipit. cardul l-am achizitionat separat de la altex. dar impreuna au fost undeva la 300-350 lei.

 buzasparta, on 04 septembrie 2022 - 12:49, said:

Eu am 70mai , e decenta. Daca mai multe camere au acelasi senzor tine  mult de sticla si optimizare.

mai ales de cate si ce fel de filtre.

#10091
marcelyno

marcelyno

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 29.08.2015
Salut, am de ceva vreme o cameră viofo A129 plus duo și la început când am montat-o și mai o băgam în seamă mergea cursiv să văd filmulețele direct din aplicație fără să le descarc, acum când am vrut să văd un filmuleț mergea 2 secunde și se încărca, iar 2 sec iar se încărca. I-am dat formatare la card regulat la 2 săptămâni. Care să fie problema?

#10092
dan1001

dan1001

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 116
  • Înscris: 15.05.2017

 marcelyno, on 08 septembrie 2022 - 12:38, said:

Salut, am de ceva vreme o cameră viofo A129 plus duo și la început când am montat-o și mai o băgam în seamă mergea cursiv să văd filmulețele direct din aplicație fără să le descarc, acum când am vrut să văd un filmuleț mergea 2 secunde și se încărca, iar 2 sec iar se încărca. I-am dat formatare la card regulat la 2 săptămâni. Care să fie problema?
de ce ai formatat cardul? nu se rescrie? e doar o intrebare, nu altceva

#10093
marcelyno

marcelyno

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 474
  • Înscris: 29.08.2015
@dan1001 Pentru că este opțiune în setările camerei să se formateze regulat cardul la un anumit interval de timp. Încă nu am aflat care este problema. Cardul este un Sandisk extreme de 128 GB la care ei se laudă cu o rată de citire de 160 de Mb/s. Cei cu viofo full hd sau 4k întâmpinați astfel de probleme? Ce carduri aveți?

#10094
Lesbianu

Lesbianu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,088
  • Înscris: 07.01.2006
Viofo A129 Plus, fara duo, card SanDisk High Endurance de 256, functioneaza aproape non stop fara probleme de 2 ani.

#10095
augustinr

augustinr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 723
  • Înscris: 08.08.2019
Cardurile folosite la DVR-uri nu trebuie sa aibe neaparat viteze mari de scriere, ci rezistenta la stres.
Folositi carduri testate si recomandate pentru DVR-uri si nu veti avea probleme.
@marcelino
Schimba cardul cu unul din cele recomandate si va fi ok.

Edited by augustinr, 02 October 2022 - 08:57.


#10096
florynsv

florynsv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,037
  • Înscris: 09.08.2009
Tot SanDisk High Endurance de 256, am si eu in Viofo 129 Duo Pro 4K, si nu am probleme, functioneaza cursiv!

#10097
augustinr

augustinr

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 723
  • Înscris: 08.08.2019
SanDisk High Endurance e unul din cardurile recomandate.

#10098
Phonyx

Phonyx

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,583
  • Înscris: 11.07.2006
Ma intereseaza si pe mine o camera de bord fara ecran,cat mai slim si cu specificatii decente.La fosta masina am avut un b1w care era ok,dar acum as vrea ceva mai performant si la partea de conectare sa aiba direct mufa pentru usb avand in masina asa ceva ar fi mai elegant decat la  bricheta,desi e unul langa altul.Tot ma uitam pe net dar cam slab ce am gasit,in sensul ca sun prea mari/butucanoase.Daca aveti vreo recomandare.
Ps.nu ma intereseaza functii de genul asistare banda,avertizare masina,acestea am deja pe masina.
Pss.Buget undeva la 1000ron.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate